Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Tα ζώδια σήμερα 4/8/2016

Παράξενη η σημερινή ημέρα αστρολογικά, γιατί ο Άρης και ο Πλούτωνας, κάτι κάνουν εκεί ψηλά στο σύμπαν και μαύρα σκοτάδια εδώ κάτω.. Μια ανησυχία θα τη νιώσουμε, απαισιόδοξες σκέψεις θα κάνουμε, πάνε τα χαμόγελα και οι χαρές, πέφτουμε στα βαθιά.. αυτό είναι το σχέδιο!
Κριός
Ως εδώ οι χαρές και τα γλέντια, από σήμερα έχει πάλι μουτράκια. Θα σκάσουν μύτη τόσες εκκρεμότητες και στη δουλειά και στο σπίτι, που ξαφνικά θα πρέπει να ασχοληθείτε και να συγκεντρωθείτε και δεν έχετε καμία όρεξη! Έχω την εντύπωση πως δε θα καταφέρετε να το αποφύγετε όλο αυτό. Συνεπώς κάντε τη καρδιά σας πέτρα και δώστε το καλύτερό σας εαυτό, για ακόμα μια φορά.

Ταύρος
Ευχάριστα μυστήρια η σημερινή ημέρα για εσάς. Θα εμφανιστεί κάποιος στο δρόμο σας, με ένα τεράστιο χαμόγελα και λόγια όλο γλύκα. Καιρό τώρα σας παρακολουθεί, βλέπει τη πορεία σας και νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη για εσάς. Να είναι ερωτικό; Να είναι θέμα συνεργασίας; Μπορεί να μη σας γίνει ξεκάθαρο το γεγονός, να πρέπει να δώσετε σημασία στα σημάδια.. Εσείς και το ανεξήγητο.. Τι άλλο να πω..

Δίδυμος
Και ως γνωστών σπάνια καθαρίζετε το σπίτι σας, προτιμάτε να το κάνει κάποιος άλλος για εσάς και συνέχεια το έχετε ακατάστατο. Ε λοιπόν σήμερα, ο σύντροφός σας ή ο συγκάτοικός σας θα νευριάσει πολύ με τη περίπτωσή σας και θα σας κατσαδιάσει κανονικά. Δε ξέρω αν θα το προλάβετε το κακό πιάνοντας σκούπα και φαράσι, καλύτερα να φωνάξετε συνεργείο.. Δε το σώνετε με τίποτα!

Καρκίνος
Μέρα που θα τρέχετε και δε θα φτάνετε, γιατί ανοίξατε ξαφνικά πολλά μέτωπα και σήμερα θα πρέπει να τα κλείσετε με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο. Ζητήστε βοήθεια καλύτερα για να μη μπλέξετε τα μπούτια σας, μπας και τελειώσετε σχετικά νωρίς και απολαύσετε το υπόλοιπο λίγο πιο χαρωπά. Είναι καλές μέρες, για να κλείσετε εκκρεμότητες πάντως για να ξενοιάσετε αργότερα!

Λέων
Ένας πανικός μέσα στο μυαλό σας. Δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας, θα το δείξετε και στους άλλους, μόνο μην αρχίσετε να ακυρώνετε διάφορα που έχετε κανονίσει. Μη φαντάζεστε διάφορα, δεν είναι έτσι όπως νομίζετε και επιτέλους σταματήστε να βομβαρδίζετε τον εαυτό σας με απαισιόδοξες σκέψεις. Βάλτε μια σειρά, συζητήστε στο κάτω-κάτω με κάποιον φίλο, δείτε και την άλλη πλευρά του νομίσματος.

Παρθένος
Μια χαρά είστε σήμερα και δε ξέρω το γιατί.. Βέβαια είστε πολύ χαρούμενοι, ξεσηκωμένοι και γοητευμένοι, από διάφορες παρουσίες που υπάρχουν μέσα στη ζωή σας και δε σας νοιάζει και τόσο το τι μπορεί να συμβεί σήμερα..! Ίσως να ακούσετε κάποια λόγια παράξενα, όμως είστε έξυπνοι αρκετά για να δώσετε τις απαντήσεις που πρέπει. Ακόμα και εμπόδια να σας βάλουν, εσείς τα προσπερνάτε με μεγάλη επιτυχία!

Ζυγός
Μέσα στην αρνητική την ενέργεια. Βογκάτε σήμερα κανονικά από το άγχος. Τι συνέβη; Είδατε άσχημο όνειρο; Μέρα που η φαντασία σας θα καλπάσει σε πολύ σκοτεινά μέρη και θα χαλαστείτε από μόνοι σας. Μήπως είστε κάπως υπερβολικοί;;; Προσπαθήστε να το αποφύγετε αυτό, γιατί μπορεί κατά λάθος να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις και μετά να το μετανιώσετε. Το νου σας..!

Σκορπιός
Τι έγινε; Μαλώσατε με τα φιλαράκια σας; Δε συμφωνήσατε στο πού θα πάτε διακοπές ή σε πιο μπαρ; Μα είναι δυνατόν; Σοβαρευτείτε εκεί πέρα, όλα ανθρώπινα είναι, μπορεί η κακιά η στιγμή να σας χάλασε το κέφι, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να χαλάσετε τα πλάνα σας. Λοιπόν, ξεπεράστε τον εγωισμό σας και προσποιηθείτε πως όλα είναι μια χαρά.. Για λιγο θα είναι αυτό, μετά όλα θα φτιάξουν..

Τοξότης
Ζόρικη η μέρα σας γιατί όλως τυχαίως αφήσατε τα πάντα για σήμερα. Που σημαίνει πως θα πρέπει να τρέξετε παραπάνω, να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες και από αύριο να μην έχετε να κάνετε τίποτα απολύτως! Μη τα κάνετε όλα στο φτερό που λέμε, να δώσετε σημασία σε κάποια σημεία, να φτάσετε στο βάθος που λέμε και μετά να πράξετε. Μη βιάζεστε.. Έχει η μέρα μπόλικες ώρες..

Αιγόκερως
Μια πολύ ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, χαρωπή και ανάλαφρη. Για αυτό κοιτάξτε μη το χαλάσετε όλο αυτό επειδή συνήθως κολλάει η βελόνα σε κάτι. Μπορεί να σας προτείνουν να πάτε μια ωραία βόλτα. Να δεχθείτε δίχως πολλά-πολλά. Στη πορεία θα αλλάξετε γνώμη, για το μέρος ή τη παρέα και θα το απολαύσετε. Να είστε σε καλή διάθεση γιατί είναι καλοκαιράκι και μέρες διακοπών.

Υδροχόος
Μέρα που θα είστε καχύποπτοι με τα πάντα όλα. Κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας βρομάει, όμως θα το ψάξετε αμέσως και θα μπείτε μπροστά, γιατί η τόση θολούρα δε κάνει και τόσο καλό. Τα φαινόμενα απατούν, δώστε βάση και αμέσως θα καταλάβετε τι εννοώ. Αλλάξτε το σκηνικό με μερικές κινήσεις, μερικά λόγια παραπάνω, ασχοληθείτε προσωπικά για να υπάρξει καλό αποτέλεσμα.

Ιχθύς
Είστε αλλού για αλλού τις μέρες αυτές και μπορεί να το έχετε χάσει λιγάκι το πράγμα. Σκέφτεστε διάφορα πράγματα να κάνετε και τα κρατάτε όλα μυστικό και σήμερα λέτε να σκάσετε τη βόμβα και ότι προκύψει. Μην είστε τόσο εγωιστές και παρτάκηδες, σκεφτείτε πως οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, έχουν και αυτοί ψυχή. Πατήστε κανά φρένο στις ορέξεις σας, γιατί προκαλείτε το χάος.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την...

Σαν σήμερα 18 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Πετμεζαίοι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους...

Σαν σήμερα 17 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι πρόκριτοι...