Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
10.9 C
Athens

Τεράστια εκστρατεία Κούρδων για τη δημιουργία κράτους – Τι αποκαλύπτουν και για την Ελλάδα

Τουρκικό κράτος ακραίων ισλαμιστών

Ειδικός στόχος των Κούρδων πλέον το στυγνό
τουρκικό καθεστώς που εξοντώνει συστηματικά τους Κούρδους πολίτες με μια ακόμη τουρκικής εμπνεύσεως γενοκτονία, την στιγμή που η διεθνής κοινότητα δεν πράττει το παραμικρό για να την σταματήσει.
Οι οργανώσεις των Κούρδων παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, με μια μεγάλη εκστρατεία κατά της Τουρκίας κυρίως, προκαλώντας ένα ακόμη πρόβλημα στον υπερφίαλο Τούρκο πρόεδρο.

“Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ανατραπεί η τουρκική κυβερνητική συμμαχία AKP-MHP-Εργκενεκόν, η οποία μετέτρεψε το σύστημα βασανιστηρίων που ίσχυε μέχρι σήμερα, σε συστηματικό ειδικό πόλεμο και στυγνές ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον του κουρδικού λαού”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση όλων των ενώσεων των Κούρδων.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ένωσης του Κουρδιστάν (KCK) δημοσίευσε μια βαρυσήμαντη ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι θα ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία από τις 12 Σεπτεμβρίου για την εξάλειψη των υφιστάμενων κινδύνων, και την επίτευξη μιας ελεύθερης και δημοκρατικής ζωής των Κούρδων που ζουν σε τέσσερις χώρες (Τουρκία, Ιράν, Συρία, Ιράκ).

Η εκστρατεία θα περιλαμβάνει την περιοχή του φυσικού Κουρδιστάν όπως το ονομάζουν, ενώ στο έργο αυτό θα βοηθήσουν και όσοι Κούρδοι ζουν σε άλλες χώρες του κόσμου.

Η ανακοίνωση των Κούρδων αναφέρει το εξής: «υπάρχει μια ιστορική ευκαιρία μπροστά μας σε ότι αφορά την Μέση Ανατολή. Οι Κούρδοι θα ξεκινήσουν μια εκστρατεία δημιουργίας κράτους εν μέσω του χάους στη Μέση Ανατολή.

Το Εκτελεστικό μας Συμβούλιο και εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών και θεσμών συγκεντρώθηκαν και αξιολόγησαν διεξοδικά τις ευκαιρίες και τους κινδύνους μιας τέτοιας προσπάθειας, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο αυτών των αποφάσεων, προκειμένου να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε και να αποκτήσουμε μια ελεύθερη και δημοκρατική ζωή στα τέσσερα μέρη του Κουρδιστάν, στο εξωτερικό και σε όλες τις χώρες όπου ζουν οι Κούρδοι, θα ξεκινήσουμε στις 12 Σεπτεμβρίου, μια επαναστατική πρωτοβουλία.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που ξεκίνησε στην Μέση Ανατολή είναι η απαρχή του τέλους για πολλά κράτη.

Ένα από αυτά, το τουρκικό κράτος που κυβερνάται από την φασιστική συμμαχία AKP-MHP-Εργκενεκόν συγκαταλέγεται μεταξύ των διακεκριμένων χωρών που συμμετέχουν, άμεσα ή έμμεσα, στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που συνεχίζεται στη Μέση Ανατολή.

Το AKP ανήλθε στην εξουσία μετά από διεθνή συνωμοσία της δύσης εναντίον του Α. Οτσαλάν πριν από την ολοκληρωμένη παρέμβαση στη Μέση Ανατολή.

Η δύση ήθελε να χρησιμοποιήσει μια Τουρκία που θα κυβερνιόταν από ένα ισλαμικό κόμμα, πριν ξεκινήσει η στρατιωτική παρέμβασή στη Μέση Ανατολή για τους δικούς της λόγους.

Η γενοκτονική και αποικιοκρατική τουρκική κρατική κυβέρνηση σχεδίαζε εδώ και πολλά χρόνια να εξαλείψει το PKK μετά την αιχμαλωσία του Οτσαλάν.

Το σχέδιο του φασιστικού πραξικοπήματος της 12ης Σεπτεμβρίου για την ένταξη του πολιτικού Ισλάμ στο πολιτικό σύστημα και η ολοκλήρωση της γενοκτονίας ενάντια στους Κούρδους, είναι έργο της κυβέρνησης του AKP.

Όταν είχε ερωτηθεί για την επίλυση του κουρδικού ζητήματος το 2003 ο Ταγίπ Ερντογάν, είχε απαντήσει ότι δεν θα υπήρχε κουρδικό ζήτημα εάν δεν το σκεφτόταν, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο το τουρκικό κράτος και η κυβέρνηση του AKP αντιμετώπιζαν από τότε το κουρδικό ζήτημα.

Μέχρι το 2014, η κυβέρνηση του AKP διεξήγαγε έναν ειδικής φύσεως πόλεμο ενάντια στον κουρδικό αγώνα ελευθερίας χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους και μεθόδους.

Η κυβέρνηση του AKP, με την βοήθεια του κόμματος MHP και με την βοήθεια των μελών της οργάνωσης Εργκενεκόν, διεξάγουν ένα τρομερό σχέδιο γενοκτονίας εναντίον των Κούρδων”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η Τουρκία άνοιξε ένα ακόμη σοβαρό ουσιαστικά μέτωπο με τους Κούρδους που ζουν σε 4 χώρες, ενώ στην όλη επιχείρηση θα βοηθήσει και η κουρδική διασπορά σε ΕΕ και ΗΠΑ.

Αυτό όμως που αφορά την Ελλάδα στην προκειμένη περίπτωση από την δημοσιοποίηση των προθέσεων των Κούρδων, είναι το γεγονός ότι μια τουρκική κυβέρνηση “Τζιχαντιστών” ουσιαστικά το ΑΚΡ, μαζί με μέλη της περιβόητης οργάνωσης Εργκενεκόν, διοικούν μια χώρα (Τουρκία) και την οδηγούν σε μια πιθανή σύγκρουση και με την Ελλάδα.

Εφόσον έχουμε τόσα παρανοϊκά μέλη μιας τουρκικής παραστρατιωτικής οργάνωσης εντός της κυβερνήσεως στην Άγκυρα, τα οποία έχουν εκπονήσει παλαιότερα σχέδια τύπου “Βαριοπούλα” κά, τότε θα πρέπει να αναμένουμε πραγματικές απειλές κατά της χώρας μας το επόμενο διάστημα.

Οι ισλαμιστές Τούρκοι έχουν φτάσει στο απόγειο της οθωμανικής προκλητικότητας και εκτιμάται ότι έχουν ήδη αυτοεγκλωβιστεί με τις απίστευτες υποσχέσεις που έχουν δώσει στον λαό τους.

Οτιδήποτε λιγότερο από τις παράλογες απαιτήσεις τους κατά της Ελλάδος, θα “έριχνε” το ΑΚΡ από την εξουσία άμεσα με εξέγερση ή οτιδήποτε άλλο, και αυτό το γνωρίζει καλά ο παρανοϊκός Τούρκος πρόεδρος, για αυτό και θα επιδιώξει πιθανόν να προκαλέσει πρώτος παρά τις σχετικές δηλώσεις του προς στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό στην Α.Μεσόγειο, για να πράξει το αντίθετο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

«13η σύνταξη»: Η κυβέρνηση την φέρνει μόνιμη και αφορολόγητη

Στα «σκαριά» νέα μέτρα: Το σενάριο για έκτακτο επίδομα Πάσχα –Τι εξετάζεται για συντάξεις...

Νέα μέτρα στήριξης για τους ευάλωτους φαίνεται ότι εξετάζει το οικονομικό επιτελείο. Ο δημοσιονομικός χώρος που θα προκύψει από το κλείσιμο του προϋπολογισμού στο...

Ρώμη: Άγαλμα του Ηρακλή ανακαλύφθηκε σε επισκευές υπονόμων

Ένα αρχαίο ρωμαϊκό άγαλμα του Ηρακλή ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια επισκευών στο αποχετευτικό σύστημα κάτω από ένα πάρκο στη Ρώμη. Το άγαλμα, το οποίο προφανώς χρονολογείται από...
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου

Συντάξεις: ‘Ερχεται παρέμβαση για την προσωπική διαφορά

Ανοιχτό το ενδεχόμενο κυβερνητικής παρέμβασης για την ενίσχυση των συνταξιούχων οι οποίοι δεν έλαβαν την αύξηση του 7,75% , άφησε ο υπουργός Εργασίας Κωστής...
Βουλή: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα

Μητσοτάκης: Δεν υπήρχαν ονόματα στην επιστολή Ράμμου

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «επιτέλους ο κ.Τσίπρας ήρθε στη Βουλή για να αντιπαρατεθούμε επί όλων των θεμάτων», προσθέτοντας...
Τσίπρας: Το "ακορντεόν" απέτυχε

Τσίπρας: Η υπόθεση των υποκλοπών έχει τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «κάνατε ότι μπορούσατε για να μην έρθει...
Γερμανική "σφαλιάρα" στον Ερντογάν από τις επεκτατικές πολιτικές του

«Έκρηξη» οργής στην Άγκυρα προκαλεί το βιβλίο του Πομπέο

Οργή στην Άγκυρα έχει προκαλέσει το νέο βιβλίο του Μάικ Πομπέο: Ο τρόπος με τον οποίο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ εκφράζεται για...

Australian Open: Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του Australian Open. Επικράτησε με 3-1 σετ του Ρώσου Κατσάνοφ και θα περιμένει να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,248ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Συρία: Συγκρούσεις Κούρδων με φιλοτουρκικές δυνάμεις – Στέλνει ενισχύσεις η Ρωσία

Συρία, Συγκρούσεις, Κούρδων, με φιλοτουρκικές δυνάμεις - Στέλνει ενισχύσεις η Ρωσία Η Ρωσία ανακοίνωσε αργά...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Έτσι δημιουργήθηκε το ΙΚΑ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παντρεμένος ο σκύλος … και η πιπιλιά ! Εν αρχή ο Θεός γέμισε...

Η ζωή μετά τη Μεγάλη Έκρηξη – Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν με ποιο τρόπο δημιουργήθηκε

Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA) υποστηρίζει ότι οι συνθήκες που...

Νέα θεωρία για τη δημιουργία της Σελήνης – Γεννήθηκε από τα “σπλάχνα” της Γης

Επιστήμονες στις ΗΠΑ παρουσίασαν μια νέα θεωρία για τη δημιουργία της Σελήνης από τα...