Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
22.2 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Λέοντες, είναι καιρός για μεγάλες αλλαγές

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024;

Κριός

Χρειάζεστε μια μεγάλη δόση θάρρους. Η Πανσέληνος στον Λέοντα σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε στο παρελθόν κάτι που σας έφερνε πολλή χαρά. Τώρα πρέπει να προχωρήσετε σε άλλα πράγματα. Θα κουβαλάτε πάντα τις αναμνήσεις του χθες στην καρδιά σας. Πάνω σε αυτές τις θετικές αναμνήσεις θα φτιάξετε ένα πιο λαμπρό μέλλον. Έπρεπε να πάρετε τα μαθήματα που είχε να σας δώσει η ζωή για να γίνετε ο άνθρωπος που είστε σήμερα. Αντί να νιώθετε ηττημένοι, αντιμετωπίστε το μέλλον σας με θάρρος. Μερικά από τα καλύτερα χαμόγελα έρχονται μετά από πολλά δάκρυα.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε την εξουσία στην ζωή σας. Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεστε ένα αφεντικό ή έναν μέντορα. Σας δείχνει τι πρέπει να γνωρίζετε και σας δίνουν έναν οδηγό για να ακολουθήσετε. Ωστόσο με την Πανσέληνο στον Λέοντα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι είναι καιρός να αρχίσετε να λειτουργείτε πιο αυτόνομα. Αυτή η αλλαγή θα διαρκέσει έως και έξι μήνες. Επομένως μπορεί να την δείτε να ξεκινάει τώρα αλλά να ολοκληρώνετε στη Νέα Σελήνη στον Λέοντα το καλοκαίρι.

Δίδυμοι

Χρειάζεται να πείτε αυτό που θέλετε να πείτε. Μερικές φορές, όμως, η γνώμη σας μπορεί να εκφραστεί με έντονο τρόπο και να θεωρηθεί επίθεση. Κατά την διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, μπορεί να είστε έτοιμοι να βάλετε στην άκρη την απογοήτευση που νιώθατε εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί να φανείτε υπερβολικά διεκδικητικοί. Να θυμάστε, όμως, ότι χρειάζεται να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε. Μην αρχίσετε να μιλάτε και να λέτε ό,τι σας έρχεται στο μυαλό χωρίς φίλτρο. Χρειάζεται θάρρος για να είστε ειλικρινείς. Πρέπει να σκεφτείτε και πώς θα εισπράξει το μήνυμα σας ο παραλήπτης.

Καρκίνος

Έξοδα, έξοδα, έξοδα. Μπορεί να συσσωρευτούν αυτή την περίοδο. Μπορεί να έχετε κάνει αγορές πραγμάτων που σχεδιάζατε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον. Μπορεί να σκοπεύατε να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Μπορεί να έχετε συνδρομή σε ένα γυμναστήριο και να μην πηγαίνετε ποτέ. Η Πανσέληνος στον Λέοντα μπορεί να σας οδηγήσει να καταπιείτε την περηφάνια σας και να ακυρώσετε πράγματα και αγορές που νομίζατε ότι θα σας βοηθήσουν. που νόμιζες ότι θα έκανες. Ο τραπεζικός λογαριασμός σας θα δει αμέσως το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης και αυτό θα είναι καλό για τα οικονομικά σας.

Λέων

Είναι καιρός για μεγάλες αλλαγές. Η Πανσέληνος περνάει στο ζώδιο σας και είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια και να ξεκινήσετε από την αρχή. Μπορείτε να κάνετε ένα «καθάρισμα» στο σπίτι ή σε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δεν χρησιμοποιείτε. Γενικά αναδιοργανώνεστε. Θα καταργήσετε θέματα, ομάδες ή σελίδες στο διαδίκτυο που πλέον δεν ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα σας. Εάν σχεδιάζετε να φτιάξετε μία καλή νέα ζωή αυτή η Πανσέληνος είναι η τέλεια στιγμή για να βρείτε έναν φίλο που θα σας βοηθήσει.

Παρθένος

Σας αρέσει να καθυστερείτε την ικανοποίηση σας. Όταν πρόκειται για το παρελθόν, υπάρχουν θετικές στιγμές που έχετε κρύψει από τους άλλους. Ήρθε η ώρα οι άλλοι να μάθουν για την συνεισφορά σας σε κάποιο έργο. Αν και το να είστε ταπεινοί δεν είναι το ισχυρό σας στοιχείο είναι σημαντικό κάποιες φορές να τονίζετε τα επιτεύγματα σας. Πώς θα καταλάβουν οι άνθρωποι ότι κάνατε κάτι εάν εσείς δεν τους το πείτε; Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου στον Λέοντα, θα πρέπει να αφήσετε τις πράξεις σας να μιλήσουν για εσάς. Μπορεί να γίνετε επιπόλαιοι. Ωστόσο όταν μοιράζεστε τα νέα σας θα είναι μία λαμπρή στιγμή σας.

Ζυγός

Η υπερηφάνεια έρχεται πριν από την πτώση. Κάποιος στην ομάδα των φίλων σας μπορεί να υποφέρει από ένα τεράστιο «εγώ». Μπορεί να τον αγαπάτε μέχρι θανάτου, αλλά νιώθετε την ανάγκη να του επισημάνετε ότι υπερβάλλει. Η αλήθεια μπορεί να είναι δύσκολο να ακουστεί και δεν αποκλείεται να σας κοστίσει μια φιλία αυτή την εβδομάδα. Αυτή η Πανσέληνος στον τομέα των επαγγελματικών σας μπορεί να σας ξεκαθαρίσει με ποιους μπορείτε να συνεργαστείτε και ποιοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας μόνο με τον δικό τους τρόπο.

Σκορπιός

Είστε κάτι παραπάνω από μία θέση στην δουλειά σας. Αν η αμοιβή που λαμβάνετε για να σηκώνετε μεγάλο βάρος στην εργασία δεν σας αποζημιώνει τότε ίσως να αποφασίσετε ότι δεν θέλετε καν να έχετε κάποιο μεγάλο τίτλο. Μπορεί να προτιμάτε να έχετε καλό μισθό, επιδόματα και κανέναν τίτλο. Με την Πανσέληνο στον Λέοντα η διαπραγμάτευση για το τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε και για το τι όχι ξεκινάει. Μπορεί να συμβιβαστείτε με την εικόνα που έχετε στον εργασιακό χώρο. Εάν δεν νιώθετε ότι σας εκτιμούν και δεν πληρώνεστε όσο αξίζετε, μπορεί να αποφασίσετε να αναζητήσετε νέα εργασία και να βρείτε αλλού αυτά που θέλετε.

Τοξότης

Είστε έξυπνοι Τοξότες. Όταν η Πανσέληνος είναι στον Λέοντα, μπορείς να αφήσετε το μυαλό σας να ξεκουραστεί. Η πνευματική ανάπαυση είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε. Κάποιες γνώσεις είναι τόσο χρήσιμες όσο ένας τηλεφωνικός κατάλογος για μια πόλη που δεν θα επισκεφτείτε ποτέ. Υπάρχει περιορισμένος χώρος στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Με την Google, χρειάζεται πραγματικά να απομνημονεύσετε κάθε γεγονός; Όχι. Ο εγκέφαλός σας δεν κρατά πράγματα που δεν χρειάζεστε.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα σας ανακουφίσει από το άγχος. Μπορεί να αποκαλύψετε σε κάποιον τα πιο σκοτεινά μυστικά σας. Κάποια μυστικά πρέπει να αποκαλυφθούν, ώστε οι άλλοι να μάθουν από τις εμπειρίες σας. Ο πόνος μπορεί να μετατραπεί σε κάτι όμορφο και χρήσιμο όταν βοηθάτε τους άλλους μέσα από την εμπειρία σας. Αφήστε την ντροπή που κρύβετε στην καρδιά σας. Μπορεί οι άνθρωποι να σας αγαπούν ακριβώς γι’ αυτά τα δύσκολα μυστικά που μοιράζεστε μαζί τους.

Υδροχόος

Πιστεύετε ότι η δέσμευση είναι υπερεκτιμημένη; Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν σας ενδιαφέρει να δεσμευτείτε με κάτι που δεν σας εξυπηρετεί ή δεν σας φέρνει χαρά. Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Λέοντα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε μπορείτε να είστε ειλικρινείς με άτομα στη ζωή σας που μπορεί να περιμένουν περισσότερα από εσάς από όσα είστε διατεθειμένοι να δώσετε αυτή τη στιγμή. Είναι καλύτερο να είστε ο εαυτός σας παρά να προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τους άλλους και να καταλήγετε να νιώθετε αγανάκτηση.

Ιχθύες

Είστε ανάλαφρα πνεύματα. Μπορείτε να είστε όσο ευτυχισμένοι θέλετε. Μπορεί, όμως, να υπάρχουν μερικά εμπόδια στη χαρά σας. Πώς τα αφαιρείτε; Η Πανσέληνος στον Λέοντα σας βοηθά να κάνετε χώρο για τα πράγματα στη ζωή που επιθυμεί η καρδιά σας και σας δίνουν μία αίσθηση ολοκλήρωσης. Μην μείνετε σε όσα πράγματα γνωρίζετε. Αποφύγετε την πλήξη και δοκιμάστε κάτι νέο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...