Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
16.7 C
Athens

Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει εγκεφαλικά για 4 ζώδια

Αλλαγές και κρίσιμες αποφάσεις φέρνει η Πανσέληνος στον Ζυγό. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια!

Η Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού στις 06/04/2023 και το ζητούμενο της είναι να βρούμε την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή μας και στα θέματα που μας απασχολούν με κάθε τρόπο και κάθε κόστος.

Η ροζ Πανσέληνος, όπως είθισται να ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Απριλίου λόγω του ότι ανθίζει η γη και επικρατεί αυτό το χρώμα στη φύση, μας γεμίζει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, όμως αυτή η αισιοδοξία μπορεί να κρύβει και παγίδες, αφού μπορεί να πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις και να κάνουμε ανόητα λάθη.

Η Πανσέληνος ευνοεί όσους είναι δημιουργικοί και ενεργητικοί, όσους κάνουν μεγάλα όνειρα και θέλουν να τα πετύχουν, αλλά μόνο αν είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη για τον εαυτό τους και τις πράξεις τους. Είναι ένα φεγγάρι που κυβερνάται από την Αφροδίτη και μας υποκινεί να προχωρήσουμε μπροστά, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για τη ζωή μας, αλλά μέσα σε δίκαια πλαίσια και όχι με εγωιστικά κίνητρα.

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τους στόχους και να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια για την μελλοντική σου εξέλιξη. Το οικογενειακό περιβάλλον βρίσκεται στο πλευρό σου και υποστηρίζει τις φιλοδοξίες σου. Νιώθεις πλήρης και καλυμμένος, αλλά ένα σαράκι τρώει τα σωθικά σου και σε κρατάει πίσω. Δεύτερες σκέψεις στροβιλίζουν στο μυαλό σου.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε εξυπηρετεί ώστε να επικοινωνήσεις με το στενό περιβάλλον και να έρθεις σε επαφή με αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες κ.τ.λ. Θα δημιουργήσεις ένα φανατικό κοινό που κρέμεται από τα λόγια σου. Είσαι ανοικτός, δεκτικός και πρόσχαρος. Αποδέχεσαι τις απόψεις των άλλων και είσαι συζητήσιμος.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βοηθά να ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να νιώσεις ασφάλεια. Βγες από την κατήφεια και μην πιέζεις τον εαυτό σου. Σήμερα έχεις ένα ισχυρό όπλο που είναι η διαίσθηση σου. Μη φοβάσαι ότι θα επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος και μη βασανίζεις το μυαλό σου.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βγάζει από το καβούκι σου και σε κοινωνικοποιεί. Σε βοηθά να αναλάβεις τα ηνία της ζωής και να σταθείς στα πόδια σου, χωρίς να στηρίζεσαι πουθενά. Νιώθεις αισιόδοξος και σίγουρος πως θα τα καταφέρεις. Το πρώτο βήμα έχει γίνει!

Ζώδια 8 Απριλίου

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βοηθά να ανέλθεις στην κοινωνία, με όποιο μέσο διαθέτεις. Παραμερίζεις φίλους, σπίτι και οικογένεια, για να ασχοληθείς μόνο με την καταξίωση σου. Θέλεις να αναγνωριστείς για να κατατροπώσεις όσους ήταν άδικοι μαζί σου. Με την οξυδέρκειά σου καταφέρνεις να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους για το μέλλον σου!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, είναι υποστηρικτικό και σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, με μακρινούς συγγενείς και σχεδιάζεις και ένα ταξίδι ! Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που θα αποκομίσεις θα σου φανούν χρήσιμες, αφού θα διαμορφώσεις ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Η κοινωνική σου ζωή είναι ενεργή και σου καλύπτει σημαντικά κενά!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε εξυπηρετεί ως προς την επίτευξη των στόχων σου. Η ανοδική πορεία δεν είναι σπαρμένη με ροδοπέταλα. Εσύ όμως θα ξεπεράσεις τα εμπόδια, που σου βάζουν κάποιοι. Επιτυγχάνεις την προσωπική ασφάλεια και νιώθεις πλήρης. Λαμβάνεις μία σημαντική ψυχική ανταμοιβή από την εξέλιξη μίας προσωπικής σου υπόθεσης!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με τους άλλους και να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, μέσα από ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων. Είσαι επικοινωνιακός και με ανεβασμένη διάθεση. Αν υπάρξει κάποια διαφωνία, μη το πάρεις προσωπικά και δώσε χώρο, να ακουστούν κι άλλες γνώμες.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βοηθά να βγάλεις από μέσα σου τις ανησυχίες, που έχεις για το αύριο και να διώξεις το άγχος. Δεν είναι εύκολο να ξεριζώσεις πεποιθήσεις και κολλήματα του παρελθόντος, όμως η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνεις την αρχή. Η απομόνωση λειτουργεί για την κατανόηση του εαυτού σου.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, είναι υποστηρικτικό και σε βοηθάει ώστε να έρθεις σε επαφή με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας και μαζί τους να παίξεις, να χαρείς και να διασκεδάσεις. Ταυτόχρονα ή έντονη κοινωνικότητα θα σε στρέψει προς τους φίλους και τις ομάδες που ανήκεις. Μοιράζεσαι κοινούς στόχους με ομοϊδεάτες και η κοινή πλεύση φέρνει αποτελέσματα και επίτευξη των φιλοδοξιών.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε βοηθήσει να αρχειοθετήσεις όλες τις λεπτομέρειες που καταπιάνεσαι τον τελευταίο καιρό και έχουν γίνει πλέον ένα βουνό. Το οικογενειακό περιβάλλον σε στηρίζει, βάζοντας ένα χεράκι για να τελειώσεις πιο γρήγορα. Οι εκκρεμότητες εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σιγοντάρει την επικοινωνιακή σου διάθεση και την κοινωνική δραστηριότητα. Θα ασχοληθείς με τα χόμπι και θα κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Μέσα σε αυτά είναι και η προώθηση των ταλέντων, που διαθέτεις σε αφθονία. Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες φημίζονται και εκτός συνόρων.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...