Στη φυλακή η “καυτή” δασκάλα – Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια επειδή έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της

24

Η δασκάλα από την Αριζόνα, η οποία απολύθηκε μετά το σκάνδαλο, καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή επειδή έκανε σεξ με έναν 13χρονο μαθητή της.

“Είμαι ένα καλό και ειλικρινές άτομο που έκανε ένα λάθος και το έχω μετανιώσει βαθύτατα. Ζούσα τη ζωή μου προσπαθώντας να τηρώ κάθε νόμο, δεν είμαι απειλή στην κοινωνία” είπε στο δικαστήριο η Zamora.
Σύμφωνα με την New York Post, την ερωτική σχέση ανακάλυψαν οι γονείς του παιδιού μέσω μιας εφαρμογής που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του, η οποία τους ενημέρωσε για τα ανάρμοστα μηνύματα που του έστελνε η 28χρονη.

Η εφαρμογή -που εντοπίζει ορισμένες λέξεις-κλειδιά- ανησύχησε τους γονείς του μικρού αγοριού, που έσπευσαν να ψάξουν το κινητό του για να δουν ποιος του είχε γράψει αυτές τις «ακατάλληλες εκφράσεις» σε SMS.

Διαβάστε επίσης:  Η πρόβλεψη του Στίβεν Χόκινγκ για την καταστροφή της Γης

Με μεγάλη έκπληξη και αποτροπιασμό ανακάλυψαν ότι στο κινητό του αγοριού υπήρχαν πολλά μηνύματα απο την Brittany Zamora, δασκάλα στο δημοτικό Las Brisas Academy, τα οποία υποδήλωναν ότι οι δύο τους είχαν κάνει σεξ μέσα στην σχολική αίθουσα καθώς και στο αυτοκίνητο της δασκάλας. Η αστυνομία την συνέλαβε με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ οι ηλεκτρονικοί της λογαριασμοί εξετάζονται από τις αρχές ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε προσεγγίσει ερωτικά και άλλους ανήλικους μαθητές.