Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 18/7/2016

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι παράξενη ημέρα μόλις μας ξημέρωσε! Δε φτάνει που είναι Δευτέρα, έχουμε και το σύμπαν, να θέλει να μας αποτρελάνει!

Οι μισοί ονειρεύεστε καλοκαιρινές διακοπές και οι άλλοι μισοί τα επαγγελματικά σας. Ο έρωτας πού είναι;;; Και φυσικά στα γλυκά μας τα Καρκινάκια και τους γοητευτικούς τους Σκορπιούς! Οι λοιποί στο πηγάδι, ως συνήθως..

Βασικά, εκφραστείτε ελεύθερα, λειτουργήστε αυθόρμητα και ότι προκύψει. Στο κάτω-κάτω, οι διακόπτες κλείνουν κάθε μέρα και περισσότερο. Καλοκαίρι είναι.. το γαλάζιο της θάλασσας, μας έχει μαγέψει ήδη..
Κριός
Μέρα που θα ρίξετε όλο το βάρος στη δουλειά σας. Μπορεί να λείψατε μερικές ημέρες, σήμερα θα φροντίσετε να καλύψετε το κενό και να κλείσετε τρύπες. Σίγουρα θα σας θαυμάσουν για το δυναμισμό σας και την αποφασιστικότητά σας. Αν νιώθετε μια παράξενη ενέργεια από το πουθενά, να ξέρετε φταίει το φεγγάρι που γεμίζει εκεί ψηλά!

Ταύρος
Το μυαλό σας είναι στις καλοκαιρινές τις διακοπές. Από τη μια θέλετε να φύγετε, από την άλλη η θαλπωρή του σπιτιού, μπορεί να σας κρατήσει και μέσα. Το θέμα σας είναι η ξεκούραση και τίποτα άλλο. Έλλειψη συγκέντρωσης, φοίνικες και καταγάλανα νερά θα ονειρεύεστε όλη μέρα. Μπορεί όμως να κλείσετε και τα εισιτήρια έτσι ξαφνικά!

Δίδυμος
Σήμερα θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και ας σας συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο. Να μη ξεφύγετε με τη φλυαρία σας, γιατί μπορεί από κάποιο σημείο και μετά να το χάσετε και να εκτεθείτε. Από την άλλη κάποιος σας χαλάει τη διάθεση και ξαφνικά εκεί που θα είστε λαμπεροί, σας βλέπω να κατσουφιάζετε. Γκρίζο το τοπίο..

Καρκίνος
Μέρα που θα φλερτάρετε ακόμα και με τη πιο δύσκολη περίπτωση. Χαμογελάστε εσείς, κάντε μάτια πλάνα, μιλήστε με τη γλώσσα του σώματος, στο χέρι σας είναι να πέσει το μαναράκι στην αγκαλιά σας. Ναι, να γίνετε γατούλες, γιατί και οι αγριόφατσες, κάποια στιγμή πέφτουν.. Μπορεί η νύχτα σας να είναι άκρως ερωτική. Από εσάς εξαρτάται..

Λέων
Η αλήθεια είναι πώς κάθε μέρα που περνάει είστε και πιο λαμπεροί. Γοητεύετε τα πλήθη, ακόμα και τους φίλους σας. Μέρα που θα εντυπωσιάσετε με τις ικανότητές σας στη δουλειά σας και αρκετοί θα ακούσουν τη γνώμη σας. Προτιμήστε λίγα λόγια και καλά και αφήστε να δουλέψει το μυαλό μερικών. Βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο και η πορεία σας είναι ανοδική.. Δραστηριοποιηθείτε!

Παρθένος
Σήμερα έχει εργασία και χαρά. Τα δίνετε όλα στη δουλειά σας, γιατί ότι στόχο σας έχουν βάλει, θα πρέπει εσείς να το πετύχετε, τις μέρες αυτές, πριν φύγετε για τις διακοπές σας. Δεν έχει να αφήσετε εκκρεμότητες, θα πάθετε εγκεφαλικό. Εντάξει, προχωρήστε αναλόγως, αλλά δε χρειάζεται να κάνετε τους άλλους να συγχύζονται επειδή εσείς.. πηγαίνετε με ταχύτητες λωλού..!

Ζυγός
Δεν είστε ικανοποιημένοι με τίποτα! Έχουν προκύψει και διάφορα, σίγουρα σήμερα θα τρώγεστε όλη την ημέρα με τα ρούχα σας. Μη μπερδεύετε τις καταστάσεις μεταξύ τους, δε θα βγάλετε ποτέ άκρη. Μερικές φορές οι λύσεις είναι τόσο απλές, που πραγματικά πριν ξεκινήσετε να τρελαίνεστε, μιλήστε με κανένα φιλαράκι. Βρείτε τρόπο να ξεμπλοκάρετε!

Σκορπιός
Τι είναι αυτό που θέλετε τόσο πολύ; Γιατί δε το κυνηγάτε; Τι περιμένετε, να έρθει στα σκαλοπάτια σας; Μα για να έρθει ως εκεί, πάλι θα πρέπει να ανάψετε ένα πράσινο φώς. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες ενέργειες. Ο αυστηρός ο χαρακτήρας σας τρομάζει και είστε και σκοτεινοί τύποι, άντε να καταλάβει το άτομο που σας ενδιαφέρει το πώς να κινηθεί. Άντε, σήμερα είναι η τυχερή σας ημέρα!

Τοξότης
Χρυσά μου σήμερα θα σας πάρει τηλέφωνο μια ψυχή, από κάπου μακριά και θα σας ξεσηκώσει για να πάτε. Και ξαφνικά ένα ταξίδι μπαίνει στο μυαλό σας, μπορεί από σήμερα κιόλας να ετοιμαστείτε και να εξαφανιστείτε. Να φύγετε, να πάτε να ξενοιάσετε, γιατί το έχετε ανάγκη και έρχονται και κάτι γεγονότα, ας είστε ξεκούραστοι.. τουλάχιστον!

Αιγόκερως
Σήμερα θα είστε λαμπεροί και ορεξάτοι για τα πάντα. Και με πολύ καλή διάθεση, παρακαλώ πολύ! Φτου μη σας ματιάσω, σπάνιο το φαινόμενο αυτό, να είστε και γλυκοί συγχρόνως, να εντυπωσιάσετε όσους πρέπει. Το φεγγάρι που γεμίζει και σας κάνει αποφασιστικούς και θαρραλέους. Έτσι οι μηχανές να δουλεύουν και ας είναι καλοκαίρι!

Υδροχόος
Αν και θα έπρεπε να ήσασταν χαρούμενοι και χαλαροί, εσείς δεν είστε και στα πολύ καλά σας! Το μυαλό σας συνεχώς στη δουλειά, στο πώς να φτιάξετε το ένα και το άλλο. Βασικά δεν έχετε και πολύ όρεξη να συναντήσετε κόσμο, να χαζολογήσετε, αφού έχετε άλλες προτεραιότητες πιο σπουδαίες. Μην υποσχεθείτε σε κανέναν τίποτα, αφήστε να κυλήσει η μέρα όπως εσείς θέλετε!

Ιχθύς
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για εσάς, αρκεί να ανοίξετε το στοματάκι σας και να πείτε ότι πραγματικά σας ενοχλεί. Δεν είναι απαραίτητο να σας χαϊδεύουν τα αυτιά συνεχώς, ακούστε και μερικές αλήθειες, ακόμα και αν πονούν. Η αναποφασιστικότητά σας και το ονειροπαρμένο σας το ύφος, σας έχουν ρίξει μέσα σε ένα βάλτο γεμάτο από βδέλλες. Τι θα κάνετε λοιπόν για αυτό;;; Ένα θρίλερ η ζωή σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Σαν σήμερα 26 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Τίθεται σε...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας...