Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
15.9 C
Athens

Παρθένοι και Ζυγοί σε… αναβρασμό: Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, όμως, μην είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις των συναισθημάτων σας. Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας, τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα. Για να είσαστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Δείτε ακόμα:

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε ότι αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι μεγάλες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και πλέον ξέρετε τι θέλετε και ποιους τομείς πρέπει να προσέξετε, για να δουλέψουν σωστά οι δικοί σας μηχανισμοί.

ΛΕΩΝ: Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, ανοιχθείτε σε καινούριες γνωριμίες. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας, για να έρθει η εδραίωση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε απόψεις που μέχρι τώρα ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε. Αποδεχθείτε το σύντροφό σας για αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε μόνο με ότι αρέσει σε εσάς, για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

Zvdia shmera

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή προσωπικού σας περιβάλλοντος, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας. Κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική σας επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα φέρνει στο δρόμο σας καινούρια πρόσωπα και γνωριμίες, αλλά τάζει στο πλευρό σας και φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΣ: Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας, θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...