Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020
20.4 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30 Σεπτεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1636.... Ισχυρός σεισμός 7,1 R πλήττει την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο. Οι νεκροί φτάνουν τους 540 και οι τραυματίες τους 1.500. Οι μετασεισμικές...

Τεράστια εκστρατεία Κούρδων για τη δημιουργία κράτους – Τι αποκαλύπτουν και για την Ελλάδα

Τουρκικό κράτος ακραίων ισλαμιστών

Ειδικός στόχος των Κούρδων πλέον το στυγνό
τουρκικό καθεστώς που εξοντώνει συστηματικά τους Κούρδους πολίτες με μια ακόμη τουρκικής εμπνεύσεως γενοκτονία, την στιγμή που η διεθνής κοινότητα δεν πράττει το παραμικρό για να την σταματήσει.
Οι οργανώσεις των Κούρδων παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, με μια μεγάλη εκστρατεία κατά της Τουρκίας κυρίως, προκαλώντας ένα ακόμη πρόβλημα στον υπερφίαλο Τούρκο πρόεδρο.

“Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ανατραπεί η τουρκική κυβερνητική συμμαχία AKP-MHP-Εργκενεκόν, η οποία μετέτρεψε το σύστημα βασανιστηρίων που ίσχυε μέχρι σήμερα, σε συστηματικό ειδικό πόλεμο και στυγνές ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον του κουρδικού λαού”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση όλων των ενώσεων των Κούρδων.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ένωσης του Κουρδιστάν (KCK) δημοσίευσε μια βαρυσήμαντη ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι θα ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία από τις 12 Σεπτεμβρίου για την εξάλειψη των υφιστάμενων κινδύνων, και την επίτευξη μιας ελεύθερης και δημοκρατικής ζωής των Κούρδων που ζουν σε τέσσερις χώρες (Τουρκία, Ιράν, Συρία, Ιράκ).

Η εκστρατεία θα περιλαμβάνει την περιοχή του φυσικού Κουρδιστάν όπως το ονομάζουν, ενώ στο έργο αυτό θα βοηθήσουν και όσοι Κούρδοι ζουν σε άλλες χώρες του κόσμου.

Η ανακοίνωση των Κούρδων αναφέρει το εξής: «υπάρχει μια ιστορική ευκαιρία μπροστά μας σε ότι αφορά την Μέση Ανατολή. Οι Κούρδοι θα ξεκινήσουν μια εκστρατεία δημιουργίας κράτους εν μέσω του χάους στη Μέση Ανατολή.

Το Εκτελεστικό μας Συμβούλιο και εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών και θεσμών συγκεντρώθηκαν και αξιολόγησαν διεξοδικά τις ευκαιρίες και τους κινδύνους μιας τέτοιας προσπάθειας, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο αυτών των αποφάσεων, προκειμένου να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε και να αποκτήσουμε μια ελεύθερη και δημοκρατική ζωή στα τέσσερα μέρη του Κουρδιστάν, στο εξωτερικό και σε όλες τις χώρες όπου ζουν οι Κούρδοι, θα ξεκινήσουμε στις 12 Σεπτεμβρίου, μια επαναστατική πρωτοβουλία.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που ξεκίνησε στην Μέση Ανατολή είναι η απαρχή του τέλους για πολλά κράτη.

Ένα από αυτά, το τουρκικό κράτος που κυβερνάται από την φασιστική συμμαχία AKP-MHP-Εργκενεκόν συγκαταλέγεται μεταξύ των διακεκριμένων χωρών που συμμετέχουν, άμεσα ή έμμεσα, στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που συνεχίζεται στη Μέση Ανατολή.

Το AKP ανήλθε στην εξουσία μετά από διεθνή συνωμοσία της δύσης εναντίον του Α. Οτσαλάν πριν από την ολοκληρωμένη παρέμβαση στη Μέση Ανατολή.

Η δύση ήθελε να χρησιμοποιήσει μια Τουρκία που θα κυβερνιόταν από ένα ισλαμικό κόμμα, πριν ξεκινήσει η στρατιωτική παρέμβασή στη Μέση Ανατολή για τους δικούς της λόγους.

Η γενοκτονική και αποικιοκρατική τουρκική κρατική κυβέρνηση σχεδίαζε εδώ και πολλά χρόνια να εξαλείψει το PKK μετά την αιχμαλωσία του Οτσαλάν.

Το σχέδιο του φασιστικού πραξικοπήματος της 12ης Σεπτεμβρίου για την ένταξη του πολιτικού Ισλάμ στο πολιτικό σύστημα και η ολοκλήρωση της γενοκτονίας ενάντια στους Κούρδους, είναι έργο της κυβέρνησης του AKP.

Όταν είχε ερωτηθεί για την επίλυση του κουρδικού ζητήματος το 2003 ο Ταγίπ Ερντογάν, είχε απαντήσει ότι δεν θα υπήρχε κουρδικό ζήτημα εάν δεν το σκεφτόταν, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο το τουρκικό κράτος και η κυβέρνηση του AKP αντιμετώπιζαν από τότε το κουρδικό ζήτημα.

Μέχρι το 2014, η κυβέρνηση του AKP διεξήγαγε έναν ειδικής φύσεως πόλεμο ενάντια στον κουρδικό αγώνα ελευθερίας χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους και μεθόδους.

Η κυβέρνηση του AKP, με την βοήθεια του κόμματος MHP και με την βοήθεια των μελών της οργάνωσης Εργκενεκόν, διεξάγουν ένα τρομερό σχέδιο γενοκτονίας εναντίον των Κούρδων”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η Τουρκία άνοιξε ένα ακόμη σοβαρό ουσιαστικά μέτωπο με τους Κούρδους που ζουν σε 4 χώρες, ενώ στην όλη επιχείρηση θα βοηθήσει και η κουρδική διασπορά σε ΕΕ και ΗΠΑ.

Αυτό όμως που αφορά την Ελλάδα στην προκειμένη περίπτωση από την δημοσιοποίηση των προθέσεων των Κούρδων, είναι το γεγονός ότι μια τουρκική κυβέρνηση “Τζιχαντιστών” ουσιαστικά το ΑΚΡ, μαζί με μέλη της περιβόητης οργάνωσης Εργκενεκόν, διοικούν μια χώρα (Τουρκία) και την οδηγούν σε μια πιθανή σύγκρουση και με την Ελλάδα.

Εφόσον έχουμε τόσα παρανοϊκά μέλη μιας τουρκικής παραστρατιωτικής οργάνωσης εντός της κυβερνήσεως στην Άγκυρα, τα οποία έχουν εκπονήσει παλαιότερα σχέδια τύπου “Βαριοπούλα” κά, τότε θα πρέπει να αναμένουμε πραγματικές απειλές κατά της χώρας μας το επόμενο διάστημα.

Οι ισλαμιστές Τούρκοι έχουν φτάσει στο απόγειο της οθωμανικής προκλητικότητας και εκτιμάται ότι έχουν ήδη αυτοεγκλωβιστεί με τις απίστευτες υποσχέσεις που έχουν δώσει στον λαό τους.

Οτιδήποτε λιγότερο από τις παράλογες απαιτήσεις τους κατά της Ελλάδος, θα “έριχνε” το ΑΚΡ από την εξουσία άμεσα με εξέγερση ή οτιδήποτε άλλο, και αυτό το γνωρίζει καλά ο παρανοϊκός Τούρκος πρόεδρος, για αυτό και θα επιδιώξει πιθανόν να προκαλέσει πρώτος παρά τις σχετικές δηλώσεις του προς στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό στην Α.Μεσόγειο, για να πράξει το αντίθετο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αττική: Άλλα 240 κρούσματα - Κλειστά 93 σχολεία στο λεκανοπέδιο

Αττική: Άλλα 240 κρούσματα – Κλειστά 93 σχολεία στο λεκανοπέδιο

Στα 240 ανέρχονται τα σημερινά κρούσματα στην Αττική, όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης κατά τη σημερινή ενημέρωση, ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής...
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Νέα περιοριστικά μέτρα από σήμερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Νέα περιοριστικά μέτρα από σήμερα

Νέα περιοριστικά μέτρα από σήμερα και για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες στην Ολλανδία, όπου τις τελευταίες επτά ημέρες καταγράφονται καθημερινά περί τα 3.000 κρούσματα σε μία χώρα με πληθυσμό μόλις 17 εκατομμυρίων.   Είναι η πρώτη φορά που στους Ολλανδούς γίνεται ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας  εντός καταστημάτων. Σύσταση και...
Μητσοτάκης: Στρατηγικό σημείο της περιοχής η Σούδα – Πομπέο: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα

Μητσοτάκης: Στρατηγικό σημείο της περιοχής η Σούδα – Πομπέο: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα

«Προσυπογράφω τη δήλωση του κ. Πομπέο ότι οι σχέσεις των δύο χωρών μας δεν υπήρξαν ποτέ τόσο στενές και παραγωγικές όσο είναι...
Πλανήτης Άρης: Νέες ενδείξεις για τέσσερις υπόγειες λίμνες με αλμυρό νερό στο νότιο πόλο

Πλανήτης Άρης: Νέες ενδείξεις για τέσσερις υπόγειες λίμνες με αλμυρό νερό στο νότιο πόλο

Όχι μία αλλά τέσσερις λίμνες με αλμυρό νερό μπορεί να βρίσκονται θαμμένες κάτω από τους πάγους στο νότιο πόλο του 'Αρη, σύμφωνα...

Οι πέντε όροι του Ερντογάν προς τους Ευρωπαίους

Ο Ερντογάν υπερασπίζεται τις τουρκικές ενέργειες, ισχυριζόμενος ότι Ελλάδα και Κύπρος είναι αυτές που δημιουργούν την ένταση στην περιοχή

Πόλεμος και Ένοπλες Δυνάμεις!

«Πόλεμος πατήρ πάντων», διατρανώνει η γνωστή ρήση του Ηράκλειτου, ο οποίος ουσιαστικά δηλώνει ότι σε όλα τα όντα και τις δημιουργίες αυτών...

ΗΠΑ: Μακελειό στην πολιτεία Όρεγκον από αστυνομικά πυρά σε επιχείρηση ομηρίας

Ομηρία στην πόλη Σάλεμ της πολιτείας Όρεγκον οδήγησε σε ανταλλαγή πυρών, στην οποία ενεπλάκησαν αστυνομικοί, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να χάσουν τη...

Ακολουθήστε μας

7,447ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
972ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Έτσι δημιουργήθηκε το ΙΚΑ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παντρεμένος ο σκύλος … και η πιπιλιά ! Εν αρχή ο Θεός γέμισε...

Η ζωή μετά τη Μεγάλη Έκρηξη – Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν με ποιο τρόπο δημιουργήθηκε

Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA) υποστηρίζει ότι οι...

Νέα θεωρία για τη δημιουργία της Σελήνης – Γεννήθηκε από τα “σπλάχνα” της Γης

Επιστήμονες στις ΗΠΑ παρουσίασαν μια νέα θεωρία για τη δημιουργία της Σελήνης από τα...

Δημιουργία σωστής σχέσης με το Θεό

  Όποιος όμως νομίζει ότι έχει πίστη, ελπίδα, δικαιοσύνη, ουδέποτε αναγνωρίζει ότι είναι αμαρτωλός. Κι αν...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή