Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18.8 C
Athens

Υπήρξε στην αρχαιότητα πυρηνικός πόλεμος;

Στο παρελθόν έχουν γίνει θερμοπυρηνικές εκρήξεις!!! 3.000 χρόνια π.χ. έως και 12.500 χρόνια π.χ.!!!

ο Αϊνστάϊν είχε πει κάποτε πως «τα αρχαία πειράματα έγιναν για άλλη μια φορά, οι παλιές γνώσεις ανακαλύφθηκαν εκ νέου».

Όπως έχει αποκαλύψει ο καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθιάδης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., απόφοιτος έτους 1945, οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν μπετόν εδώ και 3.000 χρόνια πιο ανθεκτικό από το Αμερικάνικο Portland.Και σύμφωνα με ανακοίνωση της Martha Goodway, φυσικοχημικού, μεταλλουργού και αρχαιολόγου (Smithsonian) το 1992 σε συνέδριο στην Βοστώνη,το κονίαμα της κατασκευής των επιχρίσεων των δεξαμενών του Λαυρίου είναι αδιαπέραστο από την ραδιενέργεια (προφανώς λόγω και της παρουσίας του μολύβδου, το οποίο είναι μέταλλο με ιδιότητες προστασίας από τις επιβλαβείς ακτίνες).

Συνέστησε μάλιστα την χρήση του υλικού αυτού ως μέσο επιχρίσεως των δεξαμενών αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων..!

ΣΧΟΛΙΟ: οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν μπετόν αδιαπέραστο από την ραδιενέργεια, άρα γνώριζαν την ραδιενέργεια και χρησιμοποιούσαν μεθόδους για προστασία, που μετά από χιλιάδες χρόνια επιστήμονες άρχισαν να τις χρησιμοποιούν ………

επιγραφή δείχνει το «Ιερογλυφικό Ελικόπτερο» και άλλα ιπτάμενα οχήματα

( χιλιάδες χρόνια πριν, κάποιοι πολεμούσαν με εξελιγμένα όπλα, και όπως βλέπετε στην επιγραφή είχαν αεροπλάνα, υποβρυχια, ελικόπτερα κλπ )

Στην περιοχή της Βαβυλώνας ( αν δεν κάνω λάθος ) βρέθηκε αυτό το σχέδιο που δείχνει, αριστερά μια βόμβα και δεξιά έκρηξη της βόμβας που δημιούργησε πυρηνικό Μανιτάρι…….

Σε νησιά του Ειρηνικού ανακαλύφθηκαν μέσα στη ζούγκλα πανάρχαια τείχη και ερείπια πόλεων που καταστράφηκαν με τέτοιο τρόπο που μόνο μια ατομική βόμβα θα μπορούσε να δικαιολογήσει.

Όταν έγιναν οι ανασκαφές της Harappa και Mohenjo-Daro (Πακιστάν) φτάνοντας στο επίπεδο του δρόμου, ανακάλυψαν σκελετούς διάσπαρτα μέσα στις πόλεις, πολλά χέρια που κρατούν το ένα το άλλο, με εκατοντάδες και ίσως χιλιάδες σκελετούς να κείτονται στους δρόμους σαν κάποια φρικτή μοίρα να είχε πραγματοποιηθεί!!! Οι άνθρωποι ήταν εκεί χιλιάδες χρόνια, άταφοι, στους δρόμους της πόλης. Και αυτοί οι σκελετοί είναι χιλιάδων ετών, τόσο παλιά, ακόμα και από τα παραδοσιακά αρχαιολογικά πρότυπα!!! Τι θα μπορούσε να προκαλέσει κάτι τέτοιο; Γιατί τα χιλιάδες πτώματα που βρέθηκαν δεν έλαβαν κάποιας αποσύνθεσης ή να φαγωθούν από άγρια ζώα; Επιπλέον, δεν υπάρχει προφανής αιτία για φυσικό βίαιο θάνατο. Οι σκελετοί είναι από τους πιο ραδιενεργούς που βρέθηκαν ποτέ, στο ίδιο επίπεδο μέτρησης με αυτές της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, που αυτό υποδεικνύει ότι η έκρηξη τότε πρέπει να ήταν τουλάχιστον 100.000 φορές δυνατότερη από αυτές που έγιναν στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι!!!!

Σε ένα χώρο, Σοβιετικοί μελετητές βρήκαν ένα σκελετό που είχε ραδιενεργό επίπεδο 50 φορές μεγαλύτερο από το κανονικό!!!! Και άλλες πόλεις έχουν βρεθεί στη βόρεια Ινδία που δείχνουν ότι έχουν γίνει και εκεί θερμοπυρηνικές εκρήξεις τεραστίων διαστάσεων!!!!. Μια τέτοια πόλη, που βρίσκεται μεταξύ του Γάγγη και του βουνά της Rajmahal, φαίνεται να έχουν υποβληθεί σε έντονη θερμότητα και κάποια τεράστια τμήματα βράχων να έχουν υαλοποιηθεί!!!!!

Σε μια περιοχή του Ρατζαστάν της Ινδίας όπου γίνονταν έργα για την ανέγερση ενός μεγάλου συγκροτήματος κατοικιών ανιχνεύτηκαν υψηλές εκπομπές ραδιενέργειας.

Οι επιστημονικές έρευνες και η αρχαιολογική σκαπάνη έδωσαν τελικά την απάντηση ανασκάπτοντας μια αρχαία πόλη στην οποία είναι εμφανή τα σημάδια μιας ατομικής καταστροφής που έγινε εκεί πριν από 8000 έως 12000 χρόνια καταστρέφοντας τα περισσότερα κτίρια και σκοτώνοντας περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπους.

Στη Μαχαμπαράτα , το Ινδικό έπος, πολλοί ερευνητές ανακαλύπτουν περιγραφές που θυμίζουν σύγχρονα πολεμικά μέσα , άρματα μάχης, πυραύλους και ατομικές βόμβες. Ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται πολύ ξεκάθαρα και μια μεγάλης έκτασης καταστροφή που η περιγραφή της παραπέμπει σε ατομική έκρηξη.

«Η καταστροφή ήρθε από μια λάμψη που έμοιαζε να έχει όλη τη δύναμη του σύμπαντος κι ύστερα υψώθηκε σε μια στήλη καπνού και φωτιάς τόσο μεγάλη που έλαμπε σαν 10000 ήλιοι μαζί. Ήταν ένα γιγαντιαίος άγγελος θανάτου που μετέτρεψε σε μια στιγμή σε στάχτες μια ολόκληρη φυλή.

Τα κορμιά κάηκαν σε βαθμό που έγιναν αγνώριστα. Τα μαλλιά και τα νύχια έπεσαν, τα κεραμικά έσπασαν και τα πουλιά έγιναν άσπρα» . Αυτό θα μπορούσε να είναι μια περιγραφή από τις τραγικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι στο Ναγκασάκι και τη Χιροσίμα.

Όμως πρόκειται για μια περιγραφή που βρίσκεται μέσα στο αρχαίο κείμενο της Μαχαμπαράτα. Κάποτε θεωρείτο αλληγορική και μυθική αυτή η περιγραφή σήμερα όμως όλο και περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν πως πρόκειται για αυθεντικό ιστορικό γεγονός. defencenet

Εξετάστε αυτούς τους στίχους από το αρχαίο Mahabharata: … και αναλογιστείτε σοβαρά!!!

Ήταν ένα ενιαίο βλήμα που είχε μέσα του όλη τη δύναμη του Σύμπαντος. Σηκώθηκε, στήλη καπνού και φλόγας που έφτασε τον ήλιο…Τόσο φωτεινό όσο χίλιοι ήλιοι….Κόκκινο σε όλο του το μεγαλείο …Ήταν ένα άγνωστο όπλο, ένας σιδερένιος κεραυνός, Τα πτώματα ήταν τόσα πολλά που καιγόντουσαν σαν ξερόκλαδα…Τα μαλλιά και τα νύχια αλλά και οι σάρκες όσων δεν κάηκαν έπεφταν….Κεραμικά έσπασαν χωρίς προφανή αιτία, και τα πουλιά έγιναν άσπρα σαν φαντάσματα….Μετά από λίγες ώρες Όλα τα τρόφιμα είχαν μολυνθεί …

Πλάτωνας. «εκηρύχθη πόλεμος μεταξύ εκείνων οι οποίοι κατοικούν έξω από τας στήλας του Ηρακλέους και εκείνων όπου κατοικούν μέσα· το οποίον πρέπει τώρα να σας εκθέσω απ’ αρχής μέχρι τέλους. Του μεν ενός λοιπόν μέρους έλεγον ότι έλαβε την αρχηγίαν αυτή η πόλις (δηλαδή αι Αθήναι) και διεξήγαγεν όλον τον πόλεμον μέχρι τέλους, του δε άλλου μέρους οι βασιλείς της νήσου Ατλαντίδος, η οποία νήσος είπομεν (εις τον διάλογον «Τίμαιον») ότι τα παλαιά χρόνια ήτο νήσος μεγαλυτέρα από την Λιβύαν (δηλαδή την Αφρικήν) και την Ασίαν ΄΄

Ο Κριτίας στη συνέχεια προχωράει σε περιγραφή των δύο πολιτειών δίδοντας στοιχεία τόσο για την Αθήνα όσο για την Ατλαντίδα. Περιγράφει το γενεαλογικό δέντρο των Βασιλέων απόγονων του Ποσειδώνα και προχωράει σε ανάλυση των ανακτόρων και των κατασκευών. Προς τη μέση όμως του βιβλίου η περιγραφή αρχίζει να γίνεται περίεργη και μυστηριώδης. Μας αναφέρει εδώ ο Κριτίας ότι η Ατλαντίδα άκμαζε και ήταν θεάρεστη και υπηρετούσε τη δικαιοσύνη όμως ξαφνικά εξέπεσε και οι άνθρωποι της Ατλαντίδας έγιναν κακοί και άδικοι.

Από το κείμενο του Τίμαιου πάντως συμπεραίνουμε ότι η Ατλαντίδα και η Αθήνα προχώρησαν σε πόλεμο όπου η Ατλαντίδα εξοντώθηκε ολοσχερώς !

Για κάποιο λοιπόν λόγο που δεν γνωρίζουμε η Ατλαντίδα εξορμάει ενάντια στις χώρες που είναι εντός των Ηράκλειων στηλών με σκοπό να τις υποδουλώσουν και ένας παγκόσμιος πόλεμος εξελίσσετε ανάμεσα στις δυνάμεις της Ατλαντίδας κατά των δυνάμεων τη Συμμαχίας που ηγούνται η Ελληνική Αθήνα και η Αιγυπτιακή Σάις,

η πολιτεία της Αθήνας πολεμάει με σθένος τις δυνάμεις της Ατλαντίδας ενώ συγκρατεί τους συμμάχους να μην λυγίσουν ενάντια στην χαοτική υπερδύναμη από τη Δύση.

Ελευθερώνει τις υποδουλωμένες χώρες και υψώνει το ανάστημα της στην σκληροτράχηλη Ατλαντίδια αυτοκρατορία

Ενώ λοιπόν ο πόλεμος ήταν στην κορύφωση και οι δύο δυνάμεις πολεμούσαν με όλη τους δύναμη η μία την άλλη….ξαφνικά όλα τα στρατεύματα των Αθηνών χάθηκαν από τη γη……. και εξαφανίσθηκε επίσης βυθισμένη εις την Θάλασσα η νήσος Ατλαντίς.»

11.000 Π.Χ μέσα σε μία νύχτα τα στρατεύματα των Αθηνών χάθηκαν ……. και εξαφανίσθηκε βυθισμένη εις την Θάλασσα η νήσος Ατλαντίς όλα αυτά μέσα σε μα νύχτα, τότε μπορούμε να υποθέσουμε δύο πράγματα…..

Πρώτον ότι μιλάμε για έναν παγκόσμιο πόλεμο, και δεύτερον ότι μιλάμε για όπλα ικανά να εξοντώσουν μία ολόκληρη ήπειρο μέσα σε μία νύχτα, για ένα θερμοπυρηνικό πόλεμο.

Ο Πλάτωνας στο έργο του «Τίμαιος» όπου διηγούμενος την επίσκεψη του Σόλωνα στην Αίγυπτο περιγράφει τη συνομιλία που είχε με τον Αιγύπτιο αρχιερέα που του είπε τη χαρακτηριστική φράση «εσείς οι Έλληνες είστε αιωνίως παιδιά….Είστε όλοι νέοι στην ψυχή γιατί δεν θυμάστε τις αρχαίες σας παραδόσεις. Θυμάστε μόνο έναν κατακλυσμό ενώ έχουν γίνει προηγουμένως πολλοί.»

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Κνωσός: Ανακάλυψη «τεράστιας σημασίας»

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαρτίου ο Σερ Άρθουρ Έβανς ξεκινά την ανασκαφή στα ερείπια της...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1900 Ο Σερ Άρθουρ Έβανς ξεκινά την ανασκαφή στα ερείπια της Κνωσού στην Κρήτη Το 1964 Ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ αποβιβάζονται στην Κρήτη
Δήμος Αθηναίων: Με χρώματα, σερπαντίνες και μεγάλες δόσεις κεφιού και χαράς «ντύνεται» η πρωτεύουσα

ΑΠΟΚΡΙΕΣ: Τι κρύβεται πίσω από τη μάσκα;

«Βάλτε μια μάσκα σε έναν υποκριτή και δεν θα είναι πια ικανός να λέει ψέματα», είχε πει ο διακεκριμένος Ιρλανδός θεατρικός συγγραφέας Τζορτζ Μπέρναρντ...

Ομαδική Εικαστική Έκθεση: ΧΕΛΙΔΟΝΑ

ΧΕΛΙΔΟΝΑ κι αν χιονίσεις κι αν κακίσεις πάλιν ΑΝΟΙΞΗ θ΄ ανθίσεις Ομαδική Εικαστική Έκθεση Εγκαίνια: Τετάρτη, 13 Μαρτίου και ώρα 6 – 10μ.μ.  στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή Κασσαβέτη 18,...

Ανακοινώθηκαν τα βραβεία “Κάρολος Κουν” και Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2022/23

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Σαράντος, ο δραματουργός και σκηνοθέτης Χρήστος Θεοδωρίδης, η ερμηνεύτρια και ηθοποιός Βερόνικα Δαβάκη, η ηθοποιός και σκηνοθέτις Μανία Παπαδημητρίου,...

Ο Κυκεώνας των αρχαίων Ελλήνων

Τι έπιναν και… δεν έδιναν οι μύστες στα Ελευσίνια Μυστήρια; Τι περιείχε ο κυκεώνας, το κοκτέιλ που έπιναν οι προχωρημένοι πρόγονοί μας; Είναι τα ερωτήματα...

2ο Φεστιβάλ θεάτρου σκιών Βόρειας Ελλάδας

Το ελληνικό θέατρο σκιών αποτελεί μια μορφή οικογενειακού θεάματος που μετράει περισσότερο από δύο αιώνες διαρκούς παρουσίας στον ελληνικό χώρο. Πρόκειται για τη μοναδική...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Ελισάβετ Μουτζάν Μαρτινέγκου και ενθυμήθηκα πως είμαι ΓΥΝΑΙΚΑ

Δευτέρα, 11 Μαρτίου / 8μ.μ. «…επεθύμησα από καρδίας να ήθελεν ημπορώ να ζωστώ άρματα, επεθύμησα από καρδίας να ήθελε ημπορώ να τρέξω διά να δώσω...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο σκληρός πόλεμος των λογισμών

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΩΦ – Από τους πονηρούς λογισμούς που πολεμούν τον άνθρωπο, τρεις...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 Ιανουαρίου η βρετανική αυτοκρατορία εναντίον των Ζουλού

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1879.... Αρχίζει ο πόλεμος της βρετανικής αυτοκρατορίας με το βασίλειο των Ζουλού.

Παγκόσμιος πόλεμος σε αριθμούς που προκαλούν ίλιγγο: 54 κράτη κατά του Πούτιν!

Τα δυτικά κράτη αύξησαν τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας λίγο μετά την έναρξη της ρωσικής...

Γάζα: Οι μάχες θα συνεχισθούν το 2024, προειδοποιεί ο ισραηλινός στρατός

Ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και την οργάνωση Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας θα...