Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020
11.7 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25 Νοεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1935.... Μετά το δημοψήφισμα της 3ης Νοεμβρίου, ο βασιλιάς Γεώργιος Β' επιστρέφει στην Αθήνα, έπειτα από 12 χρόνια εξορίας. Παύει τον πρωθυπουργό Γεώργιο...

Τα ζώδια σήμερα 8/1/2017

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Αιγόκερω συνέχισε ότι έχεις αφήσει μισό ή να τα επεκτείνεις λίγο περισσότερο για να είσαι απόλυτα βέβαιος ότι αρχικά είσαι ικανοποιημένος από αυτά που μπορείς να αποκομίσεις ή ότι έχεις ολοκληρώσει τις σκέψη σου. Σίγουρα η επικοινωνία είναι καλύτερη και κυρίως πιο δημιουργική. Βάζεις τα πράγματα στη θέση τους. Δεν τα τακτοποιείς, απλά τα τοποθετείς σωστά με βάση τα θέλω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από σήμερα στην ορθή φορά του στον Αιγόκερω σε ευνοεί να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Και αν δεν υπάρχει ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες καλές εξελίξεις με πολύ καλές προοπτικές ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, μην σκεφτείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Στα οικονομικά, θα βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα είσαι απρόβλεπτος γιατί συνδυάζεις σωστά το παρελθόν με το παρόν για να δώσεις στο μέλλον κάποιες νότες αισιοδοξίας. Όλα λύνονται αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και κυρίως να καταλαβαίνεις την σωστή χρονική στιγμή για την επίλυση ενός θέματος ή αν είναι προτιμότερο να το μεταθέσεις για αργότερα όταν και οι άλλοι θα είναι πιο πρόθυμοι να σε ακούσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς και δίνεις στον ταίρι σου αυτά που του λείπουν ενώ ο ερωτισμός που έχεις το κάνεις και περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να αποφορτίσεις το μυαλό σου και να ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις καλή διάθεση γιατί μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις αν αυτό που είχες φανταστεί κατάφερες να και να το υλοποιήσεις. Μην φαντασιώνεσαι παραμύθια γιατί απέχουν από αυτό που πραγματικά θέλεις. Τα μηνύματα που σου δίνουν είναι αδύναμα ώστε να σε προκαλέσουν να αναθεωρήσεις την στάση σου. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση σε κάτι μελλοντικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Αιγόκερω θα έχεις τον τρόπο να προκαλείς αυτά που θέλεις. Φέρνεις τις συζητήσεις στα μέτρα σου και αυτό σε κάνει να πετύχεις το στόχο σου αφού είσαι αυτός που κοιτάει μπροστά ενώ οι άλλοι περιμένουν ένα νεύμα σου για να σε ακολουθήσουν. Μην πτοείσαι επειδή υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σου κρύβουν κάτι που σε ενδιαφέρει. Μείνε κολλημένος στον στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια καλά γεγονότα και η καλή σου διάθεση φτιάχνει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα θέματά σου. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Πρέπει να κάνεις σταθερά βήματα για να μην βρεθείς σε αδιέξοδο και αν βρεθείς να μπορείς να το αποφύγεις γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι με συζητήσεις που καίνε, ξέρεις ότι είναι εύκολο να ανάψουν οι κόντρες και να πάρουν άσχημη τροπή. Έχεις τον τρόπο να επιβάλλεσαι, ο ρόλος που καλείσαι να παίξεις είναι αυτό που σου αρέσει και σε ικανοποιεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες και θα καταφέρεις πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι δυνατότητες σου αυξάνονται γιατί επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρους σου. Όσο πιο κοντά έρχεσαι με κόσμο τόσο νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις, κυρίως σε ότι καινούργιο επιχειρείς. Το μοίρασμα κάποιων εμπειριών κυρίως με μια ομάδα που έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα σε κάνουν να προχωράς κάποια σχέδια σου και για να τα στηρίξεις θα πρέπει να είσαι κοντά με πολύ κόσμο ή ακόμα και να ταξιδεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στην σχέση σου. Η κατάσταση της μοναξιάς σου τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς θα αλλάξει και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και άσε για αύριο τις υποχρεώσεις. Για τα οικονομικά, συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Δεν έχεις κανένα θέμα να εμπλακείς σε άσχημες καταστάσεις ή να τραβηχτείς πίσω και να μην είσαι στην μπροστάρης. Σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Αιγόκερω μην ψάχνεις απαντήσεις γιατί θα έρθουν σταδιακά και δε θα είναι τόσο ξεκάθαρες όσο θα ήθελες αλλά θα σου δημιουργήσουν ερωτηματικά για το πως θα χειριστείς τις καταστάσεις. Απόδειξε την αξία σου αν και αυτό κάνεις συχνά τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά, απόφυγε τα περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι προοπτικές σου είναι καλές και ακόμα καλύτερος ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στους άλλους και αυτοί σου το επιστρέφουν. Ξέρεις να χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να λυτρώνεσαι από λάθος κινήσεις τις οποίες όμως πρέπει να το διατηρείς . Θέλεις περισσότερη επικοινωνία και προτιμότερο θα ήταν να μην αφήνεις θέματα να αιωρούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος για την σχέση σου είναι αρκετά θετική παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει τον δρόμο τους. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κλείστηκες στον εαυτό σου γιατί αυτό που δε σου αρέσει είναι να σου λένε τι θα κάνεις και να μη σου αφήνουν ελευθερία κινήσεων. Το ένστικτό σου είναι αυτό που θα σου δώσει όλες τις λύσεις, γι αυτό εμπιστέψου το. Είσαι αυτός που θέλεις περισσότερη ησυχία γιατί δείχνεις κάποιες τάσεις ανεξαρτησίας οι οποίες ενοχλούν το περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι με το ταίρι σου για να αποφύγεις αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θέματα δεν τελειώνουν. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται. Θα μπορέσεις όμως να αποκαταστήσεις μια ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου όλα γύρο σου, σου αρέσουν, αφού κάτι σε καθησυχάζει και τα καταφέρνεις μία χαρά. Μια καλή εξέλιξη φαίνεται να έρχεται, αλλά χρειάζεται ανάλυση και επεξεργασία. Και κυρίως να μη χάνεις το κουράγιο σου όταν κάτι δεν έρχεται όπως θες. Γιατί ο αρνητισμός σου έχει την τάση να εξαφανίζει. Είσαι ανεξάρτητος και αυτό σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τα καλά της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στην σχέση σου να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι μην κάτσεις καθόλου αυτή την περίοδο που από σήμερα ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου γιατί η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να κάνεις πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά και να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα είχες πολλά να κάνεις. Στα οικονομικά, σήμερα φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα κάνεις πράγματα αναγκαστικά για τα μάτια του κόσμου και τα κάνεις με βαριά καρδιά αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Είσαι από αυτούς που βάζουν νερό στο κρασί τους αλλά προσωρινά και επηρεασμένα. Σαν κίνηση στρατηγικής για να δεις αντιδράσεις. Αποκρούεις τις επιθέσεις και ας μην έχουν στόχο εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα έχουν μπει σε μια πολύ καλή σειρά. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με προγραμματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Είσαι συγκεντρωμένος, είναι ένδειξη ότι έχεις καλά νέα ότι όλα θα πάνε καλά. Μη χάνεις την υπομονή σου αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα περιμένεις. Μπορείς να κάνεις την αρχή για τη λύση ενός προβλήματος. Ακόμα προσπαθείς να βρεις μία λύση η οποία θα σε δυσκολέψει κυρίως λόγω λάθος χειρισμών του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές μπορείς να σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα έχεις πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και να ξεκουραστείς, και από αύριο συνεχίζεις στους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΜπορεί να απογοητευτείτε από τις ενέργειες άλλων, που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την περιουσία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αργότερα μέσα στη μέρα, θα μάθετε κάτι πολύ ευχάριστο!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΤα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα τώρα. Μπορεί όμως να αισθάνεστε ότι δεν τα ελέγχετε εντελώς.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 17 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή