Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 05 Νοεμβρίου;

Ο Ποσειδώνας μας κάνει πολύ ρομαντικούς και οι λοιποί πλανήτες μας θέλουν στο κυνήγι της επιτυχίας!

Ποιος θα μπουρδουκλωθεί και θα πέσει δε ξέρω, αλλά ευκαιρίες υπάρχουν και ας είναι δεύτερες! Η νίκη έχει σημασία και τίποτα άλλο!

Κριός
Το μυαλό σας δε φεύγει από το χρήμα με τίποτα! Γυρεύετε τρόπους και να κάνετε οικονομία δίχως φυσικά να σας λείψει κάτι, αλλά και το πώς θα αυξήσετε το εισόδημά σας! Κάντε λίγη υπομονή ακόμα, όλα θα συμβούν στην ώρα τους! Προς το παρόν αγκαλιάστε το Θεό Ποσειδώνα, κάτι σας ψιθυρίζει στη ψυχή και στο νου.. Σήμερα αποφύγετε τις δεσμεύσεις κυρίως με ανθρώπους που δε γνωρίζετε και τόσο!

Ταύρος
Προσπαθήστε τις μέρες αυτές να μην πιστεύετε ότι σας λένε, όλο και κάποια ψυχή θέλει να σας εξαπατήσει, ίσως επειδή προτιμά να μη σας στεναχωρήσει και τόσο! Βρίσκεστε σε ένα ρομαντικό mood, έτσι άνευ λόγου και αιτίας, κρατήστε το όσο μπορείτε. Σήμερα η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, κυρίως σε θέματα εργασιακά. Κάποιο πρόσωπο είναι δίπλα σας, σας στηρίζει και θα σας το δείξει με κάθε τρόπο!

Δίδυμος
Ας υποθέσουμε πως οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας ζητήματα φτάνουν στο τέλος τους! Που σημαίνει πως κάθε σας βήμα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένο, καθόλου τυχαίο και να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα το χρήμα! Κάποιες αλλαγές ίσως σας αναστατώσουν, όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε, να διεκδικήσετε κομμάτι από τη πίτα! Η ημέρα σήμερα είναι ιδανική για να λάβετε τις αποφάσεις σας, για εκείνο το αύριο!

Καρκίνος
Φτου φτου μη σας ματιάσω, η τύχη είναι με το μέρος σας και οτιδήποτε σκέφτεστε ξαφνικά πραγματοποιείται και αυτό σας κάνει ευτυχισμένους, αισιόδοξους και λαμπερούς! Αν περιμένετε να λάβετε κάποιες απαντήσεις πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, έρχονται μέσα στην ημέρα και απογειώνεστε από χαρά! Αυτή η εύνοια του σύμπαντος σας μεταμορφώνει σε πολύ σέξι πλασματάκια και εκπέμπετε έναν ερωτισμό άνευ προηγουμένου!

Λέων
Κάτι σας βρήκε εσάς, αστρολογικό είναι στα σίγουρα, μια επιθυμία τύπου να σηκώσετε το super market και να φτιάξετε λιχουδιές για τους φίλους σας θα την έχετε. Οπότε σήμερα ή αύριο παίζει πολύ να κάνετε ένα σουαρέ, έτσι για το ψυχολογικό! Βέβαια, μπορεί να κάνετε ένα ωραίο δείπνο για εσάς και το σύντροφό σας και ξαφνικά να σου και η πρόταση γάμου ή ένα δωράκι.. Σας το χαλούν το κέφι, ανακατεύονται στα πόδια σας από το πουθενά και έναν εκνευρισμό τον νιώθετε.. ψυχραιμία!

Παρθένος
Μπορεί να είναι Δευτέρα, όμως για εσάς είναι ακόμα Κυριακή! Με απίστευτα ρομαντική διάθεση ξεκινά η εβδομάδα σας, έχετε όρεξη να βγείτε έξω βόλτα, να πάτε σε ένα ωραίο εστιατόριο, να δείτε τα φιλαράκια σας ή ακόμα να δειπνίσετε υπο το φως του φεγγαριού με το αμόρε σας! Ο Ποσειδώνας, φταίει για όλα, σας ρίχνει στάχτη στα μάτια καιρό τώρα, δε σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά, μπερδεύει τις σχέσεις σας και τα συναισθήματά σας! Μην αντιστέκεστε, τσάμπα κόπος!

Ζυγός
Ευχάριστα τα νέα κυρίως σε θέματα δουλειάς! Κάτι λεφτά περιμένετε που θα σας δώσουν μεγάλη ανάσα! Έρχονται τα ρημάδια, το θέμα είναι εσείς σε τι φάση είστε! Όπως και να έχει όμως, το σύμπαν σας βάζει μυαλό, σας κάνει οικονόμους και τις μέρες αυτές οργανώνεστε καλύτερα για εκείνο το αύριο! Λέτε να βάλετε χρήματα στην άκρη, να είναι όλα τακτοποιημένα και να σας περισσέψουν κιόλας, για τα γούστα σας;;; Η ρομαντική άποψη της ζωής!

Σκορπιός
Δε ξέρω τι ονειρευτήκατε ψες το βράδυ, πάντως η μέρα σας είναι πολύ τυχερή, τα μαντάτα τρέχουν και είστε μέσα στο παιχνίδι όπως και να έχει! Πλησιάζει και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, να σε δυο μερούλες, να προσμένετε για εκείνο το θαύμα κυρίως πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα! Να έχετε το τηλέφωνο ανοιχτό γιατί δε ξέρετε ποτέ ποιος μπορεί να σας αποζητήσει! Από σήμερα βελτιώνεται κατά πολύ η διάθεσή σας,. Βρίσκετε το νόημα πάλι!

Τοξότης
Πιο καλή η μοναξιά, να το τραγουδήσετε, να το δείξετε, να σας αφήσουν στην ησυχία σας, γιατί δεν έχετε όρεξη ούτε για καλημέρα! Δε γίνεται αυτό και τόσο εύκολα, αφού υπάρχουν πολλοί μέσα στη ζωή σας, για αυτό να επιλέξετε εκείνους που σας χαλαρώνουν και σας κάνουν να χαμογελάτε σα μικρά παιδιά! Ξεχάστε για λίγο τις βόλτες και τα ταβερνάκια, μαζευτείτε στο σπιτάκι σας και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει οπουδήποτε!

Αιγόκερως
Μια καλή ημέρα για να οργανωθείτε, να βάλετε προτεραιότητες και να προχωρήσετε αναλόγως! Ψυχολογικά δεν είστε σε φάση, νιώθετε μια κούραση, όμως δεν είναι περίοδος για να παρατήσετε τα όπλα! Ασχοληθείτε λίγο με τη κοινωνική σας τη ζωή, ανάψτε το πράσινο το φως σε νέες γνωριμίες, επιλέξτε μια νέα δραστηριότητα που θα σας κάνει πιο δημοφιλής! Όπου να’ναι θα σας αποδεχτούν και οι προτάσεις θα πέφτουν βροχή! Μη κλείνεστε στο καβούκι σας!

Υδροχόος
Κάτι λεφτά περιμένετε εσείς και όσο δεν έρχονται, άλλο τόσο μαυρίζει η ψυχή σας και κάνετε σκέψεις πολύ δυσάρεστες! Θα έρθουν, το θέμα είναι τι θα τα κάνετε; Θα τα επενδύσετε ή θα μπουν στην άκρη για τα βαθιά τα γεράματα;;; Και να επιθυμείτε να εξαφανιστείτε και να βάλετε ένα τέλος στη φοβερή σας τη προσωπικότητα, να ξέρετε πως δε σας αφήνει ο Ήλιος! Τυχερές οι μέρες από εδώ και πέρα, αρπάξτε τις ευκαιρίες και μη βαριέστε! Το ζητούμενο δεν είναι μόνο το χρήμα.. αλλά όλα τα άλλα πριν από αυτό!

Ιχθύς
Είστε λίγο στη καρακοσμάρα σας, αλλού για αλλού, αλλά σας έχουμε συνηθίσει και έτσι! Κάνετε όνειρα, τα βλέπετε όλα αισιόδοξα και χαρωπά και χαράζετε τη δική σας τη πορεία, ανεξάρτητα αν οι διπλανοί σας πέφτουν στα πατώματα! Ας πρόσεχαν, σωστά;;; Ζόρικη η μέρα σας σήμερα, αφού εμπόδια σας φέρνουν, ακούτε και εκείνες τις αντιρρήσεις που σας εκνευρίζουν απίστευτα, είστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλο χαμό! Ο Ποσειδώνας μωρά μου, σας στηρίζει 100%! Go for it!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...