Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020
17.7 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Οκτωβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1940.... Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η φασιστική Ιταλία επιτίθεται κατά της Ελλάδας. Το «ΟΧΙ» των ελλήνων. Στις 3 π.μ. επιδίδεται από τον πρέσβη...

Τα ζώδια σήμερα 23/12/2016

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
Κριός

Γενικά zwdia:Τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν πιο γρήγορα από ότι σας αρέσει. Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι ανάγκες σας χάνονται μέσα στην βαβούρα γύρω σας. Το κλειδί είναι να προσθέσετε την ικανότητά σας να προχωράτε όπως το ρεύμα. Είναι σημαντικό να προσαρμόζεστε. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας και ενισχύστε τις προσπάθειές σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας είναι σε καλή θέση αλλά το ένστικτό σας σας λέει κάτι άλλο. Τα συναισθήματά σας είναι αντιφατικά με τις σκέψεις σας και αυτό σας δυσκολεύει να βρείτε σταθερότητα και να κάνετε την δουλειά σας αποτελεσματικά.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η σωματική σας ενέργεια είναι πολύ καλή. Τώρα είναι εξαιρετική στιγμή να ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα. Οι άλλοι θα σεβαστούν τις ηγετικές σας ικανότητες. Έχετε πολύ αυτοπεποίθηση, είστε εποικοδομητικοί και έχετε θετική ενέργεια. Ο συνδυασμός αυτός είναι πολύ δυνατός. Θα έχετε την ευκαιρία να είστε πολύ παραγωγικοί τώρα. Θα σας παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες για πρόοδο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος στην δουλειά σας σας μιλά πολύ. Μάλλον σας αρέσει η συζήτηση αυτή καθώς έχετε κρυφά συναισθήματα για αυτό το άτομο και είστε χαρούμενοι όταν μιλάτε. Μην παρασύρεστε όμως.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε αναποφάσιστοι, ανασφαλείς και μπλεγμένοι σε μια δύσκολη κατάσταση. Η ενέργεια σας ίσως σας τραβά προς μια κατεύθυνση και η αυτοπεποίθησή σας σε άλλη. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε κάποιους τομείς στην ζωή σας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Δείτε πως οι πράξεις σας επηρεάζουν όλη σας την ζωή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα σας είναι δύσκολο να σκέπτεστε χωρίς να ονειρεύεστε. Οι σκέψεις για την δουλειά σας οδηγούν γρήγορα σε ερωτικές φαντασιώσεις. Το να είστε προσγειωμένοι σίγουρα δεν είναι εύκολο. Κάντε ότι μπορείτε και προσπαθήστε να μην σας πιάσει το αφεντικό σας να ονειροπολείτε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η επαφή με τους άλλους θα είναι πολύ αποτελεσματική και η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη. Αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας και η αυτοπεποίθησή σας σας θυμίζει ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Θα έχετε την ικανότητα να κάνετε πολλά μαζί και η αντοχή σας είναι εξαιρετική. Αν και μπορεί να έχετε την τάση να είστε τεμπέληδες ίσως έχετε μια ξαφνική επιθυμία να αθληθείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βάλτε προτεραιότητες πριν ξεκινήσετε. Θα σας είναι εύκολο να ξεφύγετε με κάποιο σχέδιο που δεν είναι πολύ σημαντικό. Πριν το καταλάβετε θα έχετε χάσει την μισή ημέρα ενώ θα έπρεπε να συγκεντρωθείτε σε κάτι άλλο.

Λέων

Γενικά zwdia: Οι σχέσεις με τους άλλους ίσως είναι δύσκολες και μπορεί να αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν βλέπουν τα πράγματα τόσο βαθιά και συναισθηματικά όσο εσείς Ίσως πρέπει να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Μην παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά. Να έχετε μια πιο χαλαρή προσέγγιση απέναντι στην ζωή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος θα έχει μια έντονη συναισθηματική αντίδραση σε κάτι που λέτε ή κάνετε. Η αντίδραση αυτή δεν είναι καλή και πρέπει να το τονίσετε. Μάλλον αυτό το άτομο δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και την λογική.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Θα έχετε πολύ θετική ενέργεια. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η δύναμή σας είναι ατελείωτη. Είστε σε κρίσιμο σημείο και τα πράγματα κορυφώνονται. Ίσως λειτουργήσετε επιθετικά αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε. Θα πρέπει να έχετε έναν εποικοδομητικό τρόπο διαφυγής για την σωματική σας ενέργεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τίποτα δεν θα είναι σαφές. Δεν θα μπορείτε να καταλάβετε μια κατάσταση. Μην εκνευριστείτε. Αποδεχθείτε το και προχωρήστε όσο καλύτερα μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε με κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Το να βρείτε το σημείο που σας βολεύει δεν είναι εύκολο. Ίσως να αισθάνεστε ότι δεν είστε σε επαφή με τα ιδανικά ή τους στόχους σας. Αν και προσπαθείτε να βάλετε τα πάντα σε κίνηση ίσως να μην πηγαίνουν όπως θέλετε. Υπάρχει δύσκολη ενέργεια που σας κάνει να αισθάνεστε ότι δεν είστε αποδεκτοί. Μπορείτε να προχωρήσετε μόνοι σας και να μην περιμένετε κανέναν άλλο να σας υποστηρίξει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα σημαντικό θέμα. Τα πράγματα μάλλον θα ξεφύγουν σήμερα αν δεν είστε προσεκτικοί. Τα πράγματα παρεξηγούνται εύκολα και οι γύρω σας θα είναι πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως. Να έχετε διπλωματία συνέχεια.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η καλή σας φύση είναι γεμάτη έντονη ενέργεια. Έχετε πολύ σωματική δύναμη διαθέσιμη και μπορείτε να κάνετε μεγάλη πρόοδο στους αρχικούς σας στόχους με λίγη προσπάθεια. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε τον χρόνο για να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας. Θα έχετε μεγάλη υποστήριξη και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ότι θέλετε. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αυτό που είναι απόλυτα λογικό για εσάς δεν είναι για τους άλλους. Κάτι χάνεται και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Μην εμπλέκεστε συναισθηματικά με το αποτέλεσμα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η αναποφασιστικότητά σας ίσως σας ενοχλήσει. Είναι μια από εκείνες τις στιγμές όπου ο δισταγμός θα σας κοστίσει πολύ. Θα πρέπει να τα σκεφθείτε όλα πριν δράσετε. Μην εκνευρίζεστε με τον εαυτό σας που χειρίζεται τα πράγματα με αυτό τον τρόπο. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης κυρίως σας κρατά πίσω.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα λόγια σας έχουν μεγάλο συναισθηματικό βάρος και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα. Μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας αλλά και εναντίον σας αυτή η φόρτιση ανάλογα με το τι θα κάνετε. Να είστε προσεκτικοί με τις μάχες σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Είστε σε μια εξαιρετική θέση ώστε να προχωρήσετε στην ζωή σας. Με πολύ ενέργεια μαζί με αυτοεκτίμηση θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.Θα έχετε πολλές ευκαιρία και η ενέργεια που υπάρχει γύρω σας είναι πολύ καλή. Είστε δυνατοί, και η γενναία φύση σας σας βοηθά να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πολλά μπαίνουν στη θέση τους τώρα. Ακολουθήστε τα σημάδια από το σύμπαν. Οδηγείστε σε κάποιο μονοπάτι. Αποδεχθείτε το και μην αντιστέκεστε. Το να ακολουθείτε την ροή είναι το καλύτερο.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε πρόσβαση στην σωματική σας ενέργεια τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε εκνευρισμό όταν προσπαθείτε να ασχοληθείτε με ένα άθλημα. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε. Αυτό το συναίσθημα σας ενοχλεί. Μην απογοητεύεστε όμως. Αποδεχθείτε ότι υπάρχουν καλές αλλά και δύσκολες στιγμές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι συζητήσεις με τους άλλους θα είναι πολύ περίπλοκες και μετά από αυτές θα είναι σαν να μην έχετε καταλάβει τίποτα. Έχετε την τάση να κάνετε κύκλο στις συζητήσεις σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η ζωτικότητά σας είναι έντονη και έχετε πολύ αυτοπεποίθηση. Ταυτόχρονα κάποιος προσπαθεί να σας ενοχλήσει με τον εγωισμό του/της. Μάλλον θα οδηγηθείτε σε εντάσεις. Ίσως έτσι να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική που τελικά να σας οδηγήσει σε καλύτερη κατανόηση μιας κατάστασης.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι ιδέες ίσως είναι καλές στην αρχή αλλά αν δεν υπάρχει πραγματικό πάθος μην τις εμπιστεύεστε ή το άτομο από το οποίο προέρχονται. Αν κάτι δεν υποστηρίζεται όπως πρέπει θα αποτύχει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα νέα!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, καταφέρνεις και βρίσκεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΣήμερα αγαπητέ Κριέ, είσαι πραγματικά στα καλύτερα σου! Κοινωνικοποιείσαι, λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είναι μία καλή περίοδος να μετατρέψετε έναν παθιασμένο παρορμητισμό σε δεσμευμένη πράξη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ, είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
944ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ μέρα θα σου φέρει ειδήσεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ,...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή