Οριστικό! Άλλαξε η ημερομηνία του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

34
Super League: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0

Το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την έβδομη αγωνιστική της Superleague δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (28/10), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου κι όχι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί οριστικά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αποδέχτηκε το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αποφάσισε τη διεξαγωγή του παιχνιδιού μία ημέρα αργότερα.

Η απόφαση του Βασιλειάδη δεν άρεσε στην πλευρά του «τριφυλλιού», η οποία εξέφρασε τη διαφωνία της για τη μεταφορά της αναμέτρησης, ενώ αρνητική ήταν και η Superleague.

Διαβάστε επίσης:  Η Λιόν έστειλε τον Ολυμπιακό στους… ομίλους!

Πλέον η ΕΠΟ καλείται να μεταφέρει το ματς Παναθηναϊκός – Ιεράπετρα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη (31/10), καθώς δεν θα έχει συμπληρωθεί το 48ωρο που πρέπει να μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο αγώνες. Η ομοσπονδία δεν μπορεί, μάλιστα, να ορίσει το παιχνίδι για την Πέμπτη, καθώς υπάρχει και το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.