Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
17.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Καρκίνοι, προσοχή στις εντάσεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023;

Κριός

Πώς εξαντλούνται τα χρήματά σας; Υπάρχει μια φήμη ότι επειδή είσαι Κριός μπορείς να ξοδέψεις τα χρήματα μόλις τα αποκτήσεις. Είναι αυτή η παρορμητική φύση σας .. και ως αισιόδοξοι άνθρωποι πιστεύετε ότι το χρήμα θα σας επιστραφεί στο τέλος. Είσαι πρόθυμος να δουλέψεις σκληρά για αυτό, σωστά; Σήμερα υπάρχει ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα ή να βγάλετε περισσότερα χρήματα και αυτός είναι να περιορίσετε τα πράγματα που βλάπτουν την τσέπη σας. Σκεφτείτε για παράδειγμα τις συνδρομές που δεν χρησιμοποιείτε. Αν δεν το χρησιμοποιήσετε, είναι περιττό έξοδο.

Ταύρος

Είναι καλό να έχετε κάποιον στη ζωή σας με τον οποίο μπορείτε να μιλήσετε. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας καλός φίλος με ισχυρή επιχειρηματική αίσθηση που είναι πάντα δίπλα σας όταν τον χρειάζεστε. Μπορεί να μην ξέρετε τι είδους συμβουλές θα σας δώσει ή μπορεί να σας δώσει. Ίσως να μην ξέρετε καν αν αυτό το άτομο μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε ένα πρόβλημα. Αλλά, μπορείτε να το δοκιμάσετε σήμερα.

Δίδυμοι

Είναι καλό να προσέχετε τα  πράγματά σας, Δίδυμοι, και όταν αφιερώνετε όλο το χρόνο και την ενέργειά σας ή τις προσπάθειές σας για τη φροντίδα του εαυτού σας, την ευεξία και την υγεία, είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Έχετε μια απίστευτη ευκαιρία να κάνετε κάποια αυτοκριτική. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, είναι καιρός να γράψετε και να σκεφτείτε τι επιφυλάσσει η ζωή για το μέλλον σας. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται αρκετά φωτεινό.

Καρκίνος

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου, Καρκίνε, που υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελες να κάνεις. Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να το καταλάβετε, ώστε να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ ξεκούρασης και εργασίας. Αλλά, πώς μπορείτε να βρείτε τον χρόνο να τα κάνετε όλα; Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη φέρνοντας κάποια συναισθηματική ένταση. Ίσως γνωρίζετε ήδη τι είναι αυτό που χρειάζεστε. Να θυμάστε ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος και μπορεί να τον βρείτε αν τον αναζητήσετε.

Λέων

Μπορεί να θέλετε να πείτε τη νέα σας ιδέα σε όλους και να ακούσετε τι έχουν να πουν, αλλά κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον τομέα των μυστικών σας, είναι καλύτερο να κρατάτε ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σας. Τα άστρα σας ενθαρρύνουν να εργαστείτε για τις επιχειρηματικές σας ιδέες ιδιωτικά. Γράψτε τα σε ένα χαρτί και στοχαστείτε. Σκεφτείτε ποιοι είναι οι στόχοι σας και πώς θα καταφέρετε να τους πετύχετε. Δοκιμάστε νέους τρόπους να δηλώσετε τις επιθυμίες σας, και ίσως διαπιστώσετε ότι είναι πιο αποδοτικοί.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αφήσετε το φως της αγάπης σας να λάμψει και μπορείτε να δείξετε στους ανθρώπους πώς νιώθετε όταν κάνετε μικρά πράγματα που περιέχουν μία δόση ρομαντισμού κάθε μέρα. Πηγαίνετε ένα βήμα παρακάτω, πέρα από την αποστολή ενός χαριτωμένου μηνύματος. Γράψε μια σημείωση. Φτιάξτε κάτι που είναι μόνο για τον άνθρωπό σας. Χρησιμοποιήστε δικά σας μοναδικά λόγια και σκαλίστε την καρδιά σας για να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που πρέπει να πείτε.

Ζυγός

Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν για αυτό που αποφασίζετε να κάνετε. Η Σελήνη συνεχίζει να διασχίζει τον έκτο οίκο σας, ο οποίος κυβερνά το νευρικό σας σύστημα. Όταν η Σελήνη είναι στους Ιχθύες, σημαίνει ότι είναι η ώρα να ηρεμήσετε τον εαυτό σας κάνοντας χαλαρωτικές δραστηριότητες. Αντί να ξοδέψετε πολλά χρήματα βγαίνοντας από το σπίτι, χαλαρώστε στο σπίτι και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με οικονομικό τρόπο.

Σκορπιός

Έχεις διάθεση για ρομαντισμό; Ίσως ήρθε η ώρα να επενδύσετε στην ερωτική σας ζωή. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σας κάνει να νιώθετε απογοήτευση αν δεν έχετε κάποιον να εκφράσετε την αγάπη σας αυτές τις γιορτές. Μπορείτε να αναλάβετε δράση για να εκδηλώσετε αυτό που θέλετε περισσότερο στη ζωή σας και να βγείτε περισσότερο στον έξω κόσμο. Αναπτύξτε τις κοινωνικές επαφές σας και αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Τοξότης

Είστε ένα ζώδιο που λατρεύει να βγαίνει έξω, αλλά μέρες σαν την σημερινή, μπορεί να προτιμάτε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώνετε. Σήμερα έχετε μία έντονη επιθυμία να επικεντρωθείτε στην ευεξία σας. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε έρευνα σχετικά με κάποιο πρόγραμμα διατροφής και να προετοιμαστείτε για το νέο έτος. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να αποσυνδεθείτε από τον κόσμο, να απομονωθείτε και να ξεκουράσετε το μυαλό σας.

Αιγόκερως

Μήπως θέλετε να γράψετε κάποιο βιβλίο ή να κάνετε κάποιο νέο επιχειρηματικό βήμα; Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δώσετε έμφαση στο εξής: Να δομήσετε μια ζωή που υποστηρίζει τη δημιουργικότητα. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, ίσως είναι πιο εύκολο να εστιάσετε σε αυτό το έργο. Φτιάξτε έναν χώρο στο σπίτι που σας ανεβάζει τη διάθεση και σας αυξάνει τη δημιουργικότητα. Ορίστε μια συγκεκριμένη ώρα που είναι ιερή, έτσι ώστε όταν θέλετε να καθυστερείτε, η ρουτίνα σας θα σας βοηθάει να παραμένετε αφοσιωμένοι.

Υδροχόος

Μπορείς να ζητήσεις περισσότερα χρήματα, Υδροχόε. Μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό να ζητάς αύξηση, αλλά αυτές τις μέρες βρίσκεις το θάρρος να το κάνεις. Σχεδιάστε τη στρατηγική σας. Μπορείτε να εξασκηθείτε, κάνοντας πρόβα με έναν φίλο που είναι καλός στο να ζητά πράγματα σε επαγγελματικό περιβάλλον. Μπορείτε να γράψετε όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζετε την αύξηση, ώστε να υποστηρίξετε την αξία σας και να περιγράψετε την συνεισφορά σας στην ομάδα και την εταιρεία.

Ιχθύες

Μην αφήνετε το άγχος στο σπίτι να σας κάνει να μεταφέρετε αρνητική ενέργεια στη δουλειά σας ή στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια του τετραγώνου της Σελήνης με τον Άρη, μπορεί να ταλαιπωρηθείτε με μερικά πράγματα που είναι δύσκολο να κατανοήσετε ή να μοιραστείτε με άλλους. Όμως, είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι συναισθηματικά αν νιώθετε ότι βρίσκεστε στο μάτι της καταιγίδας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...