Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021
22.6 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Ιουνίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1948.... Εκδηλώνεται η πρώτη καταγεγραμμένη αεροπειρατεία. Κινέζοι ληστές καταλαμβάνουν εν πτήση ένα αεροπλάνο της "Cathay Pacific". Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών με...

Τα ζώδια σήμερα 1/7/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Η υπερβολική σου διαχυτικότητα, αγαπητέ Κριέ, είναι αιτία παρεξηγήσεων στον κοινωνικό σου περίγυρο. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους, ειδικά αν δεν θα ήθελες να γίνεσαι αντικείμενο συζητήσεων κάθε λίγο και λιγάκι. Η φιλαρέσκεια έχει όρια και δεν πρέπει να τα ξεπερνάς, γιατί χαλάς την εικόνα σου.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα να καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.
Ταύρος
Σήμερα η καλοσύνη, η ευγένεια και η συνέπειά σου επαινούνται, αγαπητέ Ταύρε, αλλά ταυτόχρονα γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μην αφήνεις τον εαυτό σου απροστάτευτο στα χέρια των άλλων, αντιθέτως κράτα αποστάσεις και απαίτησε σεβασμό. Η εκτίμησή τους θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να ξεσπάς στο ταίρι σου για ασήμαντους λόγους που μπορεί να σου προκαλούν εκνευρισμό.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Οικονομικά, θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

Δίδυμοι
Ο αέρας της επιτυχίας φέρνει πολλούς επιτήδειους και κόλακες στον δρόμο σου, αγαπητέ Δίδυμε. Πρόσεχε τις εκτιμήσεις σου και τη δοτικότητά σου. Μην ικανοποιείς τόσο εύκολα τις ανάγκες των άλλων, όσο ευχάριστο κι αν είναι αυτό για σένα. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες όπου κρύβεται όλη η ουσία.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Καρκίνος
Η υπερβολική σου εμμονή στη λεπτομέρεια, αγαπητέ Καρκίνε, κουράζει τους γύρω σου αλλά θα γίνει αφορμή για μία σημαντική ανακάλυψη. Θα εκπλαγείς και η πορεία σου θα αλλάξει πολύ απότομα. Μείνε σταθερά στον δρόμο που έχεις επιλέξει και άσε τα πράγματα να δρομολογηθούν.

Αισθηματικές
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή είναι μια καλή περίοδος για τα αισθηματικά σου που σε ωθεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, ενώ ενδέχεται να επανέλθουν και κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

Λέων
Αντί να φορτώνεις τις δικές σου ευθύνες στους άλλους, σκέψου πώς θα απαλλαγείς ουσιαστικά από αυτές. Ο δρόμος για το ζώδιό σου είναι γεμάτος ευκαιρίες για δράση που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, αρκεί να συγκεντρωθείς και να δείξεις ηρεμία και συνέπεια.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος
Το ερχόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση νέων ιδεών, καθώς και την προώθηση συμφωνιών και σχεδίων. Οι πλανήτες ευνοούν τις τολμηρές κινήσεις και φέρνουν ικανοποιήσεις και ανταμοιβές. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να επηρεάσει τον δυναμισμό σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις να αγωνιάς για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις -άλλωστε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα καταφέρεις να τις λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλα τα πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός
Η οικογένεια σε κουράζει, αγαπητέ Ζυγέ, με τα χιλιάδες άλυτα προβλήματα και υποχρεώσεις που περιμένουν. Βάλε τάξη στα πράγματα και μην περιμένεις από κανέναν να αντιδράσει όπως πρέπει. Μία συζήτηση θα αναθέσει αναλόγως τις ευθύνες και όλα θα δρομολογηθούν. Δείξε ψυχραιμία και κάνε υπομονή.

Αισθηματικές
Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να μην κινείσαι σπασμωδικά.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Σκορπιός
Η ασυνέπεια που επέδειξες κατ’ εξακολούθηση, αγαπητέ Σκορπιέ, είχε ως αποτέλεσμα να χάσεις την εκτίμηση κάποιου αγαπημένου σου προσώπου. Δείξε μεταμέλεια και προσπάθησε να ζητήσεις συγγνώμη, αλλά και να διορθωθείς. Η συμπεριφορά αυτή δεν θα βρει πουθενά έδαφος να ευδοκιμήσει.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, έχεις κάποιες απορίες για το πώς αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και θα δεις ότι μετά τη συζήτηση όλα τα ζητήματα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικές
Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

Τοξότης
Ικανοποίηση και δώρα επιφυλάσσει τώρα το πλανητικό σκηνικό στο ζώδιό σου και η συγκίνηση θα είναι πολύ μεγάλη. Μία αναδρομή σε όσα πέρασες ίσως σε μελαγχολήσει, αλλά σύντομα θα πάρεις τον δρόμο σου και θα προχωρήσεις με επιτυχία. Η ολοκλήρωση των στόχων σου είναι πλέον δεδομένη και τίποτα δεν μπορεί να την εμποδίσει.

Αισθηματικές
Αισθηματικά, με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, και σε ερωτηματικά το βάζεις αλλά και την καλή πορεία της σχέσης σου υπονομεύεις.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Αιγόκερως
Πάρε μία βαθιά ανάσα, αγαπητέ Αιγόκερε, και σκέψου πως όσα πέρασες θα τελειώσουν σύντομα. Τώρα μπορείς να νιώσεις ανακούφιση και να ξεκουραστείς. Εξοικονόμησε δυνάμεις, γιατί σύντομα θα μπεις σε νέες περιπέτειες που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια αυτή τη φορά.

Αισθηματικές
Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Και εξυπνάδα όμως έχεις και μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει ώστε να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέχεις τις συνεργασίες σου και τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Υδροχόος
Η μοναξιά είναι κακός σύμμαχος στις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Υδροχόε, γι’ αυτό προσπάθησε να ανατρέψεις το κοινωνικό σκηνικό και να συμμετάσχεις περισσότερο σε δράσεις που σου προτείνουν. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά και αργότερα θα αντιληφθείς πολύ πιο ουσιαστικά οφέλη.

Αισθηματικές
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν φροντίσεις να συγκρατείς τα νεύρα σου κάποιες φορές και δεν λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν αυτή την στιγμή δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι πάρα πολύ σύντομα σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπήρχαν με συνεργάτες, θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε όμως τις συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα.

Ιχθείς
Ένα δώρο έρχεται ξαφνικά για το ζώδιό σου. Οι σκέψεις που θα κάνεις θα είναι υπερβολικές και άδικες. Όλοι μπορούν ετεροχρονισμένα να νιώσουν πως σε έχουν αδικήσει. Αργότερα θα βεβαιωθείς για την αγνότητα των προθέσεών τους.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα, οι πολλές υποχρεώσεις και η στασιμότητα σε κάποια θέματα θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου! Επιτέλους ηρεμείς, επικεντρώνεσαι στην βελτίωσή της διάθεσης σου, καταφέρνεις και αποβάλλεις το...

Survivor spoiler 16/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την τρίτη ασυλία!

Αγώνας της τρίτης ασυλίας της εβδομάδας σήμερα στο Survivor 4 με τον νικητή να βγάζει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Χτες πάλι τα πράγματα...

Αντόνιο Μπαντέρας και Κέιτ Μπόσγουορθ μετατρέπουν τη Θεσσαλονίκη σε Μαϊάμι

Αν τις επόμενες εβδομάδες περπατάτε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και πέσετε πάνω στον Αντόνιο Μπαντέρας και την Κέιτ Μπόσγουορθ, όχι δεν θα είναι… τυχαίο....

Βόμβα με Τριαντάφυλλο – Υπέγραψε με Τσακουμακο για το Estate. Με Ρούβα και Μαζωνάκη

Και εκεί που όλοι περίμεναν να προχωρήσει στην συμφωνία με τον Θανάση Παπαγεωργίου, ο Τριαντάφυλλος έκανε και πάλι την ανατροπή. Έβγαλε τα πιστόλια του...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αρχίστε να οργανώνετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας, για να τις διεκπεραιώνετε χωρίς πίεση και άγχος. ΤΑΥΡΟΣ Χρειάζεστε μια ήρεμη και υποστηρικτική ατμόσφαιρα! ΔΙΔΥΜΟΙ Πολλή σωματική και...

Survivor spoiler 15/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα στο Survivor 4 με τους έξι παίκτες να μάχονται για να εξασφαλίσουν την θέση τους στη τελική 5αδα! Χτες, για...
Τα τρία πιο αγαπημένα και πιστά ζώδια

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΦίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, οφείλεις να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις πάρα πολύ στις μετακινήσεις σου!...

Βρείτε μας

7,799ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πανσέληνος σήμερα και ολική έκλειψη: Πως το ματωμένο φεγγάρι θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Βαμμένο στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου, το «Ματωμένο Φεγγάρι» θα λάμψει τον...

Νέα Σελήνη: Ανατροπές και ανακατατάξεις για αυτά τα επτά ζώδια

Στις 11 Μαΐου, 22:58 ώρα Ελλάδας, η Νέα Σελήνη μπαίνει στις 21° 17’ του Ταύρου....

Ζώδια: Η σχέση τους με τη μοναξιά

Υπάρχουν τα ζώδια που τους αρέσει να μένουν μόνα τους γιατί έχουν πράγματα να...

Εσύ το ήξερες ότι στην Αρχαία Ελλάδα είχαν άλλα ζώδια; Δες ποιο ζώδιο ήσουν!

Οι απόψεις διίστανται για το εάν οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν στα ζώδια και στην...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή