Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
19.2 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, έχετε βάλει στόχο να πετύχετε τα όνειρα σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023;

Κριός

Οι σχέσεις είναι ένα σημαντικό θέμα για εσάς. Οι μέρες της έκλειψης σας βοηθούν να προσδιορίσετε ποιος είστε και ποιο ρόλο διαδραματίζετε στη ζωή των άλλων. Είναι μια καλή στιγμή να αναλογιστείτε τις κινητήριες δυνάμεις στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας και να βάλετε το σπίτι και την οικογένεια στην κορυφή της λίστας σας. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και θα ενεργοποιήσει τον τομέα της οικογένειας.

Ταύρος

Ξεκόλλησε λίγο, Ταύρε. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και επηρεάζει τον οίκο της επικοινωνίας. Μπορεί να σας κάνει να είστε πιο συναισθηματικοί και πιο ευαίσθητοι αυτές τις μέρες. Σήμερα μπορεί να εκφράσετε θυμό που στην πραγματικότητα κρύβει την θλίψη σας για κάτι. Αυτές τις μέρες μπορεί να δυσκολευτείτε να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματα σας. Ίσως είναι καλύτερο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό μέχρι να περάσει η συναισθηματική φόρτιση και να είστε σίγουροι γι’ αυτό που θέλετε να πείτε.

Δίδυμοι

Έχετε βάλει στόχο να πετύχετε τα όνειρα σας. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το μέλλον αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και επηρεάζει τον οίκο της προσωπικής ανάπτυξης. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δημιουργήσετε μια μικρή βιβλιοθήκη ή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι για να απασχολείστε όταν είστε μόνοι.. Δημιουργήστε έναν χώρο στο σπίτι σας όπου μπορείτε να αποδράσετε στο τέλος κάθε μέρας και να χαλαρώσετε.

Καρκίνος

Πώς φαντάζεστε το μέλλον; Τι θα θέλατε να δείτε να συμβαίνει. Εάν μπορείτε να οραματιστείτε στο μυαλό σας τις επόμενες σελίδες στην ζωή σας τότε θα αρχίσετε να παίρνετε αποφάσεις που σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτά που θέλετε. Η Σελήνη από τον Καρκίνο επηρεάζει τον οίκο της προσωπικής ταυτότητας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δουλέψετε πάνω στα σχέδια σας για την νέα χρονιά ή να φτιάξετε μία λίστα με επιθυμίες. Τοποθετήστε την κάπου κοντά για να την βλέπετε κάθε μέρα για να σας κινητοποιήσει να κάνετε αλλαγές.

Λέων

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που έχετε βουτήξει στον πνευματικό στοχασμό. Η συζήτηση με το σύμπαν ή μία ανώτερη δύναμή μπορεί να σας βοηθήσει. Να σας βάλει στον σωστό τρόπο σκέψης για να κάνετε αλλαγές και να προετοιμαστείτε για το 2024. Η Σελήνη ενεργοποιεί την πνευματικότητα σας. Η πνευματική υγεία και ευεξία είναι ένα μεγάλο θέμα για εσάς την επόμενη χρονιά. Αυτή η εβδομάδα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκέψη και περισυλλογή.

Παρθένος

Για εσάς η Σελήνη από τον Καρκίνο δίνει ώθηση στον οίκο των επιχειρηματικών συνεργασιών. Επιλέξτε έναν συνεργάτη για ένα νέο έργο που θα σας ενθουσιάσει. Αυτό ακούγεται πιο εύκολο όταν το λέει κανείς παρά όταν το κάνει. Προσπαθήστε να επιλέξετε τους ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Μπορεί να χρειάζεστε κάποιον που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Η αξιοποίηση των δυνατών σημείων ενός φίλου για να ξεπεράσετε εμπόδια θα σας προσφέρει χαρά.

Ζυγός

Δούλεψε σκληρά, Ζυγέ. Οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας να κάνετε φέτος μπορεί να συμβεί. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και μιλάει για αλλαγές στον οίκο που αφορά την καριέρα. Αυτή είναι μία θαυμάσια θέση που θα σας δώσει πλεονεκτήματα. Δεν πρέπει να τα αφήσετε να πάνε χαμένα. Οι εκλείψεις που λαμβάνουν επηρεάζουν τον τομέα των προσωπικών σας και των σχέσεω, οπότε έρχονται μεγάλες αλλαγές στον δρόμο σας. Αυτή την εβδομάδα, έχετε μεγάλες ελπίδες για το μέλλον και κυρίως για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα σας.

Σκορπιός

Είσαι αρκετά έξυπνος έξυπνο μπισκότο, Σκορπιέ. Οπότε γιατί να μην μεγιστοποιήσετε τις ικανότητες σας με περαιτέρω εκπαίδευση ή ένα πρόγραμμα πιστοποίησης που βελτιώνει τις δεξιότητές σας; Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και ενεργοποιεί τον τομέα της εκπαίδευσης. Θέλετε να επιστρέψετε στο πανεπιστήμιο; Έχετε σκεφτεί να ακολουθήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών για να βελτιώσετε τις τρέχουσες δεξιότητές σας; Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να το πράξετε και να καταφέρετε πολλά στην εργασία σας. Βάλτε μεγάλους στόχους.

Τοξότης

Μπορεί να χρειάζεται να κάνεις ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Τοξότη. Είναι καλό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τους υπολογιστές, τους σκληρούς δίσκους και το κινητό σας τηλέφωνο. Επίσης θυμηθείτε να αλλάξετε παλιούς κωδικούς πρόσβασης. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα αναστατώσει τον οίκο που κρατάει τα μυστικά σας. Γι’ αυτό οργανώστε λίγο την τεχνολογική σας παρουσία και απενεργοποιήσατε τους παλιούς λογαριασμούς που δεν χρησιμοποιείτε πλέον.

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων. Καθορίστε τις σχέσεις σας. Ξεκαθαρίστε όρια και ρόλους και μιλήστε ανοιχτά για το τι θέλετε και ποιοι θέλετε να είστε στις σχέσεις. Εάν θέλετε περισσότερα από αυτά που έχετε τώρα με τον σύντροφό σας, γιατί να μην το πείτε; Επιτρέπεται να θέσετε τους όρους σας και να ανεβάσετε τον πήχη.

Υδροχόος

Κάντε ένα πλάνο για την ημέρα και αν μπορείτε τηρήστε το. Οι καθημερινές ρουτίνες σας μπορούν να χωρέσουν στο πρόγραμμα. Εκτός από την δουλειά δεν πρέπει να ξεχνάτε και άλλους τομείς της ζωής σας, όπως την φυσική κατάσταση σας μέχρι την διατροφή. Η Σελήνη ενεργοποιεί τον οίκο της καθημερινότητας. Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει χωρίς να αξιοποιείτε τις δυνατότητες σας. Μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Τηρήστε τις προθεσμίες σας.

Ιχθύες

Τα συναισθήματα είναι τόσο σημαντικά και μπορείτε να επεξεργάζεστε τα δικά σας είτε σιωπηλά είτε μέσω της γραφής. Μπορεί να γράφετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε κάποιον από τους φίλους σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώθει συναισθήματά ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη δημιουργική πλευρά σας μέσω της τέχνης, της μουσικής, της γραφής ή της άσκησης. Η Σελήνη ενεργοποιεί τον οίκο του πάθους σας οπότε θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...