Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 24/10/2016

Μια συννεφιασμένη Δευτέρα μόλις μας ξημέρωσε, όμως που κρύβει απίστευτη θετική ενέργεια, για όλα τα ζώδια. Ανάλαφρη θα τη χαρακτήριζα, προφανώς θέλει να κρατήσει για λίγο ακόμα τη ζαλάδα του ΣΚ που μας πέρασε.
Κριός
Έχω την εντύπωση πως πρωί-πρωί θα πάτε στη τράπεζα, πρέπει να δείτε πού βρίσκεστε και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Με τα οικονομικά σας τα ζητήματα θα ασχοληθείτε πάντως. Λογαριασμούς, πληρωμές, οτιδήποτε χρειάζεται για να κλείσετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Μπορεί ακόμα να σας προτείνουν για μια νέα δουλειά και να βγάλετε το κάτι της παραπάνω.

Ταύρος
Ωραία μέρα για να ακούσετε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν, δίχως να πείτε τη γνώμη μας. Μικρές καθημερινές ιστοριούλες, που τόσο σας αρέσουν, φροντίστε να τις απολαύσετε χαμογελαστά. Βοηθήστε όπου πραγματικά χρειάζεται αθόρυβα. Σκεφτείτε διάφορα θέματα που σας απασχολούν και μέχρι το απόγευμα καλό είναι να αποφασίσετε προς τα πού θα κατευθυνθείτε.

Δίδυμος
Μια πολύ ωραία ημέρα για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας και να μοιραστείτε τις ιδέες που ονειρευόσασταν όλη τη νύχτα. Ο σκοπός μη ξεχνάτε είναι η δουλειά και το χρήμα. Όσο πιο προσγειωμένοι και λογικοί, άλλο τόσο μπορεί κάτι να συμβεί στη πραγματικότητα. Μιλήστε με τους κατάλληλους τους ανθρώπους και μη χάνετε το χρόνο σας σε κουτσομπολιά.

Καρκίνος
Μήπως φλερτάρετε με κάποιο πρόσωπο μέσα από τη δουλειά σας; Και ξαφνικά δε ξεκολλάτε απο εκεί με τίποτα; Ιδανική ημέρα για να ερωτοτροπήσετε. Να κάνετε τα νάζια σας, τα τσαλιμάκια σας. Συνήθως οικεία πρόσωπα σας αρέσουν, πού να ψάχνετε τώρα. Κανείς ποτέ δε μαθαίνει τίποτα. Γιατί όχι; Συγκεντρωθείτε, έχετε και άλλες ασχολίες.

Λέων
Μέσα στις ιδέες είστε, θέλετε τόσα πράγματα να κάνετε, μόνο που είστε τόσο σπάταλοι που δε μπορείτε να κουνήσετε ρούπι. Μη βιάζεστε το θέμα είναι πως πρέπει να οργανωθείτε, να μελετήσετε καλά τις κινήσεις σας και να φτιάξετε ένα πλάνο. Δυστυχώς αν θέλετε να φύγετε από τη θεωρία και να μπείτε στη πράξη, θα πρέπει να μπείτε σε ένα καλούπι. Για λίγες μέρες. Θα το καταφέρετε αυτό;

Παρθένος
Δε το πιστεύω αλλά ναι θα σας το πω. Αντι να χαλάτε το χρόνο σας με έρωτες που πάνε και έρχονται, θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με μια νέα δραστηριότητα. Αρκετοί φτιάχνετε τον εαυτό σας, βελτιώνεστε ως άνθρωποι και εξωτερικά και εσωτερικά. Ναι μεν να είστε ενθουσιασμένοι, αλλά όχι υπερβολικοί. Η ζωή θέλει λίγο από όλα. Ποικιλία!

Ζυγός
Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα ζητήσετε μια αύξηση. Ή ένα μπόνους. Είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, για το αποτέλεσμα, που πρέπει να ανταμειφθείτε ο κόσμος να χαλάσει. Σας αναθέτουν μια νέα αποστολή πιο μυστήρια και πιο δύσκολη. Είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε. Μη χάνετε ούτε λεπτό! Σας δίνετε η ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας.

Σκορπιός
Πολύ όμορφη μέρα και τυχερή συγχρόνως. Το τηλέφωνο δε θα σταματά να χτυπά, φίλοι και γνωστοί θα σας θυμηθούν και θα αποζητήσουν τη παρέα σας. Κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, θα καταφέρετε να ακούσετε και για μια δουλειά που μπορεί να σας αρέσει πολύ. Μαγικό το σύμπαν, θέλει να σας βοηθήσει να δείξετε τη λαμπερή σας τη πλευρά.

Τοξότης
Στρεσαρισμένοι θα νιώθετε σήμερα, για ένα θέμα που σας απασχολεί, αλλά δε γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες. Σήμερα καλά θα κάνετε να αντλήσετε πληροφορίες που σας χρησιμεύουν και μετά να βγάλετε το πόρισμα. Κάτι αλλάζει, το νιώθετε αλλά δε μπορείτε να το προσδιορίσετε. Αφήστε λοιπόν τα σημάδια να σας δείξουν το δρόμο. Υπομονή!

Αιγόκερως
Ασχολείστε με κάτι που αρέσει πολύ στους φίλους σας. Ή ακόμα και στους συνεργάτες σας. Σήμερα λοιπόν, μπορεί να σας ζαλίσουν με διάφορες ερωτήσεις και καλά θα κάνετε να απαντήσετε με τον ίδιο τον ενθουσιασμό. Νιώθετε πως είστε αποδεκτοί στο χώρο που κινείστε και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Εγκρίνουν τον τρόπο που κινείστε και που σκέφτεστε!

Υδροχόος
Το μυαλό σας συνεχώς στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Η μέρα είναι πολύ καλή για δημόσιες σχέσεις. Για να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ζητήσετε μια βοήθεια. Κάποιος συνεργάζεται μαζί σας, μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού, ως δια μαγείας. Η αλήθεια είναι εσείς μέχρι πού είστε διατεθειμένοι να φτάσετε; Όχι ένα βήμα μπρος και δέκα πίσω!

Ιχθύς
Εσείς το μόνο που θέλετε είναι να κάνετε ένα ταξιδάκι. Να ξεφύγετε από τα γνωστά, γιατί πρέπει να ανανεωθείτε. Πνίγεστε κατά κάποιο τρόπο, δε θέλετε ακόμα να μπείτε στη ρουτίνα του χειμώνα. Σας βλέπω να παίρνετε τα βουνά, το καθαρό το οξυγόνο όσο να είναι σας φρεσκάρει τον εγκέφαλο. Προς το παρόν ονειρευτείτε το όλο αυτό γιατί μετά τις 27 μπορεί κάτι να γίνει. Σήμερα έχει δουλειά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Σαν σήμερα 26 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Τίθεται σε...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας...