Τα ζώδια σήμερα 11/01/2017

18

Βροχερό το τοπίο και μουντό πολύ! Επανήλθε το γκρίζο στη πόλη! Για αυτό μείνετε μέσα, στα ζεστά, αγκαλιάστε εκείνους που το έχουν ανάγκη, τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή αυτή.. Ονειρευτείτε με τα μάτια ανοιχτά.. Φτιάξτε το δικό σας το μαγικό το δάσος.. Εύκολο είναι..
Κριός
Τσίτα τα γκάζια κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευτυχώς γνωρίζετε πολύ καλά, το τι πρέπει να κάνετε, είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και δε φοβάστε τίποτα! Εντυπωσιάζετε τους γύρω σας!

Ταύρος
Μέρα που θα σας πάρουν διάφοροι τηλέφωνο, θα σας στείλουν μηνύματα, είστε αγαπητοί και αξιολάτρευτοι και θα σας το δείξουν φίλοι και γνωστοί με κάθε τρόπο. Μπορεί κάτι να μάθετε και να χαρείτε πολύ!

Δίδυμος
Το καλό είναι πως έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις. Τρέχετε στα μαγαζιά και σίγουρα έχετε βάλει κάτι στο μάτι πανάκριβο. Το λαχταράτε τόσο πολύ που θα το αγοράσετε ή μπορεί να σας το δωρίσουν κιόλας! Άτιμα πλασματάκια..

Καρκίνος
Μέρα πολύ δυνατή κυρίως για τα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να κλειδαμπαρώσετε τους συναισθηματισμούς και τις ευαισθησίες σας στο ντουλάπι και να συνεργαστείτε δίχως εντάσεις! Θα τα καταφέρετε μπορείτε!

Λέων
Βρείτε ένα καθρέπτη στο σπίτι, καθίστε μπροστά και ξεκινήσετε εκείνον το διάλογο τον τρελό. Τα έχετε βάλει πάλι με τον εαυτό σας, τι κάνετε λάθος, τι φταίει, γιατί δε σας βγαίνει και όλα τα σχετικά. Αποδεχτείτε τις απαντήσεις!

Παρθένος
Σήμερα θα είστε πιο κοινωνικοί από ποτέ! Χάνεστε μετά τη δουλειά, μια βόλτα για καφέ, μπορεί να σας παρασύρει οπουδήποτε. Συναντάτε πολύ κόσμο, φίλους και γνωστούς. Λαμπεροί και αξιαγάπητοι επίσης. Ντυθείτε ωραία!

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 09 Μαρτίου;

Ζυγός
Ρίχνετε όλο το βάρος στη δουλειά σας. Έχετε τρελά κέφια και από ιδέες, στο φουλ! Θα τρελάνετε έτσι μερικούς, γιατί δε γίνεται συνεχώς να σας τη βγαίνουν με κόκκινο! Δουλέψτε με πάθος, να είστε σβέλτοι επίσης!

Σκορπιός
Σήμερα θα κάνετε πολλά και διάφορα. Η μέρα σας είναι γεμάτη από δουλειές, υποχρεώσεις, όμως και συναντήσεις όμορφες. Από αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα καταλήξετε να το ξέρετε αυτό. Βγείτε για ένα ποτάκι. Το χρειάζεστε!

Τοξότης
Το σπιτάκι σας έχει ύψιστη προτεραιότητα. Μετά τις γιορτές το χάος και πρέπει να το καθαρίσετε και να βάλετε αρκετά πράγματα στη θέση τους. Ευκαιρία είναι να αλλάξετε και ντεκόρ. Άντε μη το σκέφτεστε!

Αιγόκερως
Πολύ ροζ μας τα λέει το σύμπαν και ανησυχώ! Σήμερα θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και θα αγαπήσετε όλο τον κόσμο. Με ένα πρόσωπο θα μιλήσετε και θα ηρεμήσει η ψυχούλα σας. Ερωτική η νύχτα σας απόψε!

Υδροχόος
Δουλειά και λεφτά! Ο λόγος που υπάρχετε! Κρίμα που έφυγε η Αφροδίτη.. πολύ κρίμα.. Μια ευκαιρία προκύπτει σήμερα, κάτι που καιρό τώρα έχετε στο μυαλό και είστε πανέτοιμοι να την αρπάξετε. Καλή επιτυχία.. χρυσά μου!

Ιχθύς
Σίγουρα θα χαπακωθείτε πρωί-πρωί! Έτσι για να είστε ζεν και να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε χαλαρά! Θέματα που σας βασανίζουν τα ξανά βάζετε στο τραπέζι και παίζετε μπάλα διαφορετικά. Εναλλακτικές υπάρχουν!