Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
18.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

Οι ημερήσιες προβλέψεις των 12 ζωδίων

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί καθυστερήσεις, αναβολές στο πρόγραμμα σου, φέρνοντας άγχος και αποδιοργάνωση. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, της ασφάλειας, είναι έντονο με την Σελήνη να κινείται από χθες στον Ταύρο. Οικονομικά θέματα που βγαίνουν στο προσκήνιο σε πιέζουν για τακτοποίηση, αλλά υπάρχει ένα ομιχλώδες τοπίο που δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει εύκολα.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σε μπερδεύει, σε κάνει να δημιουργείς σενάρια. ενώ βρίσκεσαι σε σύγχυση στα αισθηματικά σου. Στην ψυχή σου φωλιάζουν φόβοι, ανησυχίες, δεν είσαι σίγουρος για τα πράγματα που επιθυμείς. Η Σελήνη από χθες κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, που εστιάζει την προσοχή αποκλειστικά στα προσωπικά σου, αφού με τα υπόλοιπα δεν βγάζεις άκρη.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί καθυστερήσεις, αναβολές, ή ματαιώσεις, στον επαγγελματικό τομέα, φέρνοντας αποδιοργάνωση στην δουλειά. Άλλα σου έταξαν και άλλα γίνονται, με αποτέλεσμα να μην είσαι ευχαριστημένος. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου από χθες, δημιουργεί εσωστρέφεια, που προέρχεται από ψυχική κούραση. Οι συζητήσεις με την οικογένεια δεν οδηγούν πουθενά.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί θολούρα στο μυαλό, μειώνει την κρίση σου και σε μπερδεύει. Οι γνώσεις, οι σπουδές και τα ταξίδια που είχες στο πρόγραμμα να κάνεις, καθυστερούν, σε απογοητεύουν, σε μπλοκάρουν. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου από χθες, δημιουργεί την ανάγκη για συναντήσεις με φίλους που προθυμοποιούνται να σε βοηθήσουν, προσφέροντας τις συμβουλές τους.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί ασάφεια, μπερδεμένα οικονομικά, που δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Περιόρισε την τάση για σπατάλες, διαφύλαξε τα χρήματα σου, κάνε σωστή διαχείριση και οικονομία. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου από χθες, καταλαμβάνοντας την κορυφή του ωροσκοπίου σου, δημιουργεί απαιτήσεις, εντείνοντας το κλίμα στη δουλειά. Οι ανάληψη περισσότερων ευθυνών σε φορτίζει συναισθηματικά.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί θολή εικόνα για το τι γίνεται γύρω σου. Το ενδιαφέρον στρέφεται προς τους άλλους, που θεωρούνται ως σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου, αλλά σε απογοητεύει η συμπεριφορά τους. Δεν είναι ξεκάθαροι μαζί σου, ούτε ειλικρινείς. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου από χθες, δημιουργεί κλίμα ευφορίας, που σε ωθεί σε νέα σχέδια και στην γνωριμία με καινούργια άτομα, που θα αντικαταστήσουν τα παλιά.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα, που βλέπουμε να σχηματίζεται η αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλώντας κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές στο καθημερινό πρόγραμμα σου. Μέρα που φωλιάζει μέσα στην ψυχή σου ο φόβος, η ανησυχία, η αμφιβολία. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, που κινείται από χθες, δημιουργεί εσωστρέφεια, άγχος για τα οικονομικά που πρέπει να τακτοποιήσεις. Δυσκολεύεσαι να βρεις λύσεις.

Ζώδια σήμερα
Ζώδια σήμερα

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ερμή και του Ποσειδώνα. Διαψεύδει τα σχέδια που έχεις κάνει και αφορούν την πορεία ενός έρωτα. Φρούδες ελπίδες, ψεύτικα, παραπλανητικά λόγια και διφορούμενα μηνύματα αγάπης, ήταν για να σε μπερδέψουν χειρότερα. Ακόμα και το ένστικτο ήταν απών σε αυτή την περίπτωση. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, εστιάζει το ενδιαφέρον στις σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα που αντιμετωπίζεις με καχυποψία.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί οικογενειακό κομφούζιο, ασυνεννοησία με τους δικούς σου ανθρώπους. Οι απαιτήσεις τους είναι παράλογες, φέρνουν αποδιοργάνωση και επηρεάζουν την δουλειά σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, εστιάζει την προσοχή στην εργασία, την καθημερινότητα, την ρουτίνα που βαραίνει την πλάτη σου. Το πρόγραμμα αλλάζει για να μη χαλάσεις το χατίρι κανενός, αν και σε απογοητεύουν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί αυταπάτες, απογοητεύσεις, ,θολούρα και ασάφεια, σε ότι αφορά τα σχέδια για σπουδές, ταξίδια και προσωπική ανάπτυξη. Το μυαλό βρίσκεται σε σύγχυση, η κρίση θολή και η εικόνα που έχεις για τον κόσμο εκεί έξω, είναι εντελώς απατηλή. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, σε εστιάζει στον ερωτικό τομέα, στα παιδιά και στην διασκέδαση.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί θολούρα, μπερδεμένα συγκεχυμένα οικονομικά, που φέρνουν άγχος και ανησυχία. Η εικόνα που έχεις για την οικονομική σου κατάσταση δεν είναι σαφής, γι’ αυτό πρέπει να πάρεις την γνώμη, συμβουλή από κάποιον ειδικό. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, εστιάζει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια, όπου μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, σχηματίζεται η αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, που προκαλεί έντονη σύγχυση στις διαπροσωπικές σχέσεις, όπου αναμένονται μπερδέματα. Η θέση των άλλων προς εσένα δεν είναι ξεκάθαρη και γύρω υπάρχει ένα ομιχλώδες τοπίο. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνει επικοινωνίες, μετακινήσεις, επαφές, με το στενό περιβάλλον, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, για συζητήσεις. Πολλά θα πεις και πολλά θα ακούσεις, αρκετά από αυτά ψέματα και λίγες οι αλήθειες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Σκορπιοί, μπορεί να δείτε χρήματα στον λογαριασμό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023; Κριός Φωνάξτε δυνατά! Η Πανσέληνος στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας. Τώρα, που πλησιάζει το τέλος του...

Τερέζα: «Αν ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω, το χρωστάει στην Άντζελα Γκερέκου»

Για το πρόσφατο ζήτημα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Τερέζα που...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, το παρελθόν μπορεί να σας δείξει τον σωστό δρόμο

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023; Κριός Έχετε ένα όραμα, διάολε, και με τον Άρη στον Τοξότη να πυροδοτεί τον επιχειρηματικό ένατο οίκο σας,...

Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν πείραξα γυναίκα, να το ξεκαθαρίσουμε» – Τι αναφέρει για το περιστατικό...

Τα όσα ακούστηκαν για την περιοδεία του στην Αυστραλία σχολίασε ο Βασίλης Τερλέγκας ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν ενόχλησε κάποια γυναίκα. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας...
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Όλα τα συναισθήματα μας αξίζουν να τα καλοδεχόμαστε

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 6 σημάδια ότι δεν είστε έτοιμοι για μία νέα ερωτική σχέση

Αρκετοί άνθρωποι ψάχνουν με αγωνία να βρουν τον επόμενο σύντροφο τους χωρίς να έχουν υπολογίσει ότι ίσως οι ίδιοι δεν είναι έτοιμοι για δέσμευση....

Τα ζώδια σήμερα: Παρθένοι, μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να φέρει προοπτική

Τι θα συμβεί σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2023; Κριός Έχετε ένα όραμα, και με τον Άρη στον Τοξότη να πυροδοτεί τον επιχειρηματικό ένατο οίκο σας, είστε έτοιμοι...

Τα ζώδια σήμερα: Τοξότες, δεν σας σταματά τίποτα

Τι θα συμβεί σήμερα, 24 Νοεμβρίου 2023; Κριός Από σήμερα έως τις 4 Ιανουαρίου, ο γαλαξιακός σας φύλακας, ο Άρης, διασχίζει τον Τοξότη, ηλεκτρίζοντας τον εκτεταμένο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη φέρνει λεφτά με την σέσουλα για Τοξότες κι άλλο 1 ζώδιο

Τα ζώδια σήμερα 28 Νοεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί...

Τα ζώδια σήμερα: Σκορπιοί, μπορεί να δείτε χρήματα στον λογαριασμό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023; Κριός Φωνάξτε δυνατά! Η Πανσέληνος στους Διδύμους ενεργοποιεί...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, το παρελθόν μπορεί να σας δείξει τον σωστό δρόμο

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023; Κριός Έχετε ένα όραμα, διάολε, και με τον...

Τα ζώδια σήμερα: Παρθένοι, μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να φέρει προοπτική

Τι θα συμβεί σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2023; Κριός Έχετε ένα όραμα, και με τον Άρη στον...