Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
22.2 C
Athens

Ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό: Βουτιά στο χρήμα για 3 ζώδια

Η ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό θα δώσει το έναυσμα να γίνουν επαναξιολογήσεις στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στους στόχους.

Αποκαλυπτικά συμβάντα θα φέρουν συνειδητοποιήσεις που θα διαφοροποιήσουν τα συναισθήματα και τις επιθυμίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να τερματιστούν συνεργασίες που πλέον δεν αποδίδουν, θα χρειαστεί να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, ίσως κάποιοι βρεθούν στο δίλλημα για το αν θα πρέπει να αλλάξουν αντικείμενο εργασίας. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξει η εσωτερική δύναμη για να αντιμετωπιστούν κατάματα καταστάσεις που στρεσάρουν και δημιουργούν φραγμούς. Κάποια γεγονότα μπορεί στο αρχικό στάδιο να φανούν αρνητικά ή απογοητευτικά, ωστόσο στην πορεία θα αποτελέσουν τη βάση για μία νέα αρχή.

Στον αισθηματικό τομέα οι προβληματικές σχέσεις ενδεχομένως να περάσουν από κρίση, ίσως να προκύψουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα κλονίσουν τα συναισθήματα. Θα υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί τέλος στις τοξικές σχέσεις και να κλείσουν οριστικά καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία.

Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να κλείσουν τα παλιά αρνητικά κεφάλαια και να ανοίξουν νέες προοπτικές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναστατώσεις και εκπλήξεις, θα προκύψουν γεγονότα που θα οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμούς. Αλλάζουν οι προσδοκίες και τα συναισθήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα που θα οδηγήσουν σε επαναξιολόγηση σχέσεων.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη στο δικό σου ζώδιο έφτασε Κριέ και ήρθε η ώρα να ανοίξεις ένα νέο, σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Η σύνοδός της με τον Χείρωνα σηματοδοτεί μια φάση επούλωσης και μεταμόρφωσης. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ίδιο ζώδιο προκαλεί επικοινωνιακά εμπόδια ή παρεξηγήσεις, προκαλώντας σε να αναθεωρήσεις το πώς εκφράζεις τον εαυτό σου. Είναι μια καλή ημέρα για να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική ανάπτυξη, ενώ εργάζεσαι προς την επούλωση παλιών πληγών.

ΤΑΥΡΟΣ

Δευτέρα, Ταύρε, με βαθιές καρμικές αλλαγές και ευκαιρίες για εσωτερική επούλωση. Η έκλειψη στον Κριό σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα, ωθώντας σε να αντιμετωπίσεις και ξεπεράσεις παλιούς φόβους και ανασφάλειες. Έντι, ανοίγεις τον δρόμο για νέα κεφάλαια στη ζωή σου. Ο ανάδρομος Ερμής συμβάλλει στην ανάγκη για περισυλλογή και επανεξέταση των πεποιθήσεών σου, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να ξαναγράψεις την προσωπική σου ιστορία με πιο ευνοϊκούς όρους προς το πρόσωπό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δευτέρα Δίδυμέ μου και κορυφώνεται η έκλειψη στον Κριό, άρα έρχονται ξεκινήματα, νέα κεφάλαια και καρμικές αλλαγές που θα μπορούσαν να φέρουν επούλωση πληγών στην κοινωνική σου ζωή και στους στόχους σου. Το φαινόμενο σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα κι αποκαλύπτει βαθύτερα θέματα για επίλυση. Ο ανάδρομος Ερμής ενισχύει την ανάγκη για επανασυνδέσεις και επαναξιολόγηση των σχέσεων και των κοινωνικών σου δικτύων, προτρέποντάς σε να επικοινωνήσεις με πιο ουσιαστικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα, Καρκίνε, φέρει σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή και τη δημόσια εικόνα σου, καθώς η έκλειψη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα προσφέρει ευκαιρίες για επούλωση πληγών και ανανέωση. Μέχρι σήμερα δεν πίστευες στον εαυτό σου όσο θα έπρεπε. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ίδιο ζώδιο υπογραμμίζει την ανάγκη για επανασυνδέσεις με συναδέλφους και επαναξιολόγηση των στόχων και των φιλοδοξιών σου, προτρέποντάς σε να σκεφτείς διεξοδικά πριν προχωρήσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, Δευτέρα, η έκλειψη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα και ο ανάδρομος Ερμής σηματοδοτούν μια ισχυρή μέρα, γεμάτη με προκλήσεις μα κι ευκαιρίες για ανάπτυξη. Μπορεί να αντιμετωπίσεις απρόσμενες καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν σε καρμικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για επούλωση πληγών και αναθεώρηση των πεποιθήσεών σου σχετικά με μία πίστη σου σε ανώτερες δυνάμεις ή τη γενικότερη ιδεολογία ζωής. Συνιστάται υπομονή και εσωτερική εργασία για να αντλήσεις τα μέγιστα οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα, Δευτέρα, η έκλειψη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα και ο ανάδρομος Ερμής φέρνουν στο προσκήνιο σημαντικές προκλήσεις και ευκαιρίες για βαθιά μεταμόρφωση. Προετοιμάσου για καρμικές αλλαγές, νέα κεφάλαια στη ζωή σου και την επούλωση παλιών πληγών. Η σημερινή αστρολογική διάταξη υποδηλώνει ότι έφτασε για το ζώδιό σου η ιδανική στιγμή για να αναλογιστείς βαθιά τις αξίες σου και να επαναξιολογήσεις σημαντικές πτυχές της ζωής σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 8  Απριλίου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, σήμερα Δευτέρα, η έκλειψη στον Κριό, απέναντί σου, σε σύνοδο με τον Χείρωνα και ο ανάδρομος Ερμής φέρνει έναν κύκλο ανανέωσης και επούλωσης στη ζωή σου. Είναι μια σημαντική στιγμή για καρμικές αλλαγές, νέα ξεκινήματα και την επούλωση παλιών πληγών. Η σημερινή πρόβλεψη σε καλεί να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με ωριμότητα, να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για αυτοβελτίωση και να αναδείξεις την εσωτερική σου δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα, η έκλειψη στον Κριό βρίσκεται σε σύνοδο με τον Χείρωνα και μαζί ο ανάδρομος Ερμής εγκαινιάζουν μια φάση ανανέωσης και εσωτερικής επούλωσης στη ζωή σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επαναπροσδιορίσεις και να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες, τη διατροφή σου και το εργασιακό σου περιβάλλον. Η πρόβλεψη για το ζώδιό σου αναδεικνύει ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές που θα ενισχύσουν την ευεξία σου και θα φέρουν θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η Δευτέρα κορυφώνει την έκλειψη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα και μαζί με την αναδρομή του Ερμή αναδεικνύεται μια περίοδος ιδανική για ανανέωση και δημιουργικότητα. Ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα, καρμικές αλλαγές και επούλωση πληγών αναφορτικά με τα ερωτικά σου ή την αποκατάσταση της σχέσης σου με τα παιδιά σου. Ο εντοπισμός των δημιουργικών σου ταλέντων θα σε οδηγήσει σε θετικές επαγγελματικές και προσωπικές αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα όπου κορυφώνεται η έκλειψη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα. Μαζί της, ο ανάδρομος Ερμής σηματοδοτεί μία κόντρα μεταξύ παλιού και καινούριου, εστιάζοντας σε νέα ξεκινήματα, καρμικές αλλαγές και την επούλωση πληγών σε προσωπικό επίπεδο. Έχεις μια ευκαιρία για εσωτερική αναζήτηση, ανασυγκρότηση και επανασύνδεση με τις ρίζες ή την οικογένειά σου. Αναμένεται να αντλήσεις δύναμη από το παρελθόν, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα νέους ορίζοντες για το μέλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η Δευτέρα, με την έκλειψη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα και τον ανάδρομο Ερμή φέρνουν στην επιφάνεια δυνατότητες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, ή επανασυνδέσεις και σημαντικές συναντήσεις. Τα θέματα επικοινωνίας και μάθησης, όπως και των ταξιδιών, μοιάζει να σε απασχολούν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να επενδύεις πολλή σκέψη κι ενέργεια σε αυτά. Αναμένεται να εκφράσεις τις σκέψεις σου και να αναζητήσεις νέους τρόπους για να μοιραστείς τις γνώσεις σου.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, η έκλειψη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα και ο ανάδρομος Ερμής φωτίζουν τον τομέα της υλικής σου ευημερίας, βοηθώντας σε να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, να επαναξιολογήσεις τα ιδανικά σου ή να σου επιστραφούν χρήματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για επαναπροσδιορισμό του τρόπου που βγάζεις χρήματα και για να θέσεις νέες βάσεις που θα στηρίξουν την ανάπτυξή σου. Με σωστή διαχείριση και εστίαση, μπορείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...