Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021
27.4 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25 Σεπτεμβρίου διεξάγονται βουλευτικές εκλογές με απλή αναλογική…

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1932.... Στην Ελλάδα, διεξάγονται βουλευτικές εκλογές με απλή αναλογική, που οδηγούν σε ουσιαστική ισοπαλία των δύο μεγάλων κομμάτων, του Λαϊκού και των...

Σεξ: Τον έπιασες στο κρεβάτι με άλλη!


«Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις»!
Η κλασική απάντησή του όταν τον πιάνεις στα πράσα. Και τι είναι; Τραχανά απλώνατε πάνω στο κρεβάτι;

Πόσο εύκολο είναι να παραδεχτεί κάποιος ότι απάτησε; Αν και θεωρούμε πως τον να το παραδεχτείς δείχνει ότι αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεών σου, ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο και άβολο.

Ας προσεγγίσουμε το θέμα «απιστία» κοιτώντας το λίγο πιο ψύχραιμα. Με απάτησε. Ναι έτσι είναι. Το θέμα είναι γιατί σε απάτησε.

Με απάτησε – Πιθανές αιτίες
Συνήθως, όταν περάσει ένα διάστημα κι έχουμε ηρεμήσει λίγο από την κατάσταση στην οποία μας φέρνει μία απιστία, προσπαθούμε να βρούμε την πραγματική αιτία που συνέβη. Στην αρχή τα συναισθήματά μας αλλά και ο εγωισμός δεν μας επιτρέπουν να δούμε και πολύ καθαρά τα πράγματα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν ένα άτομο στην απιστία:

1) Προβλήματα στη σχέση – πίεση
Οι εντάσεις, η έλλειψη επικοινωνίας, η αδιαφορία είναι κάποια από τα προβλήματα που δημιουργούνται μέσα σε μία σχέση και μπορεί να έχουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Οι συνεχείς καβγάδες που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι, ακόμα και από την πρώτη στιγμή, δημιουργούν πίεση και στους δύο. Έτσι δεν είναι παράξενο, έπειτα από ένα διάστημα, η απιστία να έρθει σαν «αγχολυτικό».

2) Ανάγκη ελευθερίας
Το αν μπορεί κάποιος να αισθάνεται ελεύθερος μέσα στη σχέση είναι μία συζήτηση κατά την οποία οι απόψεις διίστανται. Η λέξη «δέσμευση» που χρησιμοποιείται συνήθως όταν πρόκειται να κάνουμε μία σχέση δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην έννοια της ελευθερίας.

Στην πραγματικότητα όμως αυτό που θα δημιουργούσε μία ιδανική σχέση είναι η ελευθερία μέσα σε αυτήν. Το θέμα είναι το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την ελευθερία μέσα στη σχέση. Σίγουρα το κάνω ότι θέλω χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς να με αφορούν τα συναισθήματα του άλλου, δεν έχει κάτι κοινό με την έννοια της ελευθερίας μέσα στη σχέση!

3) Έλλειψη αυτοπεποίθησης
Κάτι που οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι μπορεί να οδηγήσει σε απιστία είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης του ατόμου. Η ανάγκη να επιβεβαιωθεί ως άνθρωπος, προσωπικότητα, εμφάνιση, μπορεί να τον οδηγήσει στην απιστία. Είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιούν ορισμένοι άνθρωποι για να αισθανθούν καλύτερα με τον εαυτό τους και να θεωρήσουν ότι πέτυχαν κάτι σημαντικό αφού το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή τους, σίγουρα μόνο την αυτοπεποίθηση μπορεί να τους ανεβάσει.

4) Λάθος επιλογή συντρόφου
Όταν από την αρχή έχουμε κάνει μία λάθος επιλογή συντρόφου, υπάρχει μία πιθανότητα η απιστία να είναι το αποτέλεσμα. Αν τα κριτήρια με τα οποία επιλέξαμε τον σύντροφό μας δεν είναι τα κριτήρια που στην πραγματικότητα θα μας οδηγούσαν στο να βρούμε τον άνθρωπό μας, τα πράγματα περιπλέκονται στην πορεία.

Σε κάποιες περιπτώσεις ζευγάρια παραμένουν μαζί για πολύ διαφορετικούς λόγους από ότι θα έπρεπε στην πραγματικότητα! Σε μία ιδανική σχέση η αγάπη είναι αυτή που δένει δύο ανθρώπους και το ερωτικό στοιχείο μεταξύ τους.

5) Έλλειψη ερωτικής ζωής
Όταν το ερωτικό κομμάτι τείνει να φθίνει χωρίς εμείς να κάνουμε τίποτα για αυτό και χωρίς να έχουμε καμία διάθεση για ανανέωση, τότε δεν είναι περίεργο κάποιος να απιστήσει. Η ερωτική ζωή ενός ζευγαριού είναι αυτή που μπορεί να κρατήσει το ζευγάρι ενωμένο και πραγματικά αγαπημένο.

6) Χαρακτήρας
Κάποια άτομα είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία κι αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα τους. Ακόμα δηλαδή κι αν, φαινομενικά, βιώνουν μία όμορφη σχέση κάποια στιγμή θα θελήσουν να απιστήσουν απλά και μόνο για μία αλλαγή. Αν, λοιπόν, είναι στο χαρακτήρα του ίσως και να υπάρχουν κάποιες σκέψεις που δεν το επιτρέπουν να το κάνει, αλλά παρόλα αυτά πολλές φορές μπορεί να στριφογυρίζει στο μυαλό του.

7) Κάτι καινούριο
Κάτι καινούριο ίσως μας τραβήξει πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον και να μας κάνει να αισθανόμαστε κάποια πράγματα που θεωρούσαμε είτε ότι τα είχαμε ζήσει πριν από πολλά χρόνια είτε δεν τα είχαμε ζήσει ποτέ.

Φυσικά δεν είναι απαραίτητο όλο αυτό να έχει μία εξέλιξη, αλλά μπορεί να είναι μία στιγμή ή μία πολύ μικρή χρονική περίοδο. Είναι αυτό το «καινούριο» το οποίο έχει ακόμη το μυστήριο, ξυπνάει ακόμα αυτά τα ένστικτα του κυνηγού, όπως επίσης και την παιδιάστικη διάθεση που έχουν ορισμένες φορές οι άντρες. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να ισχύει και στις γυναίκες.

8) Η θεωρία του «παράνομου»
Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει και πάρα πολλά έχουν γραφτεί για αυτή τη θεωρία του «παράνομου». Τι είναι αυτό που μας γοητεύει όταν πρόκειται να απιστήσουμε και δεν μπορούμε να το σταματήσουμε. Άραγε είναι μία κατάσταση κατά την οποία αισθανόμαστε την περιπέτεια και μας ταρακουνάει λίγο τα ήσυχα νερά μας; Φαίνεται να είναι!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σεξ: Τα ερωτικά… τρίγωνα

Το ομαδικό σεξ γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές. Η ομαδική συνουσία ή ομαδικό σεξ ή διαφορετικά παρτούζα, είναι όρος που προέρχεται από τη γαλλική λέξη...

Χαμός στη Θεσσαλονίκη – Σφήνωσε οδοντόκρεμα στο αιδοί@ πρώην συζύγου γνωστού επιχειρηματία

Το διαζύγιο τους συζητήθηκε πάρα πολύ στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Την περιοχή που διατηρούν σπίτια τα βαριά πορτοφόλια της πόλης. Η αστική φήμη μάλιστα...

Το ανέκδοτο:Η κατάρρευση

Μια κυβέρνηση τα πηγαίνει χάλια και κινδυνεύει να χάσει τις εκλογές. Μαζεύεται λοιπόν το υπουργικό συμβούλιο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. “Παιδιά δεν πάμε καλά,...

Σεξ: Tips για πιο έντονους οργασμούς

Καλός ο οργασμός της παρτενέρ σου, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς και με το δικό σου οργασμό; Άσε για λίγο στην άκρη το...

Το ανέκδοτο:Τα περιστέρια

Πεθαίνει κάποιο ς και ο Άγιος Πέτρος τον ξεναγεί στο νέο του χώρο. Εκεί που περιδιάβαιναν βλέπει έναν παλιό γνωστό του ο οποίος κυκλοφορούσε...

Σεξ: Τα χειρότερα και άβολα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν στο σεξ

Μπορεί το σεξ να είναι απόλαυση αλλά πολλά πράγματα μπορούν να πάνε λάθος. Διαβάστε παρακάτω μια λίστα με τα πιο άβολα πράγματα που μπορούν να...

Το ανέκδοτο: Η Τασούλα έχει γνωρίσει έναν τύπο και βγαίνουν…

Η Τασούλα έχει γνωρίσει έναν τύπο και βγαίνουν, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει την σχέση τους. Ένα βράδυ τον καλεί στο σπίτι της για να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πώς να τον ρίξεις στο κρεβάτι εδώ και τώρα!

Θες να σε ποθεί ανά πάσα στιγμή; Θες να βρίσκεται στη δουλειά και να...

Σεξ: Τι κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι κι εκνευρίζουν τις γυναίκες;

Αυτά είναι τα πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο σεξ και όσο...

Σεξ: Τα τρία πράγματα που θέλουν οπωσδήποτε οι άνδρες στο κρεβάτι

Τι ζητά ένας άνδρας από μια γυναίκα στο κρεβάτι; Τρία είναι τα βασικά πράγματα...

Σεξ: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν στο κρεβάτι τα «κακά» παιδιά;

Για να έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας πρέπει να είσαι…...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή