Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
17.4 C
Athens

 Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 1 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Καλή Πρωταπριλιά, Κριέ μου. Μια χαρά θα καταφέρεις να κάνεις την Πρωταπριλιάτικη φαρσούλα σου, αφού η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς σε βοηθά να κινηθείς κρυφά και προσεκτικά. Αν πάλι αυτό δεν ανήκει στα άμεσα σχέδιά σου, μέσα στη Δευτέρα σίγουρα θα προσπαθήσεις στο παρασκήνιο να επιτύχεις κάποιες επαγγελματικές δραστηριότητές σου. Μαζί, η επαναφορά μίας εργασιακής ευκαιρίας από την οποία δεν άκουσες νέα, μπορεί να επανέλθει στο τραπέζι. Καλό μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, καλή Πρωταπριλιά! Σήμερα Δευτέρα με Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω η αισιοδοξία σου είναι μετριασμένη κι επικεντρώνεσαι στο πώς να συγκεντρώσεις περισσότερες πληροφορίες κι εμπειρίες. Το εξάγωνό της με τον Άρη σου προσφέρει την κατάλληλη κινητοποίηση να περάσεις χρόνο με ανθρώπους που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Μήπως, τελικά, πέσεις εσύ θύμα σε κάποια… ευχάριστη φάρσα; Επενδύεις χρόνο και χώρο στις παρέες σου και στο τέλος της ημέρας βγαίνεις κερδισμένος! Καλό μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε σήμερα Δευτέρα και πρωταπριλιά και καλό θα είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε φάρσα μπορεί να σου κάνουν σήμερα. Βέβαια, δεν σε φοβάμαι και τόσο αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε καθιστά λιγάκι πιο καχύποπτο από ο,τι συνήθως και παραμένεις προσεκτικός σε οτιδήποτε ακούς, ζυγίζοντας το προσεκτικά το κατά πόσο είναι αλήθεια. Το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να ξεπεράσεις κάποια επαγγελματικά αδιέξοδα. Καλό μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου σήμερα πρωταπριλιά και Δευτέρα, οπότε καλό είναι να προσέξεις τις μικρές φαρσούλες από το άμεσο περιβάλλον σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω πράγματι στρέφει την προσοχή σου προς τον περίγυρό σου, όμως είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις κινήσεις τους. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη θα σου προσφέρει περισσότερη αισιοδοξία, καθώς και την επιθυμία να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες στα προσωπικά και τα εργασιακά. Καλό μήνα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 1 Απριλίου

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα σήμερα πρωταπριλιά και Δευτέρα μαζί, ενώ η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω αργότερο μέχρι τις καμία όρεξη να κάνεις φάρσα σε κανέναν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η προσοχή σου είναι απόλυτα στραμμένη στην τακτοποίηση των υποχρεώσεων της καθημερινότητάς σου. Μαζί με αυτό, το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη θα σε βοηθήσει να διακριθείς στην εργασία σου και να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές στο μέλλον. Καλό μήνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε σήμερα Δευτέρα και Πρωταπριλιά, οπότε σου εύχομαι καλό μήνα να έχεις. Κάτι αντίστοιχο σου εύχονται και τα άστρα σήμερα, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο πλέον ευνοϊκό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερω ρίχνοντας την προσοχή σου σε οτιδήποτε σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Το εξάγωνό της με τον Άρη στους Ιχθείς ανεβάζει τον ερωτισμό, την τόλμη και την ενέργειά σου με αποτέλεσμα μέσα από έξυπνα βήματα να καταφέρεις πολλά στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα Δευτέρα και πρωταπριλιά με Σελήνη στον Αιγόκερω, οπότε δεν θέλεις πολλά – πολλά με τον έξω κόσμο. Στην πραγματικότητα έχεις ανάγκη να βάλεις τα πράγματα στη ζωή σου σε μια σειρά και κυρίως στην καθημερινότητά σου. Το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τις δουλειές του σπιτιού σου, ανενόχλητος. Έχεις την απαραίτητη ενέργεια και θέληση για να τα πας περίφημα και στην εργασία σου. Καλό μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα πρωταπριλιά και Δευτέρα με τη Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και το καταφέρνεις μια χαρά. Το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων υποδηλώνει πως η μέρα είναι ιδανική για να την περάσεις με τα παιδάκια σου ή με τον σύντροφό σου, ή κάνοντας κάτι που σου προσφέρει χαρά. Καλό μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη σήμερα Δευτέρα με Σελήνη στον Αιγόκερω και μην ξεχνάς ότι είναι και πρωταπριλιά. Ζητήματα αυτοπεποίθησης και οικονομικών απασχολούν το μυαλό σου και μέσα στην ημέρα θα μιλήσεις αρκετά σχετικά με αυτά. Το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη θα σε βοηθήσει μέσα από κάποιες συμφωνίες ή συναντήσεις να βρεις διέξοδο σε οτιδήποτε σου δημιουργεί ψυχική ή υλική ανασφάλεια. Τα καταφέρνεις μια χαρά στην καθημερινότητά σου. Καλό σου μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας αφού η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς επάνω σου. Σήμερα Δευτέρα και πρωταπριλιά, οπότε πρόσεξε μην γίνεις και στόχος κάποιας μικρο-φαρσούλας. Γίνεσαι πιο δημοφιλής από τα συνηθισμένα, αυξάνοντας και τις πιθανότητες πειραγμάτων. Σημαντικό είναι για εσένα το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις οτιδήποτε θεωρείς ότι σου αναλογεί στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Καλό σου μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε σήμερα πρωταπριλιά σου εύχομαι καλό και ήσυχο μήνα, όπως ακριβώς τον επιθυμείς. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω οπότε προτιμάς να περάσεις τη Δευτέρα σου λίγο μοναχικά, απομακρυσμένος από τα φθονερά μάτια του κόσμου. Παράλληλα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σε βοηθήσει να αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου. Στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου και μαζί εντοπίζεις νέες πηγές εσόδων.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, σήμερα πρωταπριλιά και είσαι αυτός που ενεργεί περισσότερο από όλους, χάρη στον Άρη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Καλό μήνα φαίνεται πως θα έχεις, αφού το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης από τον Αιγόκερω και του Άρη σε κινητοποιεί να κάνεις καινούργιους φίλους και να συναναστραφείς με τις παρέες σου. Χαρακτηρίζεσαι από ιδιαίτερη ενεργητικότητα, στοιχείο που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Έτσι, διακρίνεσαι στα επαγγελματικά και σημειώνεις ερωτικές κατακτήσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...