Τα ζώδια σήμερα 30/7/2016

183

Μέρα φοβερά ζόρικη η σημερινή, αφού γυρίζει ανάδρομος ο Ουρανός στο Κριό! Τι σημαίνει αυτό; Πολλά και διάφορα! Το φύλαγε για σήμερα Σάββατο, μη χαλαρώσουμε στη ζωή μας λίγο..

Ο απρόβλεπτος αυτός πλανήτης, θα μας βάλει σε τρελές διαδικασίες, να ξεσπάσουμε, να φωνάξουμε, να αποζητήσουμε την ελευθερία μας με το πιο άγαρμπο τρόπο, να ανατρέψει τα πλάνα μας, να φύγουμε από τα σίγουρα και να προτιμήσουμε τη περιπέτεια και το άγνωστο..

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είστε στο μάτι του κυκλώνα, μέχρι και τα Χριστούγεννα, μια χαρά.. Να προσμένετε να συμβούν τα απίστευτα στη ζωή σας..

Οι λοιποί.. προς το παρόν, πίνουμε το καφεδάκι μας, απολαμβάνουμε ένα υπέροχο πρωινό.. και προσμένουμε την έκρηξη..
Κριός
Μέρα πολύ ζόρικη, μόλις σας ξημέρωσε! Ότι προέκυψε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε και σας ενόχλησε, θα το πείτε έξω από τα δόντια, θα φωνάξετε δυνατά, θα κλείσετε και μια πόρτα με δύναμη και ναι ένα μπάχαλο σωστό! Ασχολείστε με πολλά πράγματα και δε μπορείτε πλέον να αναλαμβάνετε τις υποχρεώσεις των άλλων, γιατί στη τελική είναι Σάββατο και θέλετε να χαλαρώσετε! Μήπως να εξαφανιζόσασταν πρωί-πρωί;;;;;

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας, ευχάριστα όμως.. Σήμερα που λέτε, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε διαφορετικά. Μπορεί να κάνετε μια πεζοπορία, πάνω στο βουνό. Μπορεί όμως να βρεθείτε σε ένα φυτώριο και να αγοράσετε λουλούδια και να ασχοληθείτε με τη κηπουρική. Πάντως, ο σκοπός είναι να φτιάξετε το ψυχολογικό, να διώξετε την αρνητική ενέργεια από πάνω σας και να έρθετε στα ίσα σας! Από εδώ και πέρα.. θα προτιμήσετε πιο ζεν καταστάσεις..

Δίδυμος
Επιτέλους σας αφήνουν να ηρεμίσετε, να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε, το πώς είναι η ζωή σας στη παρούσα φάση και ποια πλευρά θα διαλέξετε. Δυστυχώς, δε μπορούν όλοι να είναι στο ίδιο το καζάνι, κάποιοι αξίζουν κάτι καλύτερο, κάποιοι ας βράσουν στο ζουμί τους. Κάντε πέρα τοξικούς ανθρώπους, παρέες που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό, άτομα που πολλά λένε και τίποτα δε κάνουν. Άντε ξεκαθαρίστε λίγο το τοπίο!

Καρκίνος
Κάτι θα συμβεί στη δουλειά σας και ενώ αρκετοί μπορεί να μην εργάζεστε σήμερα, θα χρειαστεί να τρέξετε πανικόβλητοι. Μπορεί να σας χαλάσουν ακόμα και την άδεια, για τόσο πολύ και να πάθετε το εγκεφαλικό! Μέρα απρόβλεπτη πολύ, αφού ο Ουρανός γύρισε ανάδρομος, που σημαίνει πως στα καλά τα καθούμενα, θα συμβούν τα απίστευτα! Συγκρατηθείτε, σήμερα το σύμπαν δίνει ρέστα και μπορεί να σας έχει βάλει και στο μάτι! Το νου σας..

Λέων
Δε ξέρω τι έχετε μέσα στο μυαλό σας, πάντως σίγουρα το φευγιό, σίγουρα κάτι άνευ ορίων, γιατί θέλετε να ξεδώσετε, να απολαύσετε το καλοκαίρι σας, ακόμα και τον έρωτα και ας μην έρχεται ακόμα για μερικούς.. Σήμερα, θα προσπαθήσουν να σας αλλάξουν γνώμη, να σας ανατρέψουν το πρόγραμμα, γεγονός που θα σας εκνευρίσει απίστευτα πολύ. Μπόρα είναι θα περάσει, άλλωστε ο κόσμος δεν θα είναι και στα καλύτερά του.. Κάντε υπομονή, όλα θα φτιάξουν..

Παρθένος
Βρήκατε τη μέρα και εσείς να μετρήσετε τα κουκιά σας. Αν έχετε μπόλικα, τότε μια χαρά, αν δε σας περισσεύουν όμως, τραγικό, γιατί υπάρχει λόγος να χαλάσετε το Σάββατό σας; Με τα χρήματά σας θα ασχοληθείτε, θα προσπαθήσετε να οργανωθείτε, κατά ένα περίεργο λόγο, θα αφήσετε αρκετούς λογαριασμούς απλήρωτους, δε ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, ο σκοπός είναι ένας, να πάτε διακοπές! Θα αναρωτηθείτε και εσείς με τον εαυτό σας.. αλλά είναι μέρα ζαβή!

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Απριλίου;

Ζυγός
Δύσκολη η μέρα σας πολύ. Οι σχέσεις σας κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και ούτε εσείς είστε καλά ψυχολογικά, ούτε οι άλλοι. Πάλι θα τσακωθείτε, πάλι θα πείτε λόγια, αμέτρητα λόγια, πάλι μια από τα ίδια. Καλά δε κουραστήκατε να γκρινιάζετε; Αν κάτι δε σας αρέσει πια, να το πείτε ξεκάθαρα, να αλλάξετε πορεία, να πάρει ο καθένας το δρόμο του και τέλος. Τι το βασανίζετε;;; Είτε είναι ερωτικό, είτε επαγγελματικό, πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας!

Σκορπιός
Θα πρέπει να βρίσκεστε στα νύχια που λέμε, στον επαγγελματικό το τομέα, γιατί εκεί που δείχνουν όλα μια χαρά, εκεί θα ανατρέπονται . Να έχετε πάντα εναλλακτικό σχέδιο, να είστε μερικά βήματα μπροστά και να τρώνε οι άλλοι τα εγκεφαλικά, αλλά όχι εσείς! Μπορεί σήμερα να χρειαστεί να δουλέψετε, να χαλάσετε το πρόγραμμά σας και να γκρινιάζετε όλη μέρα. Δείτε το ως ευκαιρία και όχι εγωιστικά. Ότι και αν είναι αυτό.. Δε πειράζει..

Τοξότης
Τόσο καιρό σκούζατε για τον έρωτα. Πως δε γνωρίζετε κανέναν, πως δε σας προκύπτει τίποτα τα αξιόλογο και τα σχετικά. Και επειδή το σύμπαν τρελάθηκε και τα άστρα από εδώ και πέρα θα σας λένε ένα μεγάλο stop, εσείς θα πέσετε με τα μούτρα! Κάτι άκρως γοητευτικό και σέξι εμφανίζεται στο δρόμο σας, ο πειρασμός ο ίδιος που λέμε και εσείς θα πρέπει να αντισταθείτε.. Δύσκολο το βλέπω πολύ.. Τουλάχιστον ξεχάστε το θέμα σχέση..!

Αιγόκερως
Οικογενειακά θέματα προκύπτουν και δε σας αφήνουν σε ησυχία. Ξαφνικά θα θυμηθούν οι πάντες, το ένα και το άλλο και επειδή έχετε πάντα εσείς το πρώτο λόγο, θα σας ζαλίσουν τον έρωτα που λέμε.. Ζόρικη η μέρα σας, μπορεί και να ξεσπάσετε, να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ, πάντως δε θα το αποφύγετε με τίποτα. Δώστε βάση όσο χρειάζεται φυσικά και μετά αφήστε τους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα. Και να φύγετε, για να μη βλέπετε και να μην ακούτε!

Υδροχόος
Είστε ξεσηκωμένοι. Θέλετε να κάνετε διάφορα. Δε κρατιέστε άλλο. Να όμως που το σύμπαν λέει να καθίσετε φρόνιμοι. Να ακολουθήσετε το γνωστό το μονοπάτι. Κυρίως για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Νομίζω πρέπει να το δουλέψετε λίγο ακόμα, γιατί υπάρχουν ακόμα κενά που δε τα έχετε καλύψει. Μπορεί να έχετε πάρει το αίμα σας πίσω τις μέρες αυτές, αλλά έχετε ακόμα να δώσετε μερικές μάχες.. για να είστε πιο σίγουροι από ποτέ.. Μη βιάζεστε.. Χαλιναγωγείστε τις επιθυμίες σας..

Ιχθύς
Να κάνετε παρέα με τους Παρθένους, γιατί στο ίδιο mood είστε! Με τα λεφτά σας θα ασχοληθείτε, όμως περισσότερο με το τι έχετε να πληρώσετε τις μέρες αυτές. Πάντως έχετε ξανοιχτεί κάπως, καλά κάνετε για το ψυχολογικό, όμως θα σας κατσαδιάσουν, γιατί ουσιαστικά είστε σπάταλοι πολύ και δε κάνετε καλό κουμάντο. Ναι μεν θα έρθουν λεφτά, αλλά ακόμα δεν ήρθαν.. Μη βιάζεστε και μη φαντάζεστε διάφορα.. Ένα και ένα κάνουν δυο! Τέλος!