Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020
21.9 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 Σεπτεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1913.... Ο γερμανός εφευρέτης του κινητήρα εσωτερικής καύσης, Ρούντολφ Ντίζελ, εξαφανίζεται με μυστηριώδη τρόπο, ενώ έχει επιβιβαστεί σε πλοίο από τη Γάνδη...

Τεράστια εκστρατεία Κούρδων για τη δημιουργία κράτους – Τι αποκαλύπτουν και για την Ελλάδα

Τουρκικό κράτος ακραίων ισλαμιστών

Ειδικός στόχος των Κούρδων πλέον το στυγνό
τουρκικό καθεστώς που εξοντώνει συστηματικά τους Κούρδους πολίτες με μια ακόμη τουρκικής εμπνεύσεως γενοκτονία, την στιγμή που η διεθνής κοινότητα δεν πράττει το παραμικρό για να την σταματήσει.
Οι οργανώσεις των Κούρδων παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, με μια μεγάλη εκστρατεία κατά της Τουρκίας κυρίως, προκαλώντας ένα ακόμη πρόβλημα στον υπερφίαλο Τούρκο πρόεδρο.

“Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ανατραπεί η τουρκική κυβερνητική συμμαχία AKP-MHP-Εργκενεκόν, η οποία μετέτρεψε το σύστημα βασανιστηρίων που ίσχυε μέχρι σήμερα, σε συστηματικό ειδικό πόλεμο και στυγνές ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον του κουρδικού λαού”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση όλων των ενώσεων των Κούρδων.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ένωσης του Κουρδιστάν (KCK) δημοσίευσε μια βαρυσήμαντη ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι θα ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία από τις 12 Σεπτεμβρίου για την εξάλειψη των υφιστάμενων κινδύνων, και την επίτευξη μιας ελεύθερης και δημοκρατικής ζωής των Κούρδων που ζουν σε τέσσερις χώρες (Τουρκία, Ιράν, Συρία, Ιράκ).

Η εκστρατεία θα περιλαμβάνει την περιοχή του φυσικού Κουρδιστάν όπως το ονομάζουν, ενώ στο έργο αυτό θα βοηθήσουν και όσοι Κούρδοι ζουν σε άλλες χώρες του κόσμου.

Η ανακοίνωση των Κούρδων αναφέρει το εξής: «υπάρχει μια ιστορική ευκαιρία μπροστά μας σε ότι αφορά την Μέση Ανατολή. Οι Κούρδοι θα ξεκινήσουν μια εκστρατεία δημιουργίας κράτους εν μέσω του χάους στη Μέση Ανατολή.

Το Εκτελεστικό μας Συμβούλιο και εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών και θεσμών συγκεντρώθηκαν και αξιολόγησαν διεξοδικά τις ευκαιρίες και τους κινδύνους μιας τέτοιας προσπάθειας, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο αυτών των αποφάσεων, προκειμένου να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε και να αποκτήσουμε μια ελεύθερη και δημοκρατική ζωή στα τέσσερα μέρη του Κουρδιστάν, στο εξωτερικό και σε όλες τις χώρες όπου ζουν οι Κούρδοι, θα ξεκινήσουμε στις 12 Σεπτεμβρίου, μια επαναστατική πρωτοβουλία.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που ξεκίνησε στην Μέση Ανατολή είναι η απαρχή του τέλους για πολλά κράτη.

Ένα από αυτά, το τουρκικό κράτος που κυβερνάται από την φασιστική συμμαχία AKP-MHP-Εργκενεκόν συγκαταλέγεται μεταξύ των διακεκριμένων χωρών που συμμετέχουν, άμεσα ή έμμεσα, στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που συνεχίζεται στη Μέση Ανατολή.

Το AKP ανήλθε στην εξουσία μετά από διεθνή συνωμοσία της δύσης εναντίον του Α. Οτσαλάν πριν από την ολοκληρωμένη παρέμβαση στη Μέση Ανατολή.

Η δύση ήθελε να χρησιμοποιήσει μια Τουρκία που θα κυβερνιόταν από ένα ισλαμικό κόμμα, πριν ξεκινήσει η στρατιωτική παρέμβασή στη Μέση Ανατολή για τους δικούς της λόγους.

Η γενοκτονική και αποικιοκρατική τουρκική κρατική κυβέρνηση σχεδίαζε εδώ και πολλά χρόνια να εξαλείψει το PKK μετά την αιχμαλωσία του Οτσαλάν.

Το σχέδιο του φασιστικού πραξικοπήματος της 12ης Σεπτεμβρίου για την ένταξη του πολιτικού Ισλάμ στο πολιτικό σύστημα και η ολοκλήρωση της γενοκτονίας ενάντια στους Κούρδους, είναι έργο της κυβέρνησης του AKP.

Όταν είχε ερωτηθεί για την επίλυση του κουρδικού ζητήματος το 2003 ο Ταγίπ Ερντογάν, είχε απαντήσει ότι δεν θα υπήρχε κουρδικό ζήτημα εάν δεν το σκεφτόταν, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο το τουρκικό κράτος και η κυβέρνηση του AKP αντιμετώπιζαν από τότε το κουρδικό ζήτημα.

Μέχρι το 2014, η κυβέρνηση του AKP διεξήγαγε έναν ειδικής φύσεως πόλεμο ενάντια στον κουρδικό αγώνα ελευθερίας χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους και μεθόδους.

Η κυβέρνηση του AKP, με την βοήθεια του κόμματος MHP και με την βοήθεια των μελών της οργάνωσης Εργκενεκόν, διεξάγουν ένα τρομερό σχέδιο γενοκτονίας εναντίον των Κούρδων”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η Τουρκία άνοιξε ένα ακόμη σοβαρό ουσιαστικά μέτωπο με τους Κούρδους που ζουν σε 4 χώρες, ενώ στην όλη επιχείρηση θα βοηθήσει και η κουρδική διασπορά σε ΕΕ και ΗΠΑ.

Αυτό όμως που αφορά την Ελλάδα στην προκειμένη περίπτωση από την δημοσιοποίηση των προθέσεων των Κούρδων, είναι το γεγονός ότι μια τουρκική κυβέρνηση “Τζιχαντιστών” ουσιαστικά το ΑΚΡ, μαζί με μέλη της περιβόητης οργάνωσης Εργκενεκόν, διοικούν μια χώρα (Τουρκία) και την οδηγούν σε μια πιθανή σύγκρουση και με την Ελλάδα.

Εφόσον έχουμε τόσα παρανοϊκά μέλη μιας τουρκικής παραστρατιωτικής οργάνωσης εντός της κυβερνήσεως στην Άγκυρα, τα οποία έχουν εκπονήσει παλαιότερα σχέδια τύπου “Βαριοπούλα” κά, τότε θα πρέπει να αναμένουμε πραγματικές απειλές κατά της χώρας μας το επόμενο διάστημα.

Οι ισλαμιστές Τούρκοι έχουν φτάσει στο απόγειο της οθωμανικής προκλητικότητας και εκτιμάται ότι έχουν ήδη αυτοεγκλωβιστεί με τις απίστευτες υποσχέσεις που έχουν δώσει στον λαό τους.

Οτιδήποτε λιγότερο από τις παράλογες απαιτήσεις τους κατά της Ελλάδος, θα “έριχνε” το ΑΚΡ από την εξουσία άμεσα με εξέγερση ή οτιδήποτε άλλο, και αυτό το γνωρίζει καλά ο παρανοϊκός Τούρκος πρόεδρος, για αυτό και θα επιδιώξει πιθανόν να προκαλέσει πρώτος παρά τις σχετικές δηλώσεις του προς στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό στην Α.Μεσόγειο, για να πράξει το αντίθετο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη στήριξη των πληγέντων από τον "Ιανό"

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη στήριξη των πληγέντων από τον “Ιανό”

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από τη Βουλή το σχέδιο νόμου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πορεία του...
Ακίνητα: Αναπροσαρμόζονται το 2021 οι αντικειμενικές αξίες σε 3.500 τιμές ζώνης της χώρας

Ακίνητα: Αναπροσαρμόζονται το 2021 οι αντικειμενικές αξίες σε 3.500 τιμές ζώνης της χώρας

Επιταχύνει το υπουργείο Οικονομικών, μετά και την πίεση των ξένων πιστωτών, την διαδικασία για την προσαρμογή και εξίσωση των αντικειμενικών αξιών ακινήτων...
Κορωνοϊός: Εννέα μήνες υγειονομικής κρίσης και πάνω από ένα εκατομμύριο νεκροί

Κορωνοϊός: Εννέα μήνες υγειονομικής κρίσης και πάνω από ένα εκατομμύριο νεκροί

Στις 11 Ιανουαρίου καταγράφηκε ο πρώτος νεκρός στην Κίνα. Οκτώ μήνες αργότερα η ασθένεια, που εντοπίστηκε πρώτη φορά...
Μόσιαλος: «Να κρατήσουν 12 εβδομάδες τα μέτρα. Αν ανοίξουν τα σχολεία να γίνει μόνο για την Γ΄Λυκείου»

Μόσιαλος: 300 υποψήφια εμβόλια για τον κορονοϊό, τα 11 στην τελική φάση

Τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα δρόμου που γίνεται διεθνώς προκειμένου να βρεθεί εμβόλιο κατά του κορονοϊού, εξηγεί ο Ηλίας Μόσιαλος,...

Το γλωσσάρι για την ελληνοτουρκική διαμάχη

Γνωστοί και λιγότερο γνωστοί όροι και έννοιες του διεθνούς δικαίου και του δικαίου της θάλασσας μπει το τελευταίο διάστημα στον καθημερινό δημόσιο...
Κορωνοϊός: Έπεσε η μέση ηλικία των κρουσμάτων στη χώρα μας στα 39 έτη

Κορωνοϊός: Έπεσε η μέση ηλικία των κρουσμάτων στη χώρα μας στα 39 έτη

Ανησυχία επικρατεί για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας και κυρίως για τον αριθμό των διασωληνωμένων ασθενών, που δίνουν μάχη...
σαν σήμερα, ναυάγιο, Βαλτική θάλασσα, "Εστόνια",

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Σεπτεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1994.... Το χειρότερο ναυάγιο στην Ευρώπη σημειώνεται στη Βαλτική Θάλασσα, όταν το πλοίο "Εστόνια" που εκτελεί τακτικό δρομολόγιο από το Ταλίν της Εσθονίας...

Ακολουθήστε μας

7,405ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
972ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Έτσι δημιουργήθηκε το ΙΚΑ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παντρεμένος ο σκύλος … και η πιπιλιά ! Εν αρχή ο Θεός γέμισε...

Η ζωή μετά τη Μεγάλη Έκρηξη – Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν με ποιο τρόπο δημιουργήθηκε

Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA) υποστηρίζει ότι οι...

Νέα θεωρία για τη δημιουργία της Σελήνης – Γεννήθηκε από τα “σπλάχνα” της Γης

Επιστήμονες στις ΗΠΑ παρουσίασαν μια νέα θεωρία για τη δημιουργία της Σελήνης από τα...

Δημιουργία σωστής σχέσης με το Θεό

  Όποιος όμως νομίζει ότι έχει πίστη, ελπίδα, δικαιοσύνη, ουδέποτε αναγνωρίζει ότι είναι αμαρτωλός. Κι αν...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή