Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
15 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 Ιανουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1837.... Ψηφίζεται στην Ελλάδα ο πρώτος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, που ρυθμίζει τα της κυκλοφορίας της εποχής (μετακινήσεις με άμαξες, έφιπποι κ.λ.π.).

Τα ζώδια σήμερα 30/10/2016

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Κυριακή

Κριός

Γενικά zwdia: Σήμερα αποφύγετε να ξεκινήσετε φιλόδοξα σχέδια αλλά μην είστε και άπραγοι όλη την ημέρα.Είστε γεμάτοι ενέργεια σήμερα. Ασχοληθείτε με κάτι δραστήριο αλλά χαλαρό. Βάλτε μια τέτοια δραστηριότητα στην καθημερινότητά σας και θα αισθάνεστε υπέροχα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Σήμερα θα βρείτε έναν τρόπο ώστε να είστε σε πλήρη συμφωνία με τους συναδέλφους σας σχετικά με ένα σχέδιο. Οι ενοχλήσεις και οι περιορισμοί θα φαίνονται λιγότερο δύσκολοι σήμερα. Είναι καιρός να υποχωρήσετε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Φροντίστε να διατηρήσετε την οικογενειακή ατμόσφαιρα διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. Γιορτάστε. Μην ασχολείστε με δουλειές που δεν είναι απαραίτητες. Θα είναι πιο διασκεδαστικό να μαζευτεί όλη η οικογένεια στο τραπέζι και να μοιραστείτε τα νέα και τις ιδέες σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα μπορέσετε τελικά να ξεκαθαρίσετε τις διοικητικές υποθέσεις σας. Συνεχίστε έτσι μέχρι τον Δεκέμβριο. Θα αισθάνεστε κινητοποιημένοι και αυτό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ως αποτέλεσμα των τελευταίων πρωτοβουλιών σας μπορεί να είστε περιτριγυρισμένοι από ενδιαφέρουσες, λαμπρές προσωπικότητες. Οι φίλοι σας μπορεί ξαφνικά να μειωθούν. Μην επιμένετε να επικοινωνείτε αν αρνούνται μια συνάντηση μαζί σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα πρέπει να δώσετε σημαντική ώθηση στα πράγματα σήμερα. Πρέπει να αναλάβετε μια επείγουσα κατάσταση που δεν μπορεί να περιμένει. Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο μπορεί να σας εκνευρίσει σήμερα. Αν είστε επίμονοι δεν θα καταφέρετε όσα ελπίζετε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τα μεγάλα σχέδιά σας δεν θα πάνε καλά. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ενέργειά σας αλλά με το γεγονός ότι οι δυνάμεις του σύμπαντος ενοχλούνται από τις σταθερές, φιλόδοξες προσπάθειες. Μπορεί να έχετε επιτυχία σε μικρότερα θέματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αντιληφθείτε ότι κάνατε την σωστή επιλογή κάνοντας χώρο για συμβιβασμούς. Θα έχουν θετικές συνέπειες. Οργανώστε ξανά την ατζέντα σας σήμερα αλλά μην ανησυχείτε καθώς τίποτα δεν θα επηρεάσει τα σχέδιά σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Θα σας κάνει καλό να σταματήσετε και να αναρωτηθείτε τι εντύπωση πραγματικά αφήνετε στους άλλους. Μπορεί να θέλετε να τα μελετήσετε αυτά τα θέματα ενώ είστε απασχολημένοι με άλλα πιο επείγοντα θέματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα θα βαριέστε. Εκμεταλλευθείτε αυτή την περίοδο ώστε να μιλήσετε με τους συναδέλφους σας και να ενισχύσετε την ομάδα σας. Ότι και να κάνετε μην ανακοινώσετε κάτι που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Να είστε διακριτικοί με τα σχέδιά σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Το να κοινωνικοποιείστε και να είστε έξω θα είναι πολύ ευχάριστο για εσάς ή τουλάχιστον θα σας ικανοποιεί. Είναι μια καλή ημέρα για σκέψη, για καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπως και για επαφή με φίλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι δημιουργικές ιδέες θα γεμίσουν το μυαλό σας. Να είστε προσεκτικοί και να τις σκεφθείτε καλά πριν μιλήσετε για αυτές. Πολλοί αμφίβολοι συμβιβασμοί συμβαίνουν γύρω σας σήμερα. Δείτε τις προσφορές που θα λάβετε πολύ προσεκτικά.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Η επιθυμία σας να διασκεδάσετε, να ξεκουραστείτε και να επισκεφθείτε κάποια μέρη ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα θα είναι πολύ φυσική για εσάς. Θα πρέπει να το κάνετε αν έχετε την ευκαιρία. Σήμερα μπορεί να έχετε μεγάλη επιτυχία στις τέχνες, την διπλωματία ή την εξυπηρέτηση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ότι και να κάνετε θα προχωρήσει χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια. Θα μπορέσετε να κάνετε πιο μεγάλη πρόοδο με την επιμονή σας και να βάλετε τις τελευταίες πινελιές. Η τωρινή ηρεμία είναι ιδανική για να σκεφθείτε σε βάθος σχετικά με το μέλλον σας μακροπρόθεσμα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Οι ρομαντικές και δημιουργικές ασχολίες μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε ώστε να απολαύσετε πλήρως την ζωή. Θα χαρείτε πολύ έχοντας επαφή με παιδιά, συγγενείς ή τον/την σύντροφό σας. Οι ιστορίες της ζωής τους μπορεί να σας κάνουν να ζηλέψετε λίγο ή και να αισθανθείτε νοσταλγία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Απολαμβάνετε μια μεγάλη επιρροή στις επαφές σας με τους άλλους. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε νέες επαφές και να σχηματίσετε νέες συμμαχίες. Μια απρόσμενη ανακούφιση θα κάνει τις δουλειές σας πιο εύκολες σήμερα και η δουλειά σας θα είναι πιο ομαλή.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι καλή ημέρα για να κάνετε τα τελικά βήματα σε κάποια σχέδια που αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό, διεθνή συμβόλαια, εκπαίδευση ή επαγγελματικές συμφωνίες. Αναλύοντας τα αποτελέσματα του τελευταίου μήνα θα είστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας και από όσα έχετε επιτύχει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Η λογική σας θα είναι σας οδηγήσει σε μια λύση. Οι συνάδελφοί σας εξακολουθούν να σας εκτιμούν. Θα είναι δύσκολο να είστε υπομονετικοί σε ότι έχει να κάνει με την γραφειοκρατία που αφορά τα οικονομικά σας. Να είστε συγκεντρωμένοι.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η θετική συμπεριφορά του/της συντρόφου σας προς εσάς και η καλή φήμη σας θα σας προσφέρουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι αγνοώντας κάποια πράγματα και απλά απολαμβάνοντας στιγμές απραγίας όμως.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα δείτε ότι αυτές οι ημέρες είναι πολύ ευνοϊκές για να προχωρήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις και τις πληροφορίες των προηγούμενων εβδομάδων. Συγκεντρωθείτε. Το να δουλεύετε με πολύ ενθουσιασμό θα προκαλέσει ζήλια και υποψίες. Αφήστε τους άλλους και εσείς συνεχίστε όπως είστε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Στις επαγγελματικές ή προσωπικές αποκλειστικές σχέσεις οι διαφορές είναι πιο σημαντικές από τις ομοιότητες. Κατά την διάρκεια της ημέρας η ανάγκη σας για έναν συνεργάτη ή σύντροφο με έντονη προσωπικότητα αυξάνεται.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην φοβάστε ότι οι άλλοι δεν θα είναι ευγνώμονες. Δώστε την υποστήριξή σας χωρίς να περιμένετε κάτι ως αντάλλαγμα. Η ομαδική δουλειά θα πάει καλά σήμερα. Η ασφάλεια που αισθάνεστε θα είναι η βάση για την επιτυχία σας όσο μπορείτε και απομακρύνεστε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι καιρός να επικεντρωθείτε στην υγεία σας, την σωματική και την πνευματική. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι με το παραμικρό σημάδι ασθένειας εσείς πρέπει να απογοητευθείτε. Να έχετε ένα ενεργό τρόπο ζωής. Οι προσωπικές και οικογενειακές επαφές θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτερα πολύ πιο γρήγορα από ότι τα χάπια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι αλλαγές σήμερα εμπίπτουν στην κατηγορία των σταθερών και μακροπρόθεσμων. Τώρα είναι καιρός να ζητήσετε ότι αισθάνεστε πως σας χρωστούν. Θα σας πάρουν στα σοβαρά και ως αποτέλεσμα θα επιτύχετε. Παραδεχθείτε ότι σας βοηθά να επιβεβαιώνετε τον εαυτό σας. Μην κρύβεστε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα πέντε πιο σαγηνευτικά ζώδια – Σε ποιους δεν μπορείς να αντισταθείς

Η τέχνη της αποπλάνησης δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι τόσο σαγηνευτικά και σέξι που ταράζουν τον ανδρικό πληθυσμό σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αυτές τις μέρες, θα βρείτε επιτέλους τον τρόπο επίλυσης των θεμάτων που σας απασχολούν τελευταία και θα διαπιστώσετε πως τελικά, όλα ήταν...

Τα 5 άπληστα ζώδια που τους νοιάζει μόνο ο εαυτός τους

Το να ανήκεις σε ένα από τα άπληστα ζώδια, δεν σημαίνει απλά ότι θέλεις περισσότερα. Σημαίνει ότι δεν σε νοιάζουν οι άλλοι γύρω σου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, η ημέρα σήμερα φέρνει άνεση, σιγουριά, ηρεμία και μπόλικες απολαύσεις! Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με τα πράγματα που...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και εξελίξεις, θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες...

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ταιριάζουν αλλά κάνουν το καλύτερο ζευγάρι!

Τα αποτελέσματα λοιπόν μιας έρευνας που έγινε σε κοντά 1000 ζευγάρια έδειξαν ότι οι παρακάτω «ανατρεπτικοί» συνδυασμοί ζωδίων λειτουργούν άψογα. Κριός – Ιχθύες Μάλλον ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και...

Βρείτε μας

7,717ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα πέντε πιο σαγηνευτικά ζώδια – Σε ποιους δεν μπορείς να αντισταθείς

Η τέχνη της αποπλάνησης δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι...

Τα 5 άπληστα ζώδια που τους νοιάζει μόνο ο εαυτός τους

Το να ανήκεις σε ένα από τα άπληστα ζώδια, δεν σημαίνει απλά ότι θέλεις...

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ταιριάζουν αλλά κάνουν το καλύτερο ζευγάρι!

Τα αποτελέσματα λοιπόν μιας έρευνας που έγινε σε κοντά 1000 ζευγάρια έδειξαν ότι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα αγαπητέ Κριέ, σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο!...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή