Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

«Ρέει το ρευστό» Έρχονται αναπάντεχα λεφτά σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η παρόρμηση είναι η λέξη κλειδί για την Πέμπτη, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον αυθόρμητο Κριό και θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη αλλά και με τον Ερμή, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές μας με τους άλλους, αλλά και στις ουσιώδεις συζητήσεις.

Η Πέμπτη είναι βοηθητική για να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, ακόμη και συμφωνίες, αρκεί να μην είμαστε βιαστικοί και παραβλέπουμε τις λεπτομέρειες.

Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια διαπραγμάτευση είτε επαγγελματική είτε προσωπική. Ευνοούνται επίσης οι δοσοληψίες και οι αγοραπωλησίες και η ανάληψη δράσης.

ΚΡΙΟΣ

Για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Δία να κινούνται στο ζώδιο σου χαρακτηρίζεσαι από σπιρτάδα, ενθουσιασμό αλλά και βιασύνη. Η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια και έχεις την διάθεση να προβείς σε νέα ξεκινήματα. Διαθέτεις θάρρος, τόλμη, εξωστρέφεια και όλα αυτά τα στοιχεία σου που είναι ιδιαίτερα τονισμένα αυτή την ημέρα, κάνουν την ημέρα σου να είναι γεμάτη από εξελίξεις αλλά και νέες δραστηριότητες. Η αυτοπεποίθηση σου είναι στα ύψη και έχεις ρέντα σε έρωτα και χρήμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σου σήμερα είναι αρκετά απαιτητική γιατί πρέπει να κλείσεις αρκετές εκκρεμότητες, προκειμένου τις επόμενες μέρες να καταπιαστείς με νέα πράγματα, παρόλα αυτά οι συνθήκες σε βρίσκουν τυχερό και δέχεσαι προστασία. Βρίσκεσαι σε εσωτερικό αναβρασμό, γιατί είναι πολλά τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου τα οποία σε έχουν κουράσει τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Επιζητάς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά ότι σε ενοχλεί!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για σήμερα Πέμπτη η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και ανακτάς την σπιρτόζικη πλευρά του εαυτό σου! Η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, δικτύωση ενώ είσαι ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στο περιβάλλον σου! Οι γνωριμίες ή και οι επαφές της ημέρας έχουν να σου προσφέρουν στήριξη στα σχέδιά σου! Το φιλελεύθερο πνεύμα σου σε βοηθά να ανοιχτείς πολύ παραπάνω σε νέες προοπτικές, ή ακόμα και σε νέα όνειρα για το μέλλον σου! Η πολυαστρία στον Κριό σε βοηθά να εκπληρώσεις μία επιθυμία σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Καρκίνε επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω στους στόχους σου, στο μέλλον και στην προοπτική που έχεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Η μέρα όμως σε προτρέπει να αναλάβεις δράση και να προχωρήσεις υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή και το γάμο σου. Η νευρικότητα δεν λείπει, ενώ καλό είναι να μην παίρνεις τόσο προσωπικά κάποιες υποθέσεις, ξεσπώντας σε συναισθηματικές απογοητεύσεις. Μην έχεις τόσο υψηλές απαιτήσεις τόσο από εσένα, όσο και από τους άλλους! Να θυμάσαι ότι από σήμερα μπαίνεις σε στάδιο υλοποίησης ενός μεγάλου στόχου σου!

ΛΕΩΝ

Επιτέλους αγαπητέ μου Λέοντα σήμερα Πέμπτη, βρίσκεις και πάλι την σπιρτάδα, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου! Το ποτήρι αρχίζει να γεμίζει, δηλαδή τα ψυχικά σου αποθέματα αρχίζουν τώρα να επανέρχονται και η μέρα σε προδιαθέτει για επικοινωνία, οργάνωση ταξιδίων, νέα σχέδια, νέες προοπτικές ή ακόμα και για γνωριμίες που θα μπορέσουν να σου προσφέρουν νέες εμπειρίες! Έχεις την άνεση και την ευκολία να προχωρήσεις προοδευτικά όλους τους τομείς της ζωής σου, μην μείνεις σήμερα με δεμένα χέρια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα απαιτητική με εσένα να προσπαθείς να δώσεις το 100% του εαυτού σου, δεν παύει όμως αγαπητέ μου Παρθένε να τονώνονται οι ευαισθησίες σου, τα παράπονά σου και να νιώθεις ότι συνέχεια προσφέρεις, αλλά δεν λαμβάνεις ανταπόδοση! Ο οικονομικός τομέας σε απασχολεί περισσότερο ετούτη την ημέρα, ίσως γιατί οι απαιτήσεις της περιόδου σε κάνουν να αναζητάς τρόπους διεξόδου από λογαριασμούς, υποχρεώσεις και οφειλές. Διαχειρίσου το έντονο στρες της ημέρας και άνοιξη την καρδιά σου στα άτομα που εμπιστεύεσαι!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Το ζώδιο σου σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Ζυγέ έχει ως επίκεντρο την βελτίωση σχέσεων και συνεργασιών! Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς δίνεις την ψυχή σου όλη, όμως βλέπεις και ουσιαστική ανανέωση ή και αναθέρμανση. Οι εξελίξεις της ημέρας έρχονται από πρόσωπα αγαπημένα, που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου και που τώρα φαίνεται ότι σε παρακινούν να κάνετε πράγματα μαζί ! Ένα κάλεσμα, μία πρόταση, μία συζήτηση, θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα δικό σου άτομο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Σκορπιέ, η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια, δραστηριότητες και πολύ τρέξιμο! Εσύ προσπαθείς να τα ολοκληρώσεις όλα και είσαι μέσα στην “τσίτα” προκειμένου να προχωρήσουν όλα γρήγορα και να μην μείνεις πουθενά εκτεθειμένος. Απέφυγε τα λάθη βιασύνης, μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να πραγματοποιήσεις ενώ καλό θα ήταν να πραγματοποιήσεις ένα οργανωμένο πλάνο, για τις μέρες που ακολουθούν! Ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα αλλά και την φυσική ευεξία είναι στο στόχαστρο εξελίξεων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρα χαράς, δημιουργικότητας αλλά και ικανοποίησης! Για σήμερα Πέμπτη επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στο πώς θα περάσεις καλά και οι προοπτικές της ημέρας είναι καλές για να ψυχαγωγηθείς, να γελάσεις μέσα από την ψυχή σου, για να λάβεις μία ικανοποίηση που θα σε ανεβάσει πολύ, ενώ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι δίνουν την δική τους ξεχωριστή νότα μέσα στην ημέρα! Η δίψα σου για περιπέτεια, δράση, ικανοποίηση φαίνεται ότι ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό! Ιδανική μέρα και για δημιουργικά επιχειρηματικά σχέδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε για σήμερα Πέμπτη η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με τις πιο προσωπικές σου υποθέσεις αλλά και με ζητήματα που αφορούν το σπίτι αλλά και την οικογένεια! Έχεις την ανάγκη να προστατεύσεις τις βάσεις σου, να περάσεις περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάς και να νιώσεις παραπάνω ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις λύσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση διαβίωσής σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ώρα για δράση και πρωτοβουλία για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Υδροχόε, η μέρα είναι γεμάτη από πληροφορίες, επικοινωνίες, ιδέες και εξελίξεις που σε κάνουν να βρίσκεις την σπιρτάδα του ενθουσιασμού! Το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα και οι ειδήσεις που λαμβάνεις μπορούν πραγματικά να σου δώσουν λύσεις σε ότι σε απασχολούσε. Ιδανική μέρα για να κάνεις ένα ταξιδάκι (ή να το προγραμματίσεις), για να πάρεις μία σημαντική απόφαση ή για να πραγματοποιήσεις μία συνάντηση που για σένα είναι σπουδαίας σημασίας.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα επιζητάς να επι Πέμπτη αγαπητέ μου Ιχθύ αναζητάς στην ζωή σου την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά, για αυτό και επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, προσπαθώντας να διασφαλίσεις ότι έχεις αποκτήσει ως τώρα, επιδιώκοντας όμως και την έλξη περισσότερου χρήματος που θα σε βοηθήσει να διεκπαιρεώσεις καλύτερα και με συνέπεια τις υποχρεώσεις σου! Η μέρα ωστόσο είναι κατάλληλη για να εργαστείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...