Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
22.2 C
Athens

Τα 6 πιο διπρόσωπα ζώδια – Σας κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας

Οι διπρόσωποι άνθρωποι μπορεί να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Συνήθως βέβαια ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια που τους αρέσει να κουτσομπολεύουν τους άλλους πίσω από την πλάτη τους.

Όταν είστε με έναν διπρόσωπο άνθρωπο είναι κολακευτικός και ευγενικός. Λατρεύει το νέο σας κούρεμα και είναι ο πρώτος που σας δίνει τα εύσημα μετά από μια παρουσίαση στη δουλειά.

Τότε συζητάτε με έναν άλλο φίλο ή συνάδελφο και μαθαίνετε ότι κουτσομπολεύουν και παραπονιούνται για εσάς κάθε φορά που γυρνάτε την πλάτη σας. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, ίσως μπορείτε να αναγνωρίσετε εύκολα αυτούς τους ανθρώπους με βάση τα ζώδια τους. Παρακάτω θα διαβάσετε τα 6 πιο ύπουλα ζώδια που είναι διπρόσωπα και κουτσομπολεύουν.

Τα 6 πιο διπρόσωπα ζώδια – Σας κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας

  • Λέων
  • Καρκίνος
  • Ιχθύες
  • Σκορπιός
  • Ζυγός
  • Δίδυμοι

Λέων

Οι Λέοντες είναι εξωστρεφείς, γοητευτικοί και λίγο υπερβολικοί. «Έχουν ταλέντο για το δραματικό και τους αρέσει να παίζουν διαφορετικούς ρόλους. Στη χειρότερη περίπτωση, οι Λέοντες μπορεί να είναι ψεύτες που αναζητούν την προσοχή», λέει η Bella Nguen.
Αν είναι παραγκωνισμένοι σε ένα δείπνο, δεν θα ήταν ασυνήθιστο να πουν μια παράξενη, αναληθή ιστορία μόνο και μόνο για να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Καρκίνος

Ναι, ο Καρκίνος είναι γλυκός και ευαίσθητος, αλλά αυτό το ζώδιο είναι επίσης απίστευτα κυκλοθυμικό. Δεν είναι πιθανό να μιλήσουν για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους, αλλά μπορεί να παραποιήσουν τις δικές τους σκέψεις και απόψεις.

«Το σύμβολο του Καρκίνου είναι δύο κύκλοι που βλέπουν προς αντίθετες κατευθύνσεις, οπότε τείνουν να δείχνουν προς τα έξω το αντίθετο από αυτό που νιώθουν εσωτερικά», λέει η Ansley Echols, ιδρύτρια του Purpose Vibes Astrology Readings.

«Καθώς κυβερνώνται από τη Σελήνη, οι σκέψεις τους καθοδηγούνται επίσης από τα συναισθήματά τους. Μόλις ανοιχτούν, μπορεί να έχουν πει κάτι όταν αισθάνονταν με έναν τρόπο, αλλά τώρα που αισθάνονται διαφορετικά, σκέφτονται και διαφορετικά», είπε η Ansley Echols.

Ιχθύες

Όπως και ο Καρκίνος, οι Ιχθύες είναι συναισθηματικοί και περιποιητικοί. Ωστόσο, τα ψάρια έχουν τόσο μεγάλη ενσυναίσθηση που θα πουν ένα λευκό ψέμα για να αναζωογονήσουν τα συναισθήματά σας.

«Ξέρουν πότε δεν είναι ειλικρινείς και ευθείς, αλλά αν αυτό διατηρεί την ειρήνη, οι Ιχθύες δεν ενοχλούνται», εξηγεί η Joanne Lara, αστρολόγος και ιδρύτρια του Sacred Joanne.

Δεν υπάρχει κακή πρόθεση εδώ – απλά θέλουν να νιώθετε καλύτερα. Και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να «μεταμορφωθούν σε αυτό που οι άλλοι θέλουν να είναι», θα το κάνουν και αυτό, λέει η Nguen.

Σκορπιός

«Οι Σκορπιοί είναι πολύ κλειστοί, αποκαλύπτοντας μόνο ό,τι θέλουν να βλέπουν οι άλλοι», σημειώνει ο Nguen. Και αυτή η μυστικοπάθεια καταλήγει εύκολα σε διπρόσωπη, ύπουλη συμπεριφορά.

«Οι Σκορπιοί είναι φιλόδοξοι άνθρωποι που θα έκαναν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους», λέει η Emily Newman, αστρολόγος και ιδρύτρια του Best of Psychic Reader. Και συνεχίζει: «Μπορεί να φαίνονται οι πιο καταπληκτικοί φίλοι σας πριν σας χειραγωγήσουν για να πετύχουν τους στόχους τους».

Θα μπορούσατε να περάσετε μήνες ή ακόμα και χρόνια σε μια φιλία με έναν Σκορπιό πριν συνειδητοποιήσετε ότι δεν ήσασταν τόσο δεμένοι μαζί του όσο νομίζατε -ή ακόμα χειρότερα, ότι σας κορόιδευαν όλο αυτό το διάστημα.

Ζυγός

Οι διπλωματικοί Ζυγοί είναι γνωστοί για την επιθυμία τους να ικανοποιούν τους ανθρώπους. «Ως ζώδιο της ζυγαριάς, οι Ζυγοί ζυγίζουν συνεχώς τα υπέρ και τα κατά και μετακινούνται μεταξύ των προοπτικών», λέει η Nguen.

Δεν είναι υπεράνω της ύπουλης συμπεριφοράς, αν αυτό θα κάνει κάποιον άλλο ευτυχισμένο ή ικανοποιημένο, και αυτό περιλαμβάνει και το κουτσομπολιό. Η Joanne Lara λέει ότι οι Ζυγοί «δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό» αν τους πείτε ένα μεγάλο μυστικό.

Το ενδιαφέρον είναι ότι θα είναι πραγματικά μετανιωμένοι. «Οι Ζυγοί θα νιώσουν άσχημα που έχασαν την εμπιστοσύνη σας και θα πουν ότι θα γίνουν καλύτεροι… αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσουν να κρατήσουν ένα μυστικό την επόμενη φορά», σημειώνει η Lara. Για κάποιο λόγο, απλά δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους.

Δίδυμοι

Οι αναποφάσιστοι Δίδυμο είναι εύκολα το πιο διπρόσωπο μέλος του ζωδιακού κύκλου. Αυτή η συμπεριφορά προέρχεται από το ότι θέλει να είναι αρεστός σε όλους και μέλος κάθε κοινωνικού κύκλου.

«Θα πουν ή θα κάνουν κάτι τη μια στιγμή και μετά θα κάνουν το ακριβώς αντίθετο την επόμενη. Λένε την αλήθεια τη στιγμή, αλλά καθώς οι στιγμές αλλάζουν, αλλάζει και η αλήθεια», εξηγεί η Echols. Και συνέχισε: «Καθώς κυβερνώνται από τον Ερμή, έχουν γρήγορο μυαλό, πράγμα που σημαίνει ότι οι σκέψεις τους τρέχουν συνεχώς, αναπτύσσονται και αλλάζουν».

Η αστρολόγος Alice Smith προσθέτει ότι οι ενεργητικοί Δίδυμοι βαριούνται εύκολα «και μπορεί να πουν ένα πράγμα σε ένα άτομο μόνο και μόνο για να δουν πώς θα αντιδράσει, ενώ να πουν κάτι εντελώς διαφορετικό σε κάποιον άλλο».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...