Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
11.2 C
Athens

«Ρέει το ρευστό» Έρχονται αναπάντεχα λεφτά σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η παρόρμηση είναι η λέξη κλειδί για την Πέμπτη, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον αυθόρμητο Κριό και θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη αλλά και με τον Ερμή, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές μας με τους άλλους, αλλά και στις ουσιώδεις συζητήσεις.

Η Πέμπτη είναι βοηθητική για να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, ακόμη και συμφωνίες, αρκεί να μην είμαστε βιαστικοί και παραβλέπουμε τις λεπτομέρειες.

Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια διαπραγμάτευση είτε επαγγελματική είτε προσωπική. Ευνοούνται επίσης οι δοσοληψίες και οι αγοραπωλησίες και η ανάληψη δράσης.

ΚΡΙΟΣ

Για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Δία να κινούνται στο ζώδιο σου χαρακτηρίζεσαι από σπιρτάδα, ενθουσιασμό αλλά και βιασύνη. Η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια και έχεις την διάθεση να προβείς σε νέα ξεκινήματα. Διαθέτεις θάρρος, τόλμη, εξωστρέφεια και όλα αυτά τα στοιχεία σου που είναι ιδιαίτερα τονισμένα αυτή την ημέρα, κάνουν την ημέρα σου να είναι γεμάτη από εξελίξεις αλλά και νέες δραστηριότητες. Η αυτοπεποίθηση σου είναι στα ύψη και έχεις ρέντα σε έρωτα και χρήμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σου σήμερα είναι αρκετά απαιτητική γιατί πρέπει να κλείσεις αρκετές εκκρεμότητες, προκειμένου τις επόμενες μέρες να καταπιαστείς με νέα πράγματα, παρόλα αυτά οι συνθήκες σε βρίσκουν τυχερό και δέχεσαι προστασία. Βρίσκεσαι σε εσωτερικό αναβρασμό, γιατί είναι πολλά τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου τα οποία σε έχουν κουράσει τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Επιζητάς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά ότι σε ενοχλεί!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για σήμερα Πέμπτη η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και ανακτάς την σπιρτόζικη πλευρά του εαυτό σου! Η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, δικτύωση ενώ είσαι ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στο περιβάλλον σου! Οι γνωριμίες ή και οι επαφές της ημέρας έχουν να σου προσφέρουν στήριξη στα σχέδιά σου! Το φιλελεύθερο πνεύμα σου σε βοηθά να ανοιχτείς πολύ παραπάνω σε νέες προοπτικές, ή ακόμα και σε νέα όνειρα για το μέλλον σου! Η πολυαστρία στον Κριό σε βοηθά να εκπληρώσεις μία επιθυμία σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Καρκίνε επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω στους στόχους σου, στο μέλλον και στην προοπτική που έχεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Η μέρα όμως σε προτρέπει να αναλάβεις δράση και να προχωρήσεις υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή και το γάμο σου. Η νευρικότητα δεν λείπει, ενώ καλό είναι να μην παίρνεις τόσο προσωπικά κάποιες υποθέσεις, ξεσπώντας σε συναισθηματικές απογοητεύσεις. Μην έχεις τόσο υψηλές απαιτήσεις τόσο από εσένα, όσο και από τους άλλους! Να θυμάσαι ότι από σήμερα μπαίνεις σε στάδιο υλοποίησης ενός μεγάλου στόχου σου!

ΛΕΩΝ

Επιτέλους αγαπητέ μου Λέοντα σήμερα Πέμπτη, βρίσκεις και πάλι την σπιρτάδα, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου! Το ποτήρι αρχίζει να γεμίζει, δηλαδή τα ψυχικά σου αποθέματα αρχίζουν τώρα να επανέρχονται και η μέρα σε προδιαθέτει για επικοινωνία, οργάνωση ταξιδίων, νέα σχέδια, νέες προοπτικές ή ακόμα και για γνωριμίες που θα μπορέσουν να σου προσφέρουν νέες εμπειρίες! Έχεις την άνεση και την ευκολία να προχωρήσεις προοδευτικά όλους τους τομείς της ζωής σου, μην μείνεις σήμερα με δεμένα χέρια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα απαιτητική με εσένα να προσπαθείς να δώσεις το 100% του εαυτού σου, δεν παύει όμως αγαπητέ μου Παρθένε να τονώνονται οι ευαισθησίες σου, τα παράπονά σου και να νιώθεις ότι συνέχεια προσφέρεις, αλλά δεν λαμβάνεις ανταπόδοση! Ο οικονομικός τομέας σε απασχολεί περισσότερο ετούτη την ημέρα, ίσως γιατί οι απαιτήσεις της περιόδου σε κάνουν να αναζητάς τρόπους διεξόδου από λογαριασμούς, υποχρεώσεις και οφειλές. Διαχειρίσου το έντονο στρες της ημέρας και άνοιξη την καρδιά σου στα άτομα που εμπιστεύεσαι!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Το ζώδιο σου σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Ζυγέ έχει ως επίκεντρο την βελτίωση σχέσεων και συνεργασιών! Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς δίνεις την ψυχή σου όλη, όμως βλέπεις και ουσιαστική ανανέωση ή και αναθέρμανση. Οι εξελίξεις της ημέρας έρχονται από πρόσωπα αγαπημένα, που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου και που τώρα φαίνεται ότι σε παρακινούν να κάνετε πράγματα μαζί ! Ένα κάλεσμα, μία πρόταση, μία συζήτηση, θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα δικό σου άτομο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Σκορπιέ, η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια, δραστηριότητες και πολύ τρέξιμο! Εσύ προσπαθείς να τα ολοκληρώσεις όλα και είσαι μέσα στην “τσίτα” προκειμένου να προχωρήσουν όλα γρήγορα και να μην μείνεις πουθενά εκτεθειμένος. Απέφυγε τα λάθη βιασύνης, μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να πραγματοποιήσεις ενώ καλό θα ήταν να πραγματοποιήσεις ένα οργανωμένο πλάνο, για τις μέρες που ακολουθούν! Ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα αλλά και την φυσική ευεξία είναι στο στόχαστρο εξελίξεων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρα χαράς, δημιουργικότητας αλλά και ικανοποίησης! Για σήμερα Πέμπτη επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στο πώς θα περάσεις καλά και οι προοπτικές της ημέρας είναι καλές για να ψυχαγωγηθείς, να γελάσεις μέσα από την ψυχή σου, για να λάβεις μία ικανοποίηση που θα σε ανεβάσει πολύ, ενώ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι δίνουν την δική τους ξεχωριστή νότα μέσα στην ημέρα! Η δίψα σου για περιπέτεια, δράση, ικανοποίηση φαίνεται ότι ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό! Ιδανική μέρα και για δημιουργικά επιχειρηματικά σχέδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε για σήμερα Πέμπτη η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με τις πιο προσωπικές σου υποθέσεις αλλά και με ζητήματα που αφορούν το σπίτι αλλά και την οικογένεια! Έχεις την ανάγκη να προστατεύσεις τις βάσεις σου, να περάσεις περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάς και να νιώσεις παραπάνω ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις λύσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση διαβίωσής σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ώρα για δράση και πρωτοβουλία για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Υδροχόε, η μέρα είναι γεμάτη από πληροφορίες, επικοινωνίες, ιδέες και εξελίξεις που σε κάνουν να βρίσκεις την σπιρτάδα του ενθουσιασμού! Το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα και οι ειδήσεις που λαμβάνεις μπορούν πραγματικά να σου δώσουν λύσεις σε ότι σε απασχολούσε. Ιδανική μέρα για να κάνεις ένα ταξιδάκι (ή να το προγραμματίσεις), για να πάρεις μία σημαντική απόφαση ή για να πραγματοποιήσεις μία συνάντηση που για σένα είναι σπουδαίας σημασίας.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα επιζητάς να επι Πέμπτη αγαπητέ μου Ιχθύ αναζητάς στην ζωή σου την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά, για αυτό και επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, προσπαθώντας να διασφαλίσεις ότι έχεις αποκτήσει ως τώρα, επιδιώκοντας όμως και την έλξη περισσότερου χρήματος που θα σε βοηθήσει να διεκπαιρεώσεις καλύτερα και με συνέπεια τις υποχρεώσεις σου! Η μέρα ωστόσο είναι κατάλληλη για να εργαστείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου;

Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, θα νιώσεις εσωστρεφής και η επιθυμία σου είναι να μείνεις...

Είπε αυτό που σκεφτήκαμε όλοι: Ο Γιάννης Στάνκογλου σχολίασε το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη και...

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με την Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον χαρακτήρα...

Έρχεται η ώρα για να πρωταγωνιστήσουν Κριοί, Ζυγοί και άλλα 2 ζώδια

Σπουδαίες εξελίξεις για ορισμένα ζώδια , τονίζοντας πως είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ως κάτοικοι αυτού του πλανήτη, οι...

«Μαυρίλα» Τεράστιες ανησυχίες για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

H νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της την Εαρινή Ισημερία και την επίσημη έναρξη της Ανοιξιάτικης περιόδου. Μαζί, έχουμε και Νέα Σελήνη στον Κριό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαρτίου;

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 21 Μαρτίου 2023 στη 0η μοίρα και 50 λεπτά του Κριού, έρχεται με την υπόσχεση να μας βοηθήσει...

Θολό τοπίο για Ταύρους, Καρκίνους, Ζυγούς και… Ημέρα εντάσεων, νεύρων, θυμού, σύγχυσης και ανυπομονησίας

Nα προειδοποιεί για καταστάσεις γύρω μας που θα μας κάνουν να χάνουμε την ενέργειά μας, ενώ πρέπει να αποφύγουμε τις αυταπάτες με κάθε...

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη «φουντώνει» τη ζήλια σε Ταύρους και άλλα...

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της σημερινής μέρας, η οποία υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από την αντίθεση της Σελήνης...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,244ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Νεύρα, τσακωμοί και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

«Παλούκι» θα έρθει σήμερα , καθώς θα υπάρξουν νευρά, τσακωμοί, αλλά και εντάσεις για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου;

Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ,...

Έρχεται η ώρα για να πρωταγωνιστήσουν Κριοί, Ζυγοί και άλλα 2 ζώδια

Σπουδαίες εξελίξεις για ορισμένα ζώδια , τονίζοντας πως είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να...

«Μαυρίλα» Τεράστιες ανησυχίες για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

H νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της την Εαρινή Ισημερία και την επίσημη έναρξη...