Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
25.3 C
Athens

«Σκάνε» χρήματα για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μια σειρά από όψεις τις πρωινές ώρες με τους εξωκρόνιους πλανήτες, δηλαδή τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, δημιουργώντας κάποια ένταση στο ξεκίνημα της μέρας.

Αμέσως μετά στις 13:21 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στις 17:06 στον Τοξότη προσφέροντας μια πιο ενεργητική και δυναμική προσέγγιση στη μέρα μας.

Από αυτό το ζώδιο θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μπορεί να κάμψει λίγο τον ενθουσιασμό της, αλλά θα της προσφέρει κι ένα πιο γειωμένο και παραγωγικό πλαίσιο για να αξιοποιήσει τη δυναμικότητα της.

Στο υπόλοιπο της μέρας δεν θα έχουμε άλλες σημαντικές όψεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο σταθερή σε σχέση με αυτές που προηγήθηκαν.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η μέρα ξεκινά με βάρος και άγχος, καταλήγει όμως με περισσότερη κέφι και αισιοδοξία. Το πρωί ασχολείσαι κυρίως με τις οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ κατακλύζεσαι από παράπονα. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, ονειρεύεσαι σχεδιάζεις και οραματίζεσαι το μέλλον αλλά μάλλον λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Το τετράγωνο Σελήνης / Κρόνου το βράδυ φέρνει δυσκολίες εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Πιθανή είναι η αναβολή σε ένα ταξίδι ή σε μία σημαντική συνάντηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη, η μέρα σου ξεκινά με την επιθυμία να τους ικανοποιήσεις όλους , το σύντροφο, τους συνεργάτες και εμβαθύνεις πολύ περισσότερο στις σχέσεις σου! Από το απόγευμα η Σελήνη από τον Τοξότη σε κρατά για λίγο πίσω. Προσπαθείς να αναλύσεις όσα συμβαίνουν και απογοητεύεσαι, κυρίως γιατί κάποιες προσωπικές επιθυμίες μπλοκάρονται προσωρινά! Με την υπομονή που διαθέτεις όμως όλα ξεπερνιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη η μέρα σου ξεκινά με στρες και πολλές εργασίες που πρέπει να διεκπεραιώσεις και να κλείσεις, η μέρα είναι αρκετά φορτική! Από το απόγευμα η Σελήνη θα εισέλθει στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Τοξότη σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο! Δεν θα λείψουν λοιπόν οι απογοητεύσεις , οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στις επαφές, τις συναντήσεις, με το ευρύτερο περιβάλλον. Αναβάλλονται προγραμματισμένα ραντεβού σε επαγγελματικό επίπεδο και στεναχωριέσαι γιατί έχεις επενδύσει σε καριέρα κάνοντας φιλόδοξα σχέδια.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα
Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο ερωτισμός που εμφύσησε η Σελήνη από τον Σκορπιό σε συνοδεύει μέχρι το απόγευμα. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο, εισέρχεται στον Τοξότη κι από εκεί μεριμνά για την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που σε βαραίνουν. Το τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου το βράδυ, προκαλεί κούραση κυρίως σωματική, από τις ατελείωτες ευθύνες και αγγαρείες που εκκρεμούν. Μπλοκάρονται σχέδια και δεν υλοποιείς ένα προγραμματισμένο ταξίδι ή συνάντηση, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη είσαι γεμάτος εναλλαγές στην διάθεσή σου! Το πρωί είσαι πιο εσωστρεφής, συναισθηματικός και είσαι πολύ πιο επικεντρωμένος στα προσωπικά σου ζητήματα (σπίτι, οικογένεια, δουλειά), ίσως μεγαλοποιείς και κάποιες καταστάσεις! Από το απόγευμα θέλεις να βγεις και να σαρώσεις τα πάντα. Το Τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Κρόνο, βάζει φρένο στην διασκέδαση που αποζητά η ψυχή σου. Ο κύριος λόγος είναι ο οικονομικός και το γνωρίζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη η μέρα σου ξεκινά γεμάτη επικοινωνία, επαφές, συζητήσεις και αρκετές ιδέες, η μέρα προσφέρεται ως και το μεσημέρι για να κλείσεις συμφωνίες. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στα πολύ προσωπικά σου, δίνοντας έμφαση στα συναισθήματά σου αλλά και σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Δεν λείπει η απογοήτευση και πεσιμισμός τις βραδινές ώρες λόγω τετραγώνου Σελήνης/Κρόνου! Μην τα ισοπεδώνεις όλα εξαιτίας της δυσαρέσκειας που έφερε στην ψυχή σου ένα άτομο που δεν σου φέρθηκε σωστά.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Τετάρτη ξεκινά την μέρα σου μετρώντας τα οικονομικά και σχεδιάζοντας το αύριο, για να καταλήξεις από το απόγευμα να σπαταλάς χρήμα σε εξόδους και σούρτα – φέρτα! Πολλές από τις σκέψεις, τις ιδέες ή τις συναντήσεις που είχες στο πρόγραμμα για το βραδάκι, μπορεί να μπλοκαριστούν, ενώ με το τετράγωνο Σελήνης/ Κρόνου το βράδυ δεν παύει να σε βασανίζει το στρες για την δουλειά και να προσπαθείς να συγκροτήσεις τα βήματά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και είσαι επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες, από το απόγευμα και μετά προτεραιότητα για σένα δίνεται στα οικονομικά και στην δημιουργία πιο ασφαλών βάσεων! Το Τετράγωνο Σελήνης / Κρόνου που σχηματίζεται το βραδάκι φέρνει σκληρές συνειδητοποιήσεις σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Αντιλαμβάνεσαι ποιοι θέλουν το καλό σου, ποιοι όχι και παίρνεις τα μέτρα σου κρατώντας αποστάσεις.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα
Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, με εσωστρέφεια ξεκινά η μέρα το πρωί και μειωμένη ζωτικότητα, αλλά όσο περνούν οι ώρες και ειδικά προς το απόγευμα θα επικεντρωθείς στα πολύ προσωπικά σου, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου. Αυτή η Τετάρτη όμως έχει πολλά να πει κι έτσι το βράδυ το Τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου, προκαλεί αναστάτωση και πίκρα από την σχέση με τα πρόσωπα της οικογένειας, εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη ξεκινά να σε προμοτάρει για επαφή με φίλους και πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος τις πρωινές ώρες, αλλά από το απόγευμα σε κλείνει μέσα, περιορίζοντας τα πράγματα που έχεις ανάγκη να κάνεις. Το Τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου το βραδάκι, κάνει ακατάλληλες τις συνθήκες για συναντήσεις, συμφωνίες και επικοινωνίες όλων των ειδών, αφού το παρασκήνιο καραδοκεί και δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη φαίνεται ότι είσαι επικεντρωμένος στην προώθηση της καριέρας σου, αλλά κατόπιν η διάθεση αλλάζει και από το απόγευμα οι φίλοι και η δικτύωση αποτελούν την προτεραιότητα σου. Το Τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου το βραδάκι, δυσχεραίνει την επικοινωνία και μπλοκάρει τις εξόδους, γι’ αυτό ότι προλάβεις κάνε το πριν. Κάτι άλλο που πρέπει να αποφύγεις είναι οι οικονομικές δοσοληψίες με τους φίλους.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα δεν ισχύει η παροιμία που λέει ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Είναι Τετάρτη και η μέρα είναι γεμάτη από αισιοδοξία και χαρά το πρωί, που χάνεται μόλις σβήσει ο ήλιος. Σταδιακά επικεντρώνεσαι στην καριέρα, την επαγγελματική καταξίωση και βάζεις μεγαλεπήβολους στόχους. Το Τετράγωνο που σχηματίζει το βραδάκι η Σελήνη με τον Κρόνο, σε φέρει αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις, ακυρώνοντας σχέδια και στόχους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...