Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
21.4 C
Athens

Τα Ζώδια σήμερα 30/09/2016

Επιτέλους ο Σεπτέμβρης φτάνει στο τέλος του, μας τσάκισε ένα πράγμα, ήθελε, δεν ήθελε μας έδειξε πως μπορεί να είναι ένας γλυκός μήνας, αλλά το σύμπαν έχει πάντα το πρώτο λόγο!
Κριός
Κάποιος κάτι θα σας πει και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες είστε κάπως, ζορισμένοι; Πιεσμένοι; Έτοιμοι να εκραγείτε; Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε τη γκρίνια, τα παράπονα, τα μουτράκια. Επιλογή σας είναι το οτιδήποτε συμβαίνει και θα χρειαστεί ακόμα ένας συμβιβασμός, για να τα φέρετε εις πέρας. Μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας άσκοπα.. ΣΚ έρχεται, όλο και μια χάρη θα ζητήσετε!

Ταύρος
Μέρα πολύ δυνατή κυρίως για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Είστε φουλ, τρέχετε και δε φτάνετε, γιατί πολλά πράγματα πρέπει να τελειώσουν. Δεν έχετε κανέναν λόγο ανησυχίας, αφού όλα βαίνουν καλώς. Θυμηθείτε μόνο πως έχετε και προσωπική ζωή, πως καλό είναι να βγαίνετε έξω, πού και πού, να συναντάτε τους φίλους σας, να χαμογελάτε, αλλιώς δε παλεύεται η κατάσταση με τίποτα!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως δε μαζεύεστε τις μέρες αυτές. Όλο έξω είστε, βόλτες, πρωινές και βραδινές και το ματάκι σας παίζει δεξιά και αριστερά και όλο και φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις. Ωραίο αυτό, αν είστε ελεύθεροι. Αλλιώς δε ξέρω, πώς να σας το πω..;; Παίζετε με τη φωτιά και μπορεί να καείτε κιόλας. Ότι και αν συμβαίνει, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να ξενοιάσετε λιγάκι από τις καθημερινές τις σκοτούρες σας!

Καρκίνος
Μέρες τώρα σας ενοχλούν διάφορα μέσα στο σπίτι σας. Θέλετε να αλλάξετε τα έπιπλα; Τις κουρτίνες; Να ανανεωθείτε κάπως; Λεφτά έχετε για τέτοια πράγματα; Αν ναι τότε μη το σκέφτεστε! Αν όχι υπάρχουν πολλοί τρόποι αρκεί να έχετε φαντασία. Αφιερώστε χρόνο στο σπίτι, καθαρίστε το να μοσχομυρίσει και βάλτε χρώμα στη ζωή σας. Ότι σας αρέσει και σας φτιάχνει το μυαλό. Ναι τέτοια μέρα είναι η σημερινή.. μην αντιστέκεστε στο πειρασμό.

Λέων
Σήμερα θα μαζευτείτε νωρίς στο σπίτι και θα φωνάξετε και τα φιλαράκια σας να τα πείτε και να χαζολογήσετε! Καιρό έχετε να το κάνετε αυτό, για αυτό φροντίστε να ψωνίσετε διάφορες λιχουδιές γιατί δε γίνεται να μην εντυπωσιάσετε μερικές ψυχές με αυτό τον τρόπο; Πολλά νέα θα μάθετε, θα γελάσετε με τη ψυχή σας και θα νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας. Δεν είστε οι μόνοι που βασανίζεστε στη ζωή αυτήν!

Παρθένος
Μόλις φύγετε από τη δουλειά, σας βλέπω να κάνετε ένα ντου από παντού στις στα μαγαζιά εκεί έξω! Καλό είναι αυτό, το χρήμα να κινείται όμως να είστε σίγουροι πως οι αγορές που θα κάνετε θα σας είναι χρήσιμες μελλοντικά. Ωραία τα φουστάνια, αλλά να τα φοράτε και να βγαίνετε έξω. Ένα άρωμα ίσως να είναι η καλύτερη ιδέα. Ξεχωρίστε τη φαντασία από τη πραγματικότητα και ξοδευτείτε αναλόγως!

Ζυγός
Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και από τις λίγες φορές και αποφασισμένοι για τα πάντα όλα! Τίποτα δε σας σταματά, ότι θέλετε θα το κάνετε, ότι σας έρθει στο μυαλό θα το ξεστομίσετε, βασικά να το τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Μπράβο, καιρός ήταν να νιώσετε κάπως έτσι, γιατί βάσανα στα βάσανα, μόνο το σκοτάδι έρχεται και τίποτα άλλο. Εμπόδια σίγουρα υπάρχουν στα σχέδιά σας, αλλά εσείς δε μασάτε με τίποτα!

Σκορπιός
Κάθε μέρα τη βρίσκετε και την άκρη πιο πολύ. Το θέμα είναι τι εσείς πραγματικά επιθυμείτε. Μόνο τότε θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Γιατί η αναποφασιστικότητά σας, σας πηγαίνει πίσω και τίποτα άλλο. Σήμερα θα δείτε φως στο τούνελ και θα χαρείτε πάρα πολύ. Υπάρχει τρόπος να γίνει το δικό σας, να είστε ειλικρινής, τίμιοι και ξεκάθαροι. Ο Κρόνος τότε, σας έδειξε όλα τα λάθη σας, μη μπαίνετε σε παρόμοιες διαδικασίες. Φτου από την αρχή!

Τοξότης
Μέρα πολύ χαρωπή και αισιόδοξη. Ναι, ως δια μαγείας, θα βρεθεί εκείνο το άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και θα λάβετε μια επιβεβαίωση πως βρίσκεστε στο σωστό το δρόμο! Οι αλλαγές που επιθυμείτε να έρθουν, είναι στο χέρι σας να συμβούν, καθαρά θέμα ενέργειας είναι. Μόλις ανοίξετε τις πόρτες και τα παράθυρα, τότε θα έρθουν και τα καλύτερα. Να είστε ανήσυχοι επαγγελματικά και να κοιτάζετε πίσω από το δέντρο!

Αιγόκερως
Να ντυθείτε ωραία από νωρίς το πρωί. Να φορέσετε τα αρώματά σας, γιατί θα συναντήσετε πολύ κόσμο. Γοητεύετε με τη παρουσία σας, με το λόγο σας, με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Να είστε σοβαροί και μετρημένοι, εύκολο αυτό για εσάς, μέχρι να ακούσετε εκείνα τα λόγια που τόσο σας αρέσουν. Ένα πρόσωπο υπάρχει μέσα στη ζωή σας, που σας παρακολουθεί στενά. Θα αποκαλυφτεί με ένα τρόπο μαγικό, χειριστείτε το αναλόγως!

Υδροχόος
Υπάρχει κάτι μέσα στο μυαλό σας, πολύ μυστήριο, πολύ μοναδικό και αξεπέραστο! Έχετε βάλει έναν στόχο και πρέπει να τον πετύχετε άμεσα, αλλά δίχως να βγει παρά έξω! Ε λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι στο χώρο σας, που γνωρίζουν και μπορεί να προσπαθήσουν να σας βάλουν εμπόδια! Εσείς όμως τόσο έξυπνοι που είστε, έχετε ήδη προνοήσει και σίγουρα θα φάνε τα μούτρα τους! Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, ως συνήθως!

Ιχθύς
Συμβαίνουν διάφορα μέσα στη ζωή σας και είστε αναστατωμένοι πολύ. Οι ίντριγκες που δημιουργείτε, με το φανταστικό σας το μυαλό σας έχουν μπλέξει. Είστε ένοχοι, το γνωρίζετε και έχετε τύψεις για αυτό. Σήμερα λοιπόν, θα προσπαθήστε να φτιάξετε τη κατάσταση, θα κάνετε τις μαλαγανιές σας, τα μάτια τα πλάνα, μπορεί να αλληθωρίσετε κιόλας, αλλά ως συνήθως το υποψήφιο θύμα θα πέσει, θα λυγίσει. Μπράβο σας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Σαν σήμερα 26 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Τίθεται σε...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας...