Ραντεβού Βασιλειάδη με Superleague

Διαδικασία εξπρές των δικαστικών εκκρεμοτήτων

15
Super League: Η τελική βαθμολογία

Με τη διοίκηση της Superleague συναντάται εντός της ημέρας  είναι ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης, στη σκιά των θλιβερών γεγονότων της περασμένης Κυριακής. Την ίδια ώρα και μέχρι να τελεσιδικήσουν όλες οι δικαστικές αποφάσεις το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει.

Η απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή του πρωταθλήματος έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στις ΠΑΕ, πλην του ΠΑΟΚ, που θεωρούν πως πληρώνουν εκείνες τη ζημιά για μία κατάσταση στην οποία δεν φέρουν ευθύνη. Από χθες κιόλας οι περισσότερες ομάδες τοποθετήθηκαν κατά της διακοπής του πρωταθλήματος.

Συνάντηση Βασιλειάδη με Superleague

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα έχει σήμερα συνάντηση στο γραφείο του με τη διοίκηση της Superleague. Η Λίγκα αναμένεται να παρουσιάσει τις ενστάσεις της για την απόφαση που λήφθηκε. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην παιχτεί ποδόσφαιρο μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι υποθέσεις και εφέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια, γεγονός που σημαίνει πως το πιο πιθανό σενάριο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι το Σαββατοκύριακο 31/3-1/4, δηλαδή μετά τη διακοπή για τα φιλικά των εθνικών ομάδων και εφόσον όλα έχουν κυλήσει ομαλά.

Διαβάστε επίσης:  Η βαριά «καμπάνα» που περιμένει τον Παναθηναϊκό

Εντολή επίσπευσις των δικαστικών αποφάσεων

Η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή στα αρμόδια όργανα να επισπεύσουν τις διαδικασίες, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις. Σήμερα αναμένεται η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων για την αφαίρεση 3 βαθμών στον Ολυμπιακό, από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκτίσει την ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Μέχρι αύριο αναμένονται οι κλήσεις σε απολογία για τα γεγονότα της Κυριακής στην Τούμπα, με τη θέση του ΠΑΟΚ να είναι πολύ δύσκολη, καθώς κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ στα χαρτιά, αλλά να τιμωρηθεί και με αφαίρεση βαθμών από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα, για τις συμπεριφορές των Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ. Ο κανονισμός μάλιστα, για εκφοβισμό αξιωματούχου προβλέπει τιμωρία από κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και ποινή υποβιβασμού ομάδας.