Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
16.6 C
Athens

Στον «αέρα» το πρωτάθλημα! «Καίει» τον ΠΑΟΚ και τον… πιστολέρο Σαββίδη το φύλλο αγώνα

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που θα έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή ξεκίνησε, όμως δεν έμελλε να τελειώσει ποτέ, τουλάχιστον στον αγωνιστικό χώρο.

Το γκολ με κεφαλιά του Βαρέλα στο 90′ τίναξε τα πάντα στον αέρα.

Η ακύρωση του γκολ εξαιτίας του Μαουρίτσιο που ήταν σε θέση οφσάιντ και ο διαιτητής Κομίνης έκρινε ότι επηρέαζε τη φάση, προκάλεσε την έκρηξη του Ιβάν Σαββίδη που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και οι παίκτες της ΑΕΚ να φύγουν για τα αποδυτήρια, όπως έκαναν και οι διαιτητές.

Στα αποδυτήρια παίχτηκε το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ να καταγγέλει πιέσεις προς τον Κομίνη από ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κατακυρώσει το γκολ, κάτι που τελικά πέτυχαν!

Ο Γιώργος Κομίνης διέκοψε οριστικά το παιχνίδι, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ προηγείτο κατά τη διακοπή με 1-0!

Στη συνέχεια αναφέρει ότι προχώρησε στη διακοπή του αγώνα λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. Δύο ώρες αργότερα ζήτησε από τις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, όμως από την Ένωση τόνιζαν πως δεν ήταν δυνατό να παίξουν ποδόσφαιρο με τις συνθήκες που επικρατούσαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπάλα με όπλα δεν παίζουμε».

Ο Κομίνης, ύστερα από μία ώρα κατάθεσης στην Αθλητική Βία αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς του συνοδεία αστυνομίας από την Τούμπα μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ περίμεναν, ώστε να ενημερωθούν τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, στο οποία σύμφωνα με τη «Νοva» αναφέρει:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: «Έχεις τελειώσει».

«Μετά απ’ όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

4) «Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ’ την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ».

Η ΑΕΚ ετοιμάζει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα έγιναν στην Τούμπα, για τα όπλα και τους μπράβους του Σαββίδη, όπως και για τις επιθέσεις του σε ανθρώπους της ΑΕΚ και θα τον στείλει όχι μόνο στην ΕΠΟ αλλά και σε UEFA και FIFA, όπως και στο υπουργείο Δικαιοσύνης!

Στο άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα γίνεται λόγος μέχρι και για υποβιβασμό ομάδας, σε περίπτωση που υπάρχει εκφοβισμός και απειλές προς αξιωματούχους ενός αγώνα.

Αρκετή ώρα μετά την οριστική διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Κομίνη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις της προαναγγέλλοντας κινήσεις για την προστασία της ομάδας, καθώς γίνεται καταγγελία για απειλές προς τα στελέχη της!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είπε πως τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις, ενώ θα έχει επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο αλλά και με τα στελέχη της UEFA που έχουν την εποπτεία του ελληνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οι αθλητικές μεταδόσεις 10/5/2024

Το ματς Παναθηναϊκός – Προμηθέας για τη Basket League ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 09:55 COSMOTE SPORT...

Ιστορική πρόκριση για τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conferene League

Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα την βρετανική ομάδα (σ.σ την είχαν νικήσει με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ) και έγραψαν ιστορία,...

Δρόμεια 2024: Με στόχο το “Gold”

Αντίστροφα μετράνε ο κόσμος του κλασικού αθλητισμού για τη διεξαγωγή τους διεθνούς μίτινγκ «Δρόμεια» που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης....

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον αγώνα Ολυμπιακού – Αστον Βίλα

Να μην προσέρχονται φίλαθλοι στη γήπεδο Καραίσκάκη που δεν διαθέτουν εισιτήριο για τον αγώνα Ολυμπιακού - Άστον Βίλα σήμερα το βράδυ στις 22.00 ζητά...

Με Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με Φενερμπαχτσέ ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα του Final Four

Το πρόγραμμα του Final Four Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδας και ο δεύτερος στις 22:00. Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την...

Στο Βερολίνο και ο επτάψυχος Ολυμπιακός, 63-59 στη Βαρκελώνη – Δύο ελληνικές ομάδες στο...

Οι Πειραιώτες για 30 λεπτά ήταν στα σχοινιά, όμως τη στιγμή που έπρεπε, έδειξαν το σπουδαίο τους μέταλλο, ο Μακίσικ σκόραρε όπως ήθελε, ενώ...

Γιαννακόπουλος: Το βίντεο με την υπογραφή του Ναν

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε μέσα από την δραστηριότητά του στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Κέντρικ Ναν. Ανήρτησε λοιπόν, μία...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 Μαΐου το Βυζάντιο μετονομάζεται σε Νέα Ρώμη

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 330.... Το Βυζάντιο (μετέπειτα Κωνσταντινούπολη) μετονομάζεται σε Νέα Ρώμη και γίνεται πρωτεύουσα...

Ελληνοτουρκικά: Από τις γκρίζες ζώνες στις γκρίζες πολιτικές

Με μία συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκινάει...

Ο ΟΗΕ στηρίζει το αίτημα των Παλαιστίνιων για ένταξή τους στον Οργανισμό – Παράλογη χαρακτηρίζει την απόφαση το Ισραήλ

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, υποστήριξε σήμερα, με συντριπτική πλειοψηφία το αίτημα των...

Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας ότι πέταξε αυτός το μωρό στα σκουπίδια

Ο πατέρας του νεογνού που εντοπίστηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα ομολόγησε ότι αυτός το...