Ποινική δίωξη για παιδοκτονία στην 22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το νεογέννητό της

32
Κερατέα: Θρίλερ με την εξαφάνιση τριών ηλικιωμένων

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παιδοκτονία άσκησε ο εισαγγελέας στην 22χρονη φοιτήτρια ΤΕΙ που πέταξε το νεογέννητο παιδί της ζωντανό, από μπαλκόνι διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη στον ακάλυπτο πολυκατοικίας.

Εις βάρος της 22χρονης, που νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική, ο ανακριτής
εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.

Η 22χρονη φοιτήτρια σπούδαζε στην Καλαμάτα και εκεί σύναψε μια εφήμερη ερωτική σχέση με έναν συνομήλικο της, από τον οποίο έμεινε έγκυος.

Το ανακάλυψε αργά και όταν ενημέρωσε τον σύντροφό της, εκείνος την αντιμετώπισε με αδιαφορία. Η κοπέλα έπειτα αποφάσισε να διακόψει τις σπουδές της και να επιστρέψει στην Αθήνα στο σπίτι της μητέρας της. Η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε τα περιττά κιλά που έχει προκειμένου να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη από τη μητέρα της, με την οποία διαμένουν μαζί στο διαμέρισμα, αλλά και από τους οικείους της.

Διαβάστε επίσης:  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 13 Ιανουαρίου

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που όλες τις προηγούμενες ημέρες έκαναν έρευνα πόρτα – πόρτα στην περιοχή έκριναν ύποπτη τη συμπεριφορά της, καθώς όταν χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος της, αρνήθηκε κάθε συζήτηση και βοήθεια στην έρευνα.

Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά κρίθηκε ύποπτη από την ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς εξετάζοντας κάποια ακόμη στοιχεία να την προσαγάγουν το απόγευμα της Τρίτης.