Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
14.7 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 27/1/2017

 Η αλήθεια είναι πως ο Γενάρης τελειώνει κάπως άγαρμπα για αρκετά ζώδια!

Κριός
Ζόρικη η εβδομάδα αυτά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο! Ανακατεύονται πολλοί στα πόδια σου στις 26 και κάπως έτσι απομακρύνεσαι από τους δικούς σου τους ανθρώπους. Εντάσεις στις 27. Πίστεψε στο ένστικτό σου και αντιμετώπισε την ανασφάλειά σου. Να εκφράζεις τις ανησυχίες σου!Επαγγελματικά: Προσπάθησε μέχρι και τις 25 να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Όλα βαίνουν καλώς. Σου αναθέτουν νέες αρμοδιότητες μέχρι και τις 30. Αφοσιώσου και μη φοβάσαι.

Ταύρος
Χαλαρώνεις τις μέρες αυτές, νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Αυτό που γυρεύεις, φτάνει στα αυτιά σου στις 26. Ωραία μέρα για να διασκέδαση στις 27. Ακολούθησε τη καρδιά σου. Στις 29 μια επιθυμία σου κάπως τρελή πραγματοποιείται. Να επιμένεις στα θέλω σου!
Επαγγελματικά: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28, σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργική, γεμάτη από ιδέες, έμπνευση και οι καλλιτεχνικές σου οι ανησυχίες στα κόκκινα.

Δίδυμος
Τα βάζεις με το σύντροφό σου απο τις 27 και μετά. Τα προβλήματα παραμένουν και με τη Νέα Σελήνη θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου. Στις 29 τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί; Αυτό να κάνεις. Τακτοποίησε τις οφειλές σου. Μην είσαι υπερβολική!Επαγγελματικά: Να ανακατεύεσαι στα πάντα τις μέρες αυτές. Ένα γεγονός σε έχει στρεσάρει και μέχρι και τις 31 θα πρέπει να βρεις τρόπο να το αντιμετωπίσεις. Δώσε λύσεις. Βρες εναλλακτικές.

Καρκίνος
Ζόρικη η τελευταία εβδομάδα του Γενάρη! Σε πιάνουν οι κυκλοθυμίες σου, γίνεσαι υπερβολική και κάνεις πολλές απαισιόδοξες σκέψεις. Η Νέα Σελήνη στις 28 σε ξεμπλοκάρει και σου δίνει ιδέες για το αύριο. Εντάσεις προκαλείς στις 29. Απομονώνεσαι στις 30. Προτίμησε τις συζητήσεις!Επαγγελματικά: Μια απογοήτευση σε περιμένει, όμως μήπως είναι όλα στο μυαλό σου; Κάτι πετυχαίνεις στις 27, αλλά δε το βλέπεις ξεκάθαρα. Πάρε μια άδεια καλύτερα.

Λέων
Εντάσεις προκύπτουν από τις 26 μέχρι και τις 28. Σε ενοχλούν διάφορες συμπεριφορές, προσπαθούν να σου επιβληθούν και κάποιοι δεν έχουν καν το δικαίωμα αυτό. Ένας ωραίος διάλογος λύνει πάντα τις διαφορές. Βρες ένα χόμπι, κάτι νέο. Μη φαντάζεσαι διάφορα!
Επαγγελματικά: Θετικές και αισιόδοξες ημέρες στις 30 και 31. Έχεις όρεξη, έμπνευση, δημιουργείς κάτι νέο, ανανεώνεσαι. Ένα όνειρό σου πραγματοποιείται. Στο χέρι σου είναι.

Παρθένος
Μια ανησυχία σε πιάνει τις μέρες αυτές και από τις 25 μέχρι και τις 28, αποζητάς απαντήσεις σε αισθηματικά θέματα. Μη φαντάζεσαι διάφορα, ρώτα για να μάθεις. Μη προσπαθείς με αινιγματικό τρόπο να κατανοήσεις. Μην είσαι ανασφαλής μέχρι τις 31 κάτι καλό σου συμβαίνει. Οι προθέσεις σου να είναι ξεκάθαρες!
Επαγγελματικά: Να είσαι επικοινωνιακή και συνεργάσιμη. Οι ιδέες σου είναι πολλές, έχεις τρόπο μέχρι τις 31 να δημιουργήσεις πολλά και διάφορα. Κάνε ότι σου αρέσει και μην ακούς τους άλλους!

Ζυγός
Έχεις όλη τη καλή τη διάθεση, να ασχοληθείς με το σύντροφό σου, την οικογένειά σου, τους φίλους σου. Να όμως που από τις 25 μέχρι και τις 27 σου το χαλούν αυτό διάφορα γεγονότα. Φλερτάρεις στις 28, αυθόρμητα. Ερωτική η ημέρα σου στις 29. Ξεπέρασε τις φοβίες σου! Οι βραδινές ώρες σου ταιριάζουν.
Επαγγελματικά: Εκμεταλλεύσου την αισιοδοξία του σύμπαντος στις 30 και 31. Δημιούργησε κάτι από την αρχή. Οι ιδέες σου αρέσουν, αρκεί να γίνουν και πράξη. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις.

Σκορπιός
Γίνεσαι σχετικά αντικοινωνική από τις 25 μέχρι και τις 27. Δε δέχεσαι αστεία, ούτε χαζές συζητήσεις. Γυρεύεις την ουσία και σοβαρότητα. Να είσαι ψύχραιμη, ότι και αν συμβεί, γιατί κάποιος σε στριμώχνει εσκεμμένα. Επιστρέφει η αισιοδοξία από τις 28 και μετά! Απομάκρυνε τους ενοχλητικούς!
Επαγγελματικά: Από τις 29 μέχρι και τις 31, παίρνεις τα πάνω σου, είσαι δημιουργική και πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου. Μην επιμένεις σε κάτι που δε τραβάει.

Τοξότης
Βρίσκεσαι σε μια υπερένταση. Πολλά και διάφορα σε ενοχλούν και καλό είναι στις 27 να κάνεις μια πολύ μεγάλη βόλτα, για να σκεφτείς. Καλές ημέρες για να αγαπήσεις ξανά με την οικογένεια σου ή το σύντροφό σου στις 30 και 31. Εκφράσου ελεύθερα. Μην έχεις άλλο μυστικά. Μείνε λίγο σπίτι!Επαγγελματικά: Η Νέα Σελήνη στις 28, φέρνει τύχη και αισιοδοξία στις υποθέσεις σου. Μην είσαι υπερβολική και προσπάθησε να διαχειριστείς σωστά οικονομικά ζητήματα.

Αιγόκερως
Χαοτικές οι μέρες αυτές. Ο συναισθηματικός σου ο κόσμος, βάλλεται κανονικά. Από τη μια αισιόδοξη, από την άλλη υπερβολική, προκύπτουν και διάφορα γεγονότα, τρέχεις και δε φτάνεις. Σε πιάνουν οι τσιγκουνιές σου στις 28 και 29. Κάνε σωστή διαχείριση. Εκφράσου ελεύθερα!Επαγγελματικά: Βοήθησε όπου μπορείς, όμως δίχως να χάσεις χρόνο από τις δικές σου τις υποχρεώσεις. Προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις έτσι όπως είναι. Κάτι προσδοκάς και δεν έρχεται. Άλλαξε στάση!

Υδροχόος
Σε παίρνει λίγο από κάτω στις 26 και 27. Υπολογίζεις συναισθηματικά σε κάποιο άτομο, όμως σου γυρίζει τη πλάτη. Μήπως έφταιξες κάπου; Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28, σου δίνει δύναμη και όρεξη για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Κάνε το θαύμα σου! Προτίμησε την αισιοδοξία!Επαγγελματικά: Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα. Από τις 29 και μετά βελτιώνεται η κατάσταση. Λεφτά μπαίνουν στη τσέπη σου στις 30. Πετυχαίνεις ένα στόχο στις 31.

Ιχθύες
Ενώ είσαι μια χαρά κάτι συμβαίνει στις 26 και αναστατώνεσαι πολύ! Κάνε ότι σου αρέσει στις 27. Οτιδήποτε σου χαλά τη διάθεση διώξε το μακριά! Ξεκίνα γυμναστική ή ένα χόμπι για να εκτονώνεσαι! Η συμπεριφορά σου κουράζει τους άλλους. Λίγη σταθερότητα δε βλάπτει. Να έχεις καλούς τρόπους!
Επαγγελματικά: Πετυχαίνεις τους στόχους σου, αλλά οικονομικά ζητήματα σε στρεσάρουν. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου. Οι ιδέες σου στις 30 σε απογειώνουν. Υπάρχει ελπίδα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Σαν σήμερα 26 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Τίθεται σε...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας...