Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020
9.6 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 2 Δεκεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1956...Ο Φιντέλ Κάστρο, ο Τσε Γκεβάρα και 80 μέλη του Κινήματος της 26ης Ιουλίου αποβιβάζονται στις ακτές της Κούβας με το πλοίο «Γκράνμα» για...

Τα ζώδια σήμερα 18/3/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για την σημερινή μέρα;
Κριός

Γενικά zwdia: H ικανότητα να προχωρήσετε την καριέρα σας μέσα από την βελτίωση των τεχνικών ικανοτήτων σας ίσως παρουσιαστεί σήμερα. Μπορεί να οδηγηθείτε σε νέες κατευθύνσεις και να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μπορεί να κάνετε νέες επαφές που θα σας φέρουν νέες ευκαιρίες. Είναι καλή ημέρα να ενισχύσετε τις ικανότητές σας και ίσως να επιστρέψετε στο σχολείο.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Προσκλήσεις για κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις ίσως έρθουν στον δρόμο σας σήμερα και ίσως σχετίζονται με κάποιες ομάδες στις οποίες είστε μέλη. Αποδεχθείτε όσες μπορείτε. Θα περάσετε καλά, θα μάθετε πολλά και θα κάνετε νέους φίλους. Μια συναρπαστική συνάντηση με έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας ίσως σας φέρει πιο κοντά. Θα είναι μια σημαντική ημέρα για εσάς.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μπορεί νέα μηχανήματα να σας είναι διαθέσιμα. Μάλλον θα γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και πιο ενδιαφέρουσα. Μπορεί να κάνετε νέες φιλίες και να βρείτε νέες ευκαιρίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Μάλλον θα μάθετε και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ίσως οδηγηθείτε σε νέες κατευθύνσεις. Σήμερα θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι φίλοι θα σας προσφέρουν νέες πληροφορίες που ίσως σχετίζονται με την εκπαίδευση ή την καριέρα σας. Ίσως συνδυάσετε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο με την τεχνολογία. Θα έχετε πολλές προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα αποδεχθείτε όσες μπορείτε. Θα πρέπει να μάθετε να λέτε όχι και να βάζετε και τον εαυτό σας προτεραιότητα.Σήμερα θα γίνουν αλλαγές στην ζωή σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια συγκέντρωση στο σπίτι σας. Μάλλον θα περιμένετε πολλούς επισκέπτες. Θα είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή. Θα αξίζει τον κόπο. Θα γνωρίσετε νέα άτομα και θα πάρετε νέες πληροφορίες που θα κάνουν την διαφορά σε εσάς. Θα δείτε και φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Θα κουραστείτε αλλά θα διασκεδάσετε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Θα πάρετε πολλές πληροφορίες σήμερα. Να περιμένετε να μάθετε νέα από πολλά άτομα. Ίσως κάνετε νέες φιλίες, ίσως στην περιοχή σας. Θα δείτε και διαφορές εκεί που μένετε. Θα πάρετε πολύτιμες πληροφορίες από περιοδικά και βιβλία. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα. Το βράδυ κάντε μια βόλτα για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μπορεί να θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας επάνω στους υπολογιστές. Σήμερα είναι καλή ημέρα να το κάνετε. Μάλλον θα ανακαλύψετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Στο σπίτι σας θα επικρατεί ευτυχία και θα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες. Θα είναι μια πολύ ικανοποιητική ημέρα. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia:Οι κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φέρουν σε επαφή με άτομα που θα σας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες. Ίσως αποφασίσετε να ενισχύσετε τις σπουδές σας. Η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Θα είναι καλή ιδέα να προχωρήσετε. Κάντε ένα ταξίδι αν σας δοθεί η ευκαιρία. Ίσως υπάρχει κάποιος προορισμός που θέλετε πολύ να επισκεφθείτε. Αρχίστε να κάνετε σχέδια.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως το μυαλό σας να είναι απασχολημένο με κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Αν δεν είστε μέλη σε ομάδες που ασχολούνται με τέτοια θέματα ίσως να το κάνετε τώρα. Μάλλον θα αυξηθεί το εισόδημά σας και θα εξετάσετε νέες πιθανότητες. Ίσως μπορείτε να προσφέρετε την βοήθειά σας σε άλλους που την χρειάζονται. Η προσφορά σας χαρίζει μεγάλη ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Θα μάθετε πληροφορίες σήμερα που θα φαίνονται επαναστατικές. Ίσως σχετίζονται με νέα τεχνολογία ή πολιτικά θέματα. Θα έχετε ευκαιρία να συναντήσετε νέα άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Θα αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον. Οι επαφές σας με τους άλλους θα είναι πολύ καλές και σίγουρα χρήσιμες. Θα σας βάλουν σε πολλές σκέψεις.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Κάποιες απρόσμενες και ασυνήθιστες ευκαιρίες για να βελτιώσετε την καριέρα σας ίσως εμφανιστούν σήμερα μέσα από κάποιους φίλους. Αυτοί οι φίλοι θα σας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες και θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας. Η αποδοτικότητά σας θα ενισχυθεί. Να περιμένετε νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας προσφέρουν συναρπαστικά νέα. Θα είναι μια πολύ καλή ημέρα.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η πιθανότητα να κάνετε ένα αεροπορικό ταξίδι ίσως εμφανιστεί σήμερα. Ένα ταξίδι με φίλους ή με κάποια ομάδα. Αν δουλεύετε πάνω σε κάποιο εκπαιδευτικό έργο τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε. Το διαδίκτυο θα σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Θα είναι μια πολυάσχολη, ενδιαφέρουσα ημέρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν...

Eβδομάδα σκαλοπάτι για αυτά τα ζώδια -30/11-6/12

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά Κριός Η έκλειψη της Δευτέρας θα απαιτήσει την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είστε τόσο νευρικοί που ανατρέπετε τα πάντα στο διάβα σας.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΤη σημερινή Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Δοκιμάστε ένα γρήγορο τζόκινγκ στο πάρκο της γειτονιάς σας για να ανεβάσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΤο μυαλό σας είναι πολύ κοντά σε μια μεγάλη ιδέα! Εκμεταλλευθείτε το! ΤΑΥΡΟΣΘα...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή