Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
19.9 C
Athens

Τα «εκτός παρκέ» δείχνουν ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ και το μέλλον!

Γιατί τα «πολλά λεφτά» είναι πέρα από τα 25 εκατ. ευρώ του «μπασκετικού μπάτζετ» του Παναθηναϊκού και αποτελούν θεμέλια αλλαγής συμπεριφορών.


Μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός δείχνει ότι δεν έχει –και δεν θα έχει- σχέση με την τελευταία βασανιστική τριετία. Θα μπορεί να συγκρίνεται με το ένδοξο παρελθόν του, σίγουρα να γίνει πολύ καλύτερος σε ό,τι αφορά το «εμπορικό» – προσφορά υπηρεσιών σκέλος του θέματος.

Δεν ξέρω αν ο Εξάστερος θα καταφέρει γρήγορα ή αργά να γίνει Επτάστερος, εκείνο όμως που «κραυγάζει» είναι ότι πολύ σύντομα θα τον συζητάει ολόκληρη η Ευρώπη για όσα συμβαίνουν ΚΑΙ εκτός παρκέ.

Ξεχάστε τον Παναθηναϊκό που… πάλευε να λύσει παραβατικές συμπεριφορές εκτός γηπέδου, εκείνες που ανάγκαζαν αρκετό κόσμο του είτε να «ανέχεται» είτε να αποχωρεί είτε να σιχτιρίζει.

Ο Παναθηναϊκός της σεζόν 2023-24 εγκαινιάζει πλέον μια νέα αφετηρία. Και όταν ολοκληρωθεί το «πρότζεκτ του ΟΑΚΑ» θα μιλάμε και θα βλέπουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Δε λέω ότι αίφνης η νοοτροπία των 20-22.000 θεατών θα συνάδει με εκείνη των φιλάθλων που πηγαίνουν στα γήπεδα του ΝΒΑ, όμως οι υπηρεσίες που θα τους παρέχονται σίγουρα θα τους οδηγούν σε άλλη έκφραση συμπεριφοράς. Τέτοια που μπορεί να οικοδομήσει καινούργιες βάσεις!

Τούτο το κείμενο δεν έχει να κάνει ούτε με το αν έχει φτιάξει καλή ομάδα ή όχι ο Αταμάν, ούτε με το αν ο Παναθηναϊκός θα πάει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Τίποτα αγωνιστικό.

Αφορά τα «εκτός παρκέ». Αυτά στα οποία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του δουλεύουν με ευλάβεια εδώ και καιρό. Σωστότερα από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ έγινε και επισήμως το «Σπίτι του Παναθηναϊκού».

Μόνο σύνηθες δεν είναι μια διοίκηση να ξοδεύει περισσότερα από 500.000 ευρώ για να αλλάξει τα φώτα μιας εγκατάστασης! Αυτό που ετοιμάζεται, και σε πρώτη φάση θα απολαύσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού λίγο μετά τα Χριστούγεννα, στις 28 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, θα είναι η πρώτη εντυπωσιακή αλλαγή. Όταν ολοκληρωθεί το πρότζεκτ των φωτιστικών-ακουστικών στο ΟΑΚΑ εκείνο που οι ειδικοί λένε είναι πως θα πρόκειται για ΕΜΠΕΙΡΙΑ του θεατή.

Πάνω απ ‘ όλα όμως, η διοίκηση του Εξάστερου δημιουργεί κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Ένα ΟΑΚΑ που θα προσκαλεί-υποδέχεται τον κόσμο όχι μόνο για ένα παιχνίδι μπάσκετ, αλλά για μια ημέρα απόλαυσης-διασκέδασης σε κάθε επίπεδο. Κάτι που δεν θα εξαντλείται σε 40 λεπτά ενός αγώνα μπάσκετ.

Οσα «χτίζονται»-δημιουργούνται εκτός παρκέ, φανερώνουν τον βαθμό της ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ. Αλλά και το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την επόμενη μέρα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Όλο τούτο απαιτεί και αλλαγή νοοτροπίας από τον οπαδό-πελάτη. Θέλει κορυφαίες υπηρεσίες, θα έχει κορυφαίες υπηρεσίες. Θέλει ομάδα υψηλών προδιαγραφών, θα του παρέχεται ομάδα υψηλών προδιαγραφών. Τι απαιτεί το κλαμπ από εκείνον; Οπαδό υψηλών προδιαγραφών σε συμπεριφορά. Αυτό συνεπάγεται μια τέτοια σχέση ομάδας-φιλάθλου. Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ χτίζει τα θεμέλια!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Νίκος Γκάλης, Εθνική ελλάδας,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 6 Μαΐου ο Νίκος Γκάλης κάνει το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελλάδας

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1980...Ο Νίκος Γκάλης κάνει το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελλάδας, στον αγώνα εναντίον της Σουηδίας (71-79) στο Βεβέ της Ελβετίας για το...

Ο Παναθηναϊκός “κατάπιε” την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι 95-88

Mε ψυχή και σερί 10-0 στο τελευταίο τρίλεπτο του Game 4, ο Παναθηναϊκός «ποδοπάτησε» τη Μακάμπι 95-88 στο Βελιγράδι, ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά...

Παναθηναϊκός: “Στον αέρα” ο Τερίμ

Έντονη απογοήτευση φαίνεται πως υπάρχει στον Παναθηναϊκό, προς το πρόσωπο του Φατίχ Τερίμ, γεγονός που – σύμφωνα με τον ΑΠΕ αλλά και άλλα δημοσιεύματα-...

Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2023-24 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30, στο...

Δρόμεια 2024: Με στόχο χρόνους κάτω από τα 22΄΄ τα 200μ. γυναικών

Μία πλειάδα «αστεριών» έχει δηλώσει συμμετοχή στα 200 μ. γυναικών στο διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια». Αθλήτριες που βρίσκονται στις πρώτες 50 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 29/4/24

Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπέατριζ Χαντάντ Μάια για το Madrid Open, ο τέταρτος αγώνας των Μπακς με τους Πέισερς για τα...

Super League (Play Off, 8η αγωνιστική): Αποτελέσματα

Στις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ολυμπιακός – Λαμία 4-1/ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2/Παναθηναϊκός –...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Παναθηναϊκός “κατάπιε” την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι 95-88

Mε ψυχή και σερί 10-0 στο τελευταίο τρίλεπτο του Game 4, ο Παναθηναϊκός «ποδοπάτησε»...

Παναθηναϊκός: “Στον αέρα” ο Τερίμ

Έντονη απογοήτευση φαίνεται πως υπάρχει στον Παναθηναϊκό, προς το πρόσωπο του Φατίχ Τερίμ, γεγονός...

Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2023-24 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον...

Παναθηναϊκός- Άρης 0-1

Παίζοντας καταπληκτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0...