Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
18.1 C
Athens

Οικονομικός συναγερμός για 4 ζώδια: Αλλάζουν τα πάντα για Ταύρους, Λέοντες και…

Αλλαγές πρόκειται να έρθουν στην καθημερινότητά μας, η οποία θεωρεί πως οι ρυθμοί θα πέσουν και τα ζώδια πρόκειται να εστιάσουν σε διαφορετικά ζητήματα.

Προχωράμε σιγά σιγά στην καρδιά της άνοιξης με την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου να δίνει έμφαση στην επικοινωνία, καθώς ο πιο ενεργός πλανήτης τις επόμενες ημέρες είναι ο Ερμής ο οποίος προχωρά στον Ταύρο και σχηματίζει όψεις με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Άρη.
Στις 03/04/2023 ο πλανήτης της επικοινωνίας και των δοσοληψιών μας προχωρά στον γήινο Ταύρο και είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουμε πιο πρακτικοί και πιο ρεαλιστές στην καθημερινότητα μας.

Οι ρυθμοί θα είναι λιγότερο πιεστικοί και το ενδιαφέρον μας θα στραφεί περισσότερο στα οικονομικά, αλλά και στα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας, προσπαθώντας να βρούμε ικανοποιητικές λύσεις.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της καθημερινότητας, που αναγκάζεσαι να τακτοποιήσεις. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, βάζεις τρικλοποδιά στις οικονομικές προτεραιότητες που ακολουθείς, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και είσαι περισσότερο κοινωνικός από ότι είσαι συνήθως και η επιθυμία σου είναι να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο. Η εκφραστικότητα και η χαρούμενη διάθεση αντανακλάται στο πρόσωπο σου. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, πρέπει να απαγκιστρωθείς από παγιωμένες δυσλειτουργικές πεποιθήσεις, ώστε να καταφέρεις να προωθήσεις τα δημιουργήματα σου και να έρθεις σε επαφή με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και θα δώσεις προτεραιότητα στην οικογένεια. Τους έχεις αμελήσει τον τελευταίο καιρό και πρέπει να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα επανέρχονται μνήμες από το παρελθόν και αφορούν το σπίτι. Θα καλύψεις όλες τις αστοχίες που προηγήθηκαν και σου έχουν επισημάνει οι δικοί σου άνθρωποι.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η μέρα ξεκινά με επικοινωνίες για συναντήσεις. Ο χρόνος σου μοιράζεται σε μετακινήσεις και θα τρέχεις να προλάβεις να τους δεις όλους. Το τηλέφωνο δεν θα πάψει να κτυπά. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα φωλιάζουν κάποιες αρνητικές σκέψεις μέσα σου για τα οικονομικά και σου βγαίνει φόβος για το πώς θα καταφέρεις να τα βγάλεις εις πέρας σε όλες τις υποχρεώσεις σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου;

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και είσαι εστιασμένος στις εξασφαλίσεις, που προέρχονται από τις υλικές, αλλά και συναισθηματικές καλύψεις των αναγκών σου. Μέχρι εδώ καλά, αρκεί να μη δείξεις πλεονεξία και υπερβείς το μέτρο, γιατί θα μετανιώσεις. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μπορείς να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι και αποκτάς με κόπο, δίχως να φαίνεσαι πλεονέκτης.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και ευαισθητοποιείσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα νιώθεις έντονη κυκλοθυμία και τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Το αγαπημένο σου σπορ της κριτικής, είναι πολύ τονισμένο και δεν αφήνεις έξω από αυτό, ούτε τον εαυτό σου. Βελτιώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση για να νιώσεις καλύτερα!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό που αποζητάς είναι η απομόνωση και η μοναχικότητα. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορείς να αποστασιοποιηθείς για λίγο αν το χρειάζεσαι πραγματικά, δίχως να έχεις τύψεις για αυτό που αισθάνεσαι. Αν και είναι η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδος, εσύ παίρνεις χρόνο για χαλάρωση και ενδοσκόπηση.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές και στις συναντήσεις με φίλους. Με το τετράγωνο Ερμή- Πλούτωνα, μπορείς να μοιραστείς τα όνειρα που σας ενώνουν για ένα καλύτερο αύριο, αν ξεκολλήσει το μυαλό από παλαιότερες πεποιθήσεις. Είσαι δημοφιλής σήμερα και όλοι αποζητούν την παρέα σου. Μπορείς να θέσεις νέους στόχους και να τους πετύχεις με την συμπαράσταση του περιβάλλοντος.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και είσαι εστιασμένος σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Έχεις θέσει μεγαλόπνοους στόχους και θέλεις να σε σέβονται γι’ αυτό που είσαι. Με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, δεν δέχεσαι την υποτιμητική και προσβλητική συμπεριφορά από κανέναν, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε καταλαμβάνει ή έντονη επιθυμία για να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις τον κόσμο. Θέλεις να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και δεξιότητες που θα σου φανούν χρήσιμες για την εξέλιξη σου. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, και με ανοικτούς ορίζοντες έξω από την ρουτίνα, θα βρεις το νόημα της ζωής που αποζητάς χωρίς τα κολλήματα που είχες.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η επιθυμία σου είναι να βουτήξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου, ψάχνοντας για τα μυστήρια του σύμπαντος κόσμου. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, επεξεργάζεσαι όλες τις πληροφορίες που έχεις συλλέξει κατά καιρούς, αξιοποιώντας τες ως γνώση που βοηθά την εξέλιξη σου φροντίζοντας να φρεσκάρεις τις παρωχημένες ιδέες.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε ενδιαφέρουν τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στη ζωή σου. Παραμερίζεις τις δικές σου ανάγκες για να καλύψεις των άλλων. Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σήμερα θα εξαρτάται η διάθεσή σου από αυτούς και βάζεις τα δυνατά σου ώστε να τους ικανοποιήσεις. Είσαι συμπονετικός και δεκτικός στα εξωγενή ερεθίσματα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...