Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου;

Το αστρολογικό μενού των ημερών, είναι πραγματικά πολύ όμορφο, εντάξει θα υπάρξουν και τα κουλά, αλλά ο Δίας στον Τοξότη, φέρνει πολλά δώρα και έχει σκοπό να τα μοιράσει στον κόσμο, γιατί η γιορτή των Χριστουγέννων θέλει αγάπη και ζεστά χαμόγελα. Μια αγκαλιά επίσης, βάλσαμο ψυχής!

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, πολύ ορεξάτη και αγαπησιάρα, φέρνει τον έρωτα σε αρκετές μοναχικές ψυχές εκεί έξω, έστω και τη τελευταία τη στιγμή, έστω και αν δε κρατήσει πολύ, οι καρδιές θα χτυπήσουν πιο γρήγορα, μόνο με ένα φιλί! Πόσο τέλειο είναι αυτό;

Και το πιο τέλειο όλων, είναι ο Ήλιος στον Αιγόκερω, παρέα με ένα Φεγγάρι στον Καρκίνο! Βλέπω να βγάζουμε μια εκθαμβωτική λάμψη, μόνο με τη παρουσία μας! Η αγάπη μήπως φανερώνεται και οι ψυχές λαμπιρίζουν μαγικά μέσα στο σκοτάδι;;;

Κριός
Ο Δεκέμβρης είναι ένας μυστήριος μήνας για εσάς, που κρύβει αρκετές εκπλήξεις, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ναι μεν γιορτινό το κλίμα, να όμως που ο Άγιος Βασίλης, έχει σκοπό να σας προσφέρει εκείνο το δώρο που ονειρεύεστε καιρό τώρα, μια προαγωγή και μια αύξηση! Ναι μεν τα κέφια σας πεσμένα, ναι μεν αποζητάτε στιγμές χαλάρωσης, ναι μεν δεν έχετε όρεξη για τίποτα απολύτως, όμως από τα μέσα του μήνα και μετά, ευτυχώς αλλάζει η διάθεσή σας προς το καλύτερο. Ένα ταξίδι το κερασάκι στη τούρτα, μια καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε και να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας. Το ερώτημα είναι θα καταφέρετε να κάνετε γιορτές στο σπίτι ή θα τη βγάλετε μέσα σε ένα γραφείο, χτίζοντας τη καριέρα σας;;; Να θυμάστε πως πρώτα πρέπει να είστε εσείς γεροί και δυνατοί και μετά όλα τα άλλα!
*Tips: ο Δίας στο Τοξότη φέρνει μπόλικη τύχη στη ζωή σας!

Ταύρος
Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που θα μπουν όλα στη θέση τους, έτσι όπως πρέπει! Σας σουλουπώνει ένα πράγμα! Βέβαια μέχρι να συμβεί αυτό, παίζει να περάσετε από σαράντα κύματα, γιατί όπως λέω και ξανά λέω, τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή! Όλο το σύμπαν φωνάζει και σκούζει μέσα στο αυτί σας, πως επιβάλλεται να πληρώσετε τον λογαριασμό, να μην αφήσετε καμία οικονομική εκκρεμότητα, να κλείσετε κάθε τρύπα που μπάζει, γιατί μόνο έτσι θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή! Ζόρικο πολύ το θέμα, αλλά σκεφτείτε τι ανάσα θα πάρετε αργότερα! Μην εμπιστεύεστε κανέναν σε τέτοια ζητήματα, ότι περνάει από τα χέρια σας, είναι και το πιο σίγουρο! Το Φεγγάρι των Χριστουγέννων στις 22/12 σας φέρνει τον έρωτα πεσκέσι! Μη κάνετε κανένα αστείο και τον απορρίψετε!
*Tips: ο Ήλιος στον Αιγόκερω φωτίζει αισιόδοξα το μονοπάτι της επιλογής σας!

Δίδυμος
Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας, που σας φέρνει τη πραγματικότητα στο πιάτο και εσείς κατά βάθος συγκλονίζεστε! Εργασία και χαρά έχει το μενού των ημερών, όλα στα κόκκινα, ξαφνικά σας εμπιστεύονται με περισσότερες αρμοδιότητες που ναι μεν σας τιμάει, όμως περιορίζει κατά πολύ το χρόνο σας και το άγχος χτυπάει κόκκινο, τύπου θα τα καταφέρετε ή όχι; Εντάσεις προκύπτουν στη δουλειά, μη τσινάτε να λέτε δόξα το Θεό για αυτό που σας βρήκε! Είστε απαραίτητοι, αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα! Και μέσα σε όλον αυτόν τον κακό το χαμό, τσουπ να σου και ο έρωτας, ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε άμεσα, σας φλερτάρει έντονα και δε σκοπεύει να σας αφήσει να ξεφύγετε και τόσο εύκολα! Μήπως να κάνετε ένα ρομαντικό closer?
*Tips: Η Πανσέληνος στο Καρκίνο, φέρνει αύξηση εσόδων! Yioupi!

Καρκίνος
Ο Δεκέμβρης είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας, φλογερός, παθιασμένος, φτου φτου μη σας ματιάσω! Να έρθει φυσικά ο Ερμής στα ίσα του και από τις 07/12 και μετά κάθε μέρα είναι και καλύτερη! Οι πλανήτες σα να σας αγκαλιάζουν ένα πράμα, σας μοιράζουν αισιοδοξία, ελπίδα, χαρά, γίνεστε πολύ αγαπησιάρηδες ανεξάρτητα του τι έχει συμβεί ως σήμερα! Αρκετοί φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο, κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής, έτσι να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα, έτσι για να ανανεωθείτε λιγάκι από όλες τις απόψεις. Όσοι έχετε σύντροφο τον γραπώνετε ένα πράγμα μη σας φύγει κιόλας και γίνεστε γατούλες! Όμως για τους ελεύθερους και ωραίους, έρχονται τα καλύτερα, αφού οι νέες γνωριμίες και το φλερτ έχουν τη τιμητική τους μέχρι και το τέλος! Εστιάστε στο συναισθηματικό κομμάτι της ζωής και αφήστε τους νέους επαγγελματικούς στόχους με τη νέα χρονιά!
*Tips: Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σας μεταμορφώνει σε υπέροχα ερωτικά πλάσματα!

Λέων
Ο Δεκέμβρης όσο να είναι ξυπνάει το παιδί που κρύβεται μέσα σας, λατρεύετε και τα Χριστούγεννα, φαντάζεστε διάφορα, νομίζω κάνετε επίσκεψη στο χωριό του Αϊ Βασίλη πολλές φορές μέσα στον μήνα! Φορέστε μια χάντρα για το μάτι και μη φοβάστε τίποτα! Ας πούμε πως η τύχη είναι με το μέρος σας, τις μέρες αυτές θα κάνετε ίσως και επίσημα σχέδια για τα επόμενα βήματά σας. Τύπου αρκετοί παντρεύεστε και νοικοκυρεύεστε και κάνετε και παιδάκι. Αυτό το σχέδιο επιμένει καιρό τώρα, αστρολογικά αναφέρομαι, οπότε αν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, why not? Οι πιο τρελιάρηδες της παρέας, ετοιμαστείτε να πάτε από party σε party, να κάνετε γνωριμίες πολλές και να σας χτυπήσει και ο έρωτας κατακούτελα! Φοβερό το σενάριο αυτό, έτσι; Το νου σας με τα λεφτουδάκια σας γιατί κάνουν φτερά πολύ εύκολα και δε ξέρετε το γιατί.
*Tips: Ο Δίας στο Τοξότη σας απογειώνει! Σας παίρνει τα μυαλά!

Παρθένος
Ο Δεκέμβρης θα μπορούσε να είναι ένας φανταστικός μήνας με όλη την έννοια των λέξεων. Σε μια άλλη εποχή ίσως, να ξέρετε πως ο Ποσειδώνας βάζει το χεράκι του και σας κάνει να πλάθετε ιστορίες για αγρίους, ίσως να βλέπετε και δράκους μπροστά σας, πάντως οι μέρες που ακολουθούν, είναι μυστήριες πολύ και άκρως αινιγματικές. Η αλήθεια δε φαίνεται και τόσο. Χαοτικές οι ημέρες του Δεκέμβρη, παθαίνετε και εσείς έναν πανικό τύπου να τα προλάβετε όλα σα να ήρθε το τέλος του κόσμου και χάνετε την ουσία! Αφήστε κάποιον να σας συνεφέρει, γιατί το φινάλε του έτους, έχει φόντο πολύ ρομαντικό, πολύ αγαπησιάρικο και καθόλου μοναχικό. Μήπως όσο οι μέρες περνούν να ρίχνετε τους τόνους σιγά-σιγά;;; Πείτε ναι στο διαφορετικό, στο άγνωστο, στην εμπειρία. Αντισταθείτε στα καμώματα του Άρη!
*Tips: Η Αφροδίτη στο Σκορπιό, σας κάνει γοητευτικούς και ακαταμάχητους!

Ζυγός
Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που θα νιώσετε καπετάνιοι μεσοπέλαγα σε φουρτουνιασμένη θάλασσα και η δεξιοτεχνία σας θα δείξει το αν θα φτάσετε στη στεριά νορμάλ ή κάτω από άλλες συνθήκες! Ο Ουρανός ανάδρομος στο Κριό, ένα γεγονός που σας επηρεάζει άμεσα, που φέρνει το απρόβλεπτο στη ζωή σας, που ξεσκεπάζει τα χαλάκια και ανακαλύπτετε θάματα και πράματα, ακόμα και για τον ίδιο σας τον εαυτό! Μπορεί να έχετε τον πήχη ψηλά και πολύ καλά κάνετε, να αποζητάτε τη πρόοδο και την άνοδο και κοινωνικά και επαγγελματικά, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ισοπεδώσετε τα πάντα όλα για να πετύχετε τους στόχους αυτούς. Διατηρήστε την ανθρωπιά σας, τη ζεστασιά σας, την απλότητά σας, για να είστε αληθινοί πάνω από όλα. Πάντως λεφτά έρχονται και λεφτά εξαφανίζονται γιατί είστε και πολύ σπάταλα πλασματάκια. Τις γιορτινές ημέρες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας στρεσάρουν πολύ περισσότερο από όσο το περιμένετε. Ζυγιάστε τα, ξέρετε εσείς..! *Tips: Ο Ερμής στον Τοξότη, σας κάνει δώρο μερικές ημέρες ηρεμίας και ξεγνοιασιάς..!

Σκορπιός
Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας σας φέτος, είναι γεμάτος από δώρα, συναισθήματα και πολύ έρωτα! Το καλύτερο σας το κρατούσε για το τέλος, το ξέρω δε σας το έκανε εύκολο, όμως ίσως έτσι να εκτιμήσετε περισσότερο τους ανθρώπους σας, τις σχέσεις σας, τη κάθε στιγμή που υπάρχετε και ζείτε! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, επέστρεψε ορεξάτη, χαμογελαστή και έχει σχέδια για εσάς, φανταστικά και ονειροπαρμένα! Για αυτό θέματα καλλωπισμού θα σας απασχολήσουν, θα θελήσετε να είστε όμορφοι και λαμπεροί και θα κάπως έτσι η παρουσία σας γοητευτική και ακαταμάχητη όλες τις μέρες του μήνα! Το χρήμα λίγο θα σας στρεσάρει, εκεί κοντά στις μέρες τις γιορτινές, ίσως μια καλή νεράιδα να σας σώσει τη τελευταία τη στιγμή. Όσοι έχετε τη δυνατότητα να προτιμήσετε ένα ταξιδάκι κάπου μακριά!
*Tips: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι η μαγική νεράιδα των ημερών!

Τοξότης
Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας της δικαίωσης! Θα το νιώσετε το συναίσθημα αυτό αρκετές φορές, δε κουραστήκατε άδικα, όλα τελικά θέλουν το χρόνο τους. Ο Δίας στο ζώδιό σας, έχει τα κέφια του, θα μοιράσει τα δώρα του και θα αισθανθείτε τη τύχη να σας χαϊδεύει απαλά, έτσι για γούρι! Δεν έχει σημασία το τι μάχη δώσατε τις προηγούμενες ημέρες, όσο το αποτέλεσμα και το να ακουστεί το όνομά σας. Να φανεί η αξία σας, στα δύσκολα που λέμε. Όσο οι μέρες περνούν έχετε τον ασυμμάζευτο, δε ξέρω αν θα προλάβετε να στολίσετε, γιατί έχει ταξιδάκι το μενού για εσάς. Οι βόλτες από εδώ και εκεί πού να σας αφήσουν χρόνο για τέτοια; Μη πιστεύετε ότι σας λένε, κρατήστε μικρό καλάθι τις τελευταίες μέρες του χρόνου, είτε αφορά ερωτικά θέματα, είτε επαγγελματικά, κάποιος λέει ψεματάκια..!
*Tips: Ο Δίας στο ζώδιό σας, επιμένει πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Αιγόκερως
Ο Δεκέμβρης σας κάνει υπέρ δραστήριους, αλλάζετε ταχύτητα και πάτε, μακάρι να ήξερα το πού και το γιατί! Δημιουργικοί σίγουρα, όμως από τη μια η δουλειά και από την άλλη το σπίτι, είναι αρκετά για να είστε στα κόκκινα κάθε μέρα, όλη μέρα. Είστε και παραδοσιακοί τύποι εσείς, αν δεν έχετε το πιο όμορφο δέντρο θα σκάσετε! Φροντίστε τις μέρες αυτές να είστε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνείτε σε βάθος, που σας φτιάχνουν τη διάθεση και μοιράζονται τις ίδιες ιδέες με εσάς. Μακριά οι δήθεν, μακριά οι αρνητικές, απαισιόδοξες υπάρξεις. Από τις 20/12 και μετά η διάθεσή σας βελτιώνεται κάθε μέρα και πιο πολύ, μπαίνετε στο κλίμα το γιορτινό και γίνεστε πιο αγαπησιάρηδες, πιο γατούλες! Έχει πολύ διασκέδαση το μενού.. ένα nightlife θα το ζήσετε, όπου και αν βρίσκεστε, με οποιαδήποτε παρέα!
*Tips: Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σας κάνει φωτεινούς, αισιόδοξους και λαμπερούς!

Υδροχόος
Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που θα φέρει τις ευκαιρίες που αποζητούσατε τόσο καιρό στα πόδια σας! Πιο κοινωνικοί από ποτέ, δείχνετε την όμορφη πλευρά του εαυτού σας, γίνεστε αξιαγάπητοι και αρκετοί πραγματοποιείτε τα όνειρά σας, τις μέρες αυτές. Όσο πιο συνεργάσιμοι και προσιτοί είστε, άλλο τόσο θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ταξιδιάρικος ο φετινός Δεκέμβρης, θα χρειαστεί να βρεθείτε σε διάφορα μέρη της γης, είτε για ψυχαγωγία, είτε για επαγγελματικούς λόγους, μπορεί και για τα δυο, who really ever knows? Και φυσικά μέσα σε όλο αυτό το πήγαινε-έλα, οι γνωριμίες αρκετές, κάποιες μυστήριες πολύ, κάποιες εξωπραγματικές, πάντως τα χάνετε τα μυαλά και γίνεστε ασυμμάζευτοι και ερωτικά και οικονομικά! Το νου σας γιατί οι απολαύσεις κοστίζουν και φέρνουν περιπέτειες!
*Tips: Ο Δίας στον Τοξότη είναι η αιτία που ξεσπιτώνεστε Χριστουγεννιάτικο!

Ιχθύς
Ο Δεκέμβρης με τον Άρη στο ζώδιό σας, είναι ένας μήνας φωτιά που καίει και σιγοκαίει και εσείς νιώθετε πως μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο όλον και λίγα λέω! Αποζητάτε νέες παρέες, νέους κύκλους, χώνεστε μέσα σε διάφορα κόλπα, σα τα μικρά τα παιδιά, έτσι για την εμπειρία και το σασπένς! Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσέχετε τα λόγια σας, γιατί ο αυθορμητισμός σας συνήθως σας βάζει σε μπελάδες! Αρκετοί βρίσκετε την όρεξη να ασχοληθείτε πιο πολύ με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και να αδράξετε τις ευκαιρίες, σε στιγμές που χαλαρώνουν οι άλλοι και το πεδίο είναι ελεύθερο. Καιρός λοιπόν να φανεί η προσωπικότητά σας και η αξία σας, για να μπορέσετε να φτάσετε στο άλλο level! Φροντίστε το έργο σας να είναι χειροπιαστό και ας σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Ένας έρωτας καταφτάνει, με γοργούς ρυθμούς, δε ξέρω αν θα είναι φανερός ή κρυφός!
*Tips: Η αλήθεια είναι πως ο Δίας, η Αφροδίτη και η Πανσέληνος φτιάχνουν ένα μαγικό κοκτέιλ και σας απογειώνουν Χριστουγεννιάτικο!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...