Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020
11.7 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25 Νοεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1935.... Μετά το δημοψήφισμα της 3ης Νοεμβρίου, ο βασιλιάς Γεώργιος Β' επιστρέφει στην Αθήνα, έπειτα από 12 χρόνια εξορίας. Παύει τον πρωθυπουργό Γεώργιο...

Τα ζώδια σήμερα 19/12/2016

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση λόγω της νέας θέσης του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο κοίτα να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις το σώμα σου να σε προδίδει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ έντονα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και υπαίτιος για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι εσύ. Πάψε λοιπόν να μιλάς προτού πρώτα σκεφτείς, γιατί άθελα σου μπορεί να τον πληγώσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, η στιγμή που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοντά, γεγονός που θα σε ελευθερώσει από τις αρνητικές σκέψεις και θα σε κάνει να δεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής πολύ πιο αποφασιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Η διαχείριση των οικονομικών σου είναι από τα πρωτεύοντα πράγματα που πρέπει να ασχοληθείς καθώς πρόκειται να κάνεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις, που θα σου αποφέρουν αρκετά κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε, οι σημερινές συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα σε φέρουν πολύ πιο κοντά του, αρκεί να είσαι ειλικρινής μαζί του και να μην του κρύψεις τίποτα. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, η προσωπικότητα σου θα λάμψει στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις γνωριμίες που θα κάνεις με σημαντικά πρόσωπα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Με κάποια ένταση στο χώρο της δουλειάς σου ξεκινά η σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε, λόγω της πίεσης που σου ασκείται από τα χρονικά περιθώρια που έχεις για να τακτοποιήσεις κάποιες από τις αρμοδιότητες σου. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις και φρόντισε να έχεις σκεφτεί καλά προτού πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Οικονομικά είναι στο χέρι σου να αυξήσεις τα έσοδα σου, αρκεί να μην προβείς σε περιττές αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, αυτήν την Δευτέρα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω ευνοείσαι για ξεκαθαρίσματα τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα αισθηματικά σου. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένεια σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα έχουν πολύ καλές βάσεις και θα δώσουν άλλη προοπτική στην σχέση σου. Με τον Άρη να μετακινείται στους Ιχθείς από σήμερα και στο εξής μπορείς και εσύ να ονειρεύεσαι χωρίς τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, η μέρα είναι καλή για να πλησιάσεις και να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Κινήσου σήμερα με γνώμονα τη διαίσθησή σου για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των συνεργατών σου και μην τους φέρνεις αντιρρήσεις, γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Παρέμεινε ρεαλιστής στη διαχείριση των οικονομικών σου και πολύ γρήγορα θα τα δεις να αυξάνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με το σύντροφό σου, αν είσαι Καρκίνος, και με ήπιους τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην καταθέτεις τα όπλα σου σε κάθε μικρή δυσκολία και προσπάθησε περισσότερο ώστε να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Καρκίνε στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού η ημέρα εκτινάσσει το δυναμισμό σου στα ύψη. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου πλέον έχει αποκατασταθεί και το μόνο που σου απομένει είναι να καταβάλεις προσπάθειες για να την διατηρήσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Δευτέρα με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς θα φέρει απρόσμενα νέα στην ζωή σου που θα σου φτιάξουν την διάθεση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στην σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Κι αν ακόμη είσαι αγχωμένος και προβληματισμένος με την πορεία του δεσμού σου, καλό είναι να μοιραστείς τις ανασφάλειες σου με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα σε συμβουλεύσει σωστά. Ευχάριστα θα είναι τα νέα που περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου σου, από κάποιο μήνυμα που θα σας στείλει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η ημέρα, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω, θα σου προσδώσει μία μεγαλύτερη εσωστρέφεια, νευρικότητα και ίσως σε αφήσει ανικανοποίητο σχετικά με κάποια επαγγελματικά σου θέματα αγαπητέ Λέοντα. Κάνε υπομονή και μεθόδευσε τις κινήσεις σου, ώστε τα πράγματα να πάνε πιο στρωτά για σένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείπει σήμερα από την ζωή σου με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς και να σε ευνοεί σημαντικά γεγονός που θα σε ευνοήσει σημαντικά. Παρ’ όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν τόσο στις αισθηματικές όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα, αν είσαι Παρθένος. Θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα σε ικανοποιήσουν και θα βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου να ξέρεις ότι μόνο αν βγεις έξω μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σε γοητεύσει. Μην κάθεσαι λοιπόν στο σπίτι περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα και δραστηριοποιήσου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω και να περάσεις ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Τα σχέδια σου προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο χάρη στην θετική επίδραση που σου ασκεί ο κυβερνήτης σου. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Από σήμερα όμως και στο εξής με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασε τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, κάποιες ατασθαλίες του παρελθόντος μπορεί να βγουν σήμερα στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση με το σύντροφό σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του και μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τον στεναχωρήσεις περισσότερο και να τον απογοητεύσεις. Εάν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι η μέρα είναι ιδανική για εσωτερική αναζήτηση και για επαναπροσδιορισμό των αναγκών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η επιμονή και η υπομονή σου σε ένα σημαντικό ζήτημα που θα παρουσιαστεί σήμερα στα επαγγελματικά σου, θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία σου. Πάλεψε το όσο μπορείς και θα δεις ότι η μέρα θα σε ανταμείψει τα μέγιστα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου. Κράτησε την καταναλωτική παρορμητικότητα σου για λίγο αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικές υποθέσεις σου που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητα σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη την δική τους συμμετοχή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα έχεις αρκετά καλές προοπτικές για να περάσεις ευχάριστα με τον δεσμό σου, αν είσαι Σκορπιός. Για να αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει, από την στιγμή που βλέπεις ότι είναι σημαντικές για τον ίδιο. Στάσου λίγο στο πλάι του τώρα που σε έχει ανάγκη και μην ασχολείσαι συνεχώς μόνο με τα δικά σου προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα υπάρχουν αισιόδοξες προοπτικές για νέες συμφωνίες που μπορείς να κλείσεις στο χώρο της δουλειά σου. Με σύμμαχο σου τον Άρη που κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς η γοητεία και η ευγένεια σου θα ανοίξουν πόρτες που μέχρι πρόσφατα ήταν ερμητικά κλειστές. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω να δεις πολλές καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι με τη νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς. Ωστόσο να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από ότι είναι ένας τσακωμός.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, ο δεσμός σου φαίνεται ότι θα περάσει μία δύσκολη ημέρα. Εξάντλησε όλα τα λογικά περιθώρια που υπάρχουν, προτού πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με εσένα και την σχέση σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Τοξότες, καλό θα είναι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Είναι προτιμότερο να αναζητάς μόνος σου αυτό που επιθυμείς, παρά να περιμένεις να σου το βρει ο περίγυρος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η οργάνωση και η πειθαρχία είναι τα κλειδιά για την επιτυχία της σημερινής ημέρας. Στρώσου λοιπόν στην δουλειά και μην περιμένεις από τους άλλους να δουλέψουν για εσένα, διαφορετικά πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, μην επηρεάζεσαι σήμερα από εξωγενείς παράγοντες και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπίες σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε αγχώσουν. Ωστόσο με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο σου οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πάψε να σκέφτεσαι αρνητικά και να μεταφέρεις αυτήν σου την διάθεση και στο σπίτι, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα ενώ δεν το θέλεις. Εάν δεν έχεις σχέση, είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση, που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει και μετά να επιδοθείς στα φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Με την βοήθεια της πείρας που έχεις αποκτήσει, κινήσου σήμερα διπλωματικά και πλησίασε όλους όσους μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σου. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες μπορούν να κερδηθούν μόνο με σκληρή δουλειά, απόλυτη συνέπεια, σωστό προγραμματισμό και καλή συμπεριφορά. Στρώσε λοιπόν τον δρόμο για να έρθουν αυτά που επιθυμείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα αρχίζεις να ηρεμείς, αγαπητέ Υδροχόε. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά για αυτό αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Ταυτόχρονα θα δεχτείς μία πρόταση από το σύντροφό σου που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Καλά θα κάνεις να την δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις σταθερή σχέση αυτή την στιγμή στη ζωή σου, καθώς μία πρόσκληση που θα λάβεις από άτομο που σε ελκύει, θα σου φτιάξει για τα καλά την διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσεις με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς την εργασία σου, ώστε να δεις άμεσα τα θετικά αποτελέσματα που περιμένεις. Συνεργάτες και συνάδελφοι θα σταθούν στο πλάι σου και θα στηρίξουν τις ιδέες σου εκεί που δεν το περιμένεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται και πολλές εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες, με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Ο Άρης που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιο σου σε ευνοεί και πολύ γρήγορα θα δεις κάποιους στόχους σου να ευοδώνονται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δεν θα έχεις άρνηση σε τίποτα από ό,τι πεις. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί, μιας και η σεξουαλικότητα σου θα είναι αυξημένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η ανεξήγητη στάση κάποιων κοντινών σου ατόμων στον επαγγελματικό σου χώρο δεν πρέπει σήμερα να σου χαλάσει τη διάθεση. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί τους, για να δεις που οφείλεται και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να αυξάνονται και σου χαρίζουν την πολυτέλεια να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 24 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ σήμερα, χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΜπορεί να απογοητευτείτε από τις ενέργειες άλλων, που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την περιουσία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αργότερα μέσα στη μέρα, θα μάθετε κάτι πολύ ευχάριστο!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΤα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα τώρα. Μπορεί όμως να αισθάνεστε ότι δεν τα ελέγχετε εντελώς.

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή