Τα ζώδια σήμερα 27/8/2016

56

 Ένα φοβερό Σάββατο μόλις ξημέρωσε για όλα τα Ζώδια. Μπορεί μερικοί να κάνουν μουτράκια στην αρχή, αλλά στη πορεία θα φτιάξει και αυτό!

Ας υποθέσουμε πως είναι το τελευταίο ΣΚ του καλοκαιριού. Πάει έφυγε και ο Αύγουστος. Αυτό ήταν! Και φρόντισε και ο καιρός να μας βάλει σε τέτοια διαδικασία. Απίστευτο το βρίσκω, για αυτό θα σας προτείνω τα εξής:
Να συναντήσετε τους φίλους σας!
Να βγείτε έξω να διασκεδάσετε!
Να εκφραστείτε ελεύθερα σε έναν δικό σας άνθρωπο!
Να έχετε το τηλέφωνο ανοιχτό, you never know..!
Να κοιμηθείτε περισσότερο!
Να φλερτάρετε με τη ψυχή σας!
Να βοηθήσετε όποιον το χρειάζεται!
Να χορέψετε μέχρι το πρωί!
Να κάνετε έρωτα.. με εκείνον που αγαπάτε περισσότερο!

 

Κριός
Σήμερα που λέτε να τις ξεχάσετε τις βόλτες. Είτε το θέλετε, είτε όχι, θα μαζευτεί κόσμος στο σπίτι σας, θα έρθουν αρκετοί να σας δουν και ξαφνικά θα πρέπει να έχετε και κανά μεζέ, μια παστούλα, κάτι να τρατάρετε τους φίλους σας, σωστά; Για αυτό φροντίστε να έχετε από όλα τα καλά, να είναι καθαρός ο χώρος σας, περιποιημένος και να είστε έτοιμοι να τους καλοδεχτείτε χαμογελαστά. Θα το καταφέρετε αυτό; Μέσα στο άγχος σας βρίσκω..

Ταύρος
Ένα πολύ όμορφο Σάββατο σας ξημέρωσε. Σήμερα οι φίλοι σας, θα σας δείξουν το πόσο σας αγαπούν. Τηλέφωνα από εδώ, μηνύματα από εκεί, σας ξεσηκώνουν για βόλτες, για συναντήσεις, για διάφορα καλά. Και εσείς εννοείται πως θα ακολουθήσετε γιατί μόνο έτσι μπορεί να έρθει μια νέα γνωριμία, ένας νέος έρωτας, μια νέα φιλία. Μπορεί να προκύψει και μια έκπληξη, πολύ χαρωπά μας τα λέει το σύμπαν, που σημαίνει πως μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, μέσα στην ημέρα! Μέχρι να βραδιάσει θα έχετε ηρεμίσει πολύ..

Δίδυμος
Μυστήρια η ημέρα σας πολύ. Θα τη βρείτε εσείς την άκρη για να ηρεμίσετε και να κάνετε τα δικά σας τα κόλπα. Σας βλέπω να αράζετε στο σπίτι κάποιου φίλου, που σας αγαπάει πάρα πολύ και να είστε μέσα στις γλύκες και τα νάζια. Θα σας φροντίσει αυτό είναι το σίγουρο, σα να είστε ένα μικρό μωρό. Είναι εκείνο το ιδιαίτερο το φιλαράκι, που πάντα θα λιώνει για πάρτη σας και εσείς πάντα θα αντλείτε εκείνη τη θετική τη μαγική την ενέργεια. Μετά από τόση ένταση που βιώσατε τις προηγούμενες τις ημέρες.. πολύ καλά θα κάνετε!

Καρκίνος
Επιτέλους θα το πάρετε απόφαση να τα πείτε όλα χύμα και τσουβαλάτα και όποιον πάρει ο χάρος. Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, γιατί δεν υπάρχει γιατί.. και εκεί που θα είστε αμέριμνοι και χαμογελαστοί, θα βρεθεί το άτομο που θα σας προκαλέσει και εσείς τούτη τη φορά πίσω δε θα κάνετε με τίποτα. Θα βρείτε τις κατάλληλες τις λέξεις, θα τις ταιριάξετε τόσο καλά μεταξύ τους, που μετά; Το τέλειο φαρμάκι. Εκφραστείτε ελεύθερα δίχως να έχουμε θύματα γιατί τόση φόρα δε κάνει καλό..!

Λέων
Μέρα που θα τη βγάλετε μέσα στο σπίτι. Δεν έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα, νιώθετε πως έχετε περισσότερο ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση. Τα τηλέφωνα βέβαια θα πέσουν βροχή, οι προσκλήσεις το ίδιο, δε ξέρω αν θα καταφέρει κανείς να σας ξεσηκώσει. Πάντως η εναλλακτική είναι να τους προσκαλέσετε στο σπίτι σας και να κάνετε ένα μικρό σουαρέ. Φροντίστε να τους πείτε ο καθένας να φέρει από κάτι, γιατί είναι τέλος του μήνα και φαντάζομαι πως είστε ταπί και ψύχραιμοι..!

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Μαρτίου;

Παρθένος
Πάνε τα μαύρα τα σύννεφα, εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Τι έγινε βρήκατε τα φιλαράκια σας ξανά, έγιναν κάποιες συναντήσεις και επανήλθαν τα χαμόγελα; Δε τρώγεστε με τίποτα, να όμως που δε σας ενδιαφέρει αυτό καθόλου. Σήμερα λοιπόν, να προτιμήσετε τη παρέα ενός ανθρώπου που εμπιστεύεστε, που αγαπάτε πολύ, που μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, δίχως ντροπές και ενοχές για τις ζαβολιές σας. Επιτέλους βρίσκετε το καλό σας τον εαυτό και μπαίνετε στο παιχνίδι ξανά!

Ζυγός
Μέρα που θα συναντήσετε πολύ κόσμο, φίλους και γνωστούς και εκεί που θα είστε μέσα στα χαμόγελα, θα εμφανιστεί μια ύπαρξη από το παρελθόν και θα ενοχληθείτε απίστευτα πολύ. Ναι, έτσι συμβαίνουν αυτά, ξαφνικά βέβαια, να όμως που δε μπορείτε να αποφύγετε την έξοδο. Να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα, επίσης καχύποπτοι πολύ γιατί προφανώς θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας από μια επίθεση που ίσως να δεχτείτε!

Σκορπιός
Δε ξέρω πού βρίσκεστε, πάντως η διάθεσή σας σαφώς είναι πολύ καλύτερη, σας βλέπω να κάνετε κάποια κατάδυση; Εκεί που οι άλλοι σταματούν, μαζεύονται, κρυώνουν, εσείς πλατσουρίζετε με τη φουρτουνιασμένη τη θάλασσα; Τελειώνει το καλοκαίρι και θέλετε να ζήσετε μια περιπέτεια ακόμα πριν μπείτε σε χειμερινή διάθεση. Πάρτε τα φιλαράκια σας, ξεκινήστε τις βόλτες, είτε στο βουνό, είτε στη θάλασσα, να φάτε κάτω στο γρασίδι, ή στην αμμουδιά. Να γίνετε ένα με τη φύση!

Τοξότης
Επιτέλους ηρεμείτε και βρίσκετε τον εαυτό σας ξανά. Να φροντίσετε να συναντήσετε ένα φιλαράκι που εμπιστεύεστε πολύ και να εκφραστείτε ελεύθερα. Να βγάλετε τα εσώψυχά σας. Πρέπει τουλάχιστον κάποιος δικός σας άνθρωπος να γνωρίζει τι σας συμβαίνει τον καιρό αυτό, γιατί κουβέντα στη κουβέντα και εσείς θα νιώσετε καλύτερα και μια ιδέα μπορεί να ακούσετε και να λυθεί κάτι ως δια μαγείας. Αν αποζητήσει κάποιος τη παρέα σας, να δεχτείτε τη πρόσκληση. Παίζει και αυτό!

Αιγόκερως
Όσες δουλειές και να έχετε, θα φροντίσετε να τις κάνετε πάσα στους άλλους, γιατί είστε κουρασμένοι και θέλετε να χαλαρώσετε. Βέβαια δε πηγαίνει έτσι το πράγμα, να όμως που μια ζαβολιά λειτούργησε υπερ σας! Δηλαδή ο ένοχος του σπιτιού θα κάνει τα πάντα προκειμένου να είστε ήρεμοι και χαμογελαστοί. Και εσείς ως Αιγόκεροι που είστε θα το εκμεταλλευτείτε καταλλήλως! Πάντως μη το παρακάνετε, γιατί ναι μεν σας αγαπούν πολύ, όμως μερικές φορές δε τρώγεστε με τίποτα!

Υδροχόος
Μέρα που θα έχετε τις καλές σας. Θα σας πιάσουν και οι ευαισθησίες σας, θα προσπαθήσετε να γλυκάνετε μερικές ψυχές. Αν σας βγει έτσι, μη κάνετε πίσω, γιατί πού και πού πρέπει να διώχνετε εκείνο το σκληρό και ψυχρό προσωπείο που έχετε και να δείχνετε το πόσο ανθρώπινοι και θερμοί είστε. Βέβαια μια κρύο και μια ζέστη τους έχετε τρελάνει τους δικούς σας τους ανθρώπους και πόσο πια; Βοηθήστε όπου μπορείτε και δείξτε τις προθέσεις σας. Κάποιοι δε πιστεύουν πια..

Ιχθύς
Σήμερα θα τα δώσετε όλα για όλα! Νομίζω θα γίνετε και λιάρδα. Σκνίπα! Θα ξεκινήσετε με τίποτα κοκτέιλ και θα καταλήξετε να χορεύετε στη παραλία σας τους λωλούς. Κάτι θα συμβεί τόσο απρόβλεπτα ευχάριστα, που θα παρασυρθείτε σε άτακτα και ναζιάρικα παιδιά. Ας υποθέσουμε πως είναι το τελευταίο ΣΚ του καλοκαιριού, για αυτό δώστε τα όλα δίχως ντροπές και ενοχές. Φλερτάρετε επίσης με διάφορες υπάρξεις. Αυτό πού το πάτε;;;