Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου;

Κριός♈
Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, η ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός, γι’αυτό αν κάποιες καταστάσεις δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ συγκρατήσου όσο μπορείς και πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε με το ταίρι σου! Αν έως τώρα εθελοτυφλούσες σε κάποια μικροπροβλήματα, τώρα ήρθε η ώρα να αντικρίσεις κατάματα την αλήθεια και το πραγματικό μέγεθος αυτών των προβλημάτων! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία πάθη και περίεργες για σένα σχέσεις, που στο τέλος πιθανόν να σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην καριέρα, κλονίζονται σχέσεις συναδελφικές και σημαντικές συνεργασίες, αν δεν προσέξεις αντιδράσεις! Οικονομικά, ξοδεύεις πολλά για άλλους και όχι για τον εαυτό σου!

Ταύρος♉
Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, θα φέρει άγχος, τρεξίματα για υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές, όπως και αρκετή κούραση! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει ήδη κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον με ένα άτομο μέσα από την δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να γλυκαίνεις την καθημερινότητά της σχέσης σου και όχι να την γεμίζεις γκρίνια και εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και ίσως χρειαστεί να δώσεις αγώνα σήμερα, προκειμένου να τα διορθώσεις! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, εκτός από κάποιες που ήδη περιμένεις!

Δίδυμοι♊
Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, οφείλεις να περιορίσεις αυθορμητισμό, εγωκεντρισμό και έπαρση, όσον αφορά την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Όμως δεν φτάνει αυτό! Θα πρέπει να πεις όχι σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά σε κολακεύουν με μεγάλα λόγια, γιατί αργότερα θα προσγειωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου ερωτικά αυτήν την περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για απαιτήσεις και κόντρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πρέπει να αποφύγεις ανταγωνιστικότητα και υπερβολική προβολή, ώστε να μην δημιουργήσεις αντιπάθειες με συναδέλφους! Επίσης πες όχι στα τυχερά παιχνίδια και τα οικονομικά ρίσκα!

Καρκίνος♋
Γενικά

Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις επιβαρύνεις, με εντάσεις και τσακωμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε, να αντισταθείς και να μην παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα που τώρα επιστρέφει, αλλά μόνο για κάτι περιστασιακό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει γκρίνιες, εντάσεις και τάση για παιχνίδια εξουσίας, κυρίως για παλαιά προβλήματα, που ακόμα θεωρείς, πως δεν έχουν λυθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμπόλεμη η διάθεση μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και όλο αυτό θα σου χαλάσει την διάθεση και θα σε εκνευρίσει! Οικονομικά πιέζεσαι αρκετά, ιδίως από έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

Λέων♌
Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, οδήγηση, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες και μηνύματα ερωτικού ενδιαφέροντος, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις, διότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις, κουβέντες, απαντήσεις και επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στους λεπτούς χειρισμούς, όσον αφορά την επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, η οποία ίσως σήμερα να γίνει περισσότερο νευρική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, να κρατάς την ψυχραιμία σου απέναντι σε αρνητικές συμπεριφορές και έτσι σίγουρα θα κερδίζεις εσύ τις καλές εντυπώσεις και τον έπαινο! Οικονομικά, απέφυγε σήμερα υπογραφές, συμβόλαια και συμφωνίες!

Παρθένος♍
Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά την προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, θα τα απειλήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι σίγουρα σήμερα, γεμάτη πάθος και συναίσθημα! Αντί να απολαύσεις αυτήν την εύνοια, εσύ παρασύρεσαι χωρίς λόγο, σε απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα και ρήξεις στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε ανούσιο φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές και κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλοί οικονομικοί στόχοι δεν θα εκπληρωθούν, αφού ξοδεύεις μάλλον αλόγιστα και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου με λάθος τρόπο! Επαγγελματικά είσαι αρκετά απαιτητικός, ιδίως μετά από κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους!

Ζυγός♎
Γενικά

Φίλε Ζυγέ, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου! Η σημερινή αυτή όψη, μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να παραμείνεις οπωσδήποτε συγκρατημένος και ψύχραιμος! Κάποιες έμμονες σκέψεις, εγωισμός και καταπιεσμένος θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει την σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος, το σώμα και οι πόθοι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιεστική ημέρα για τα επαγγελματικά σου σήμερα. Προσπάθησε νε μην κάνεις λάθη, διότι θα υπάρξουν σίγουρα απώλειες! Οικονομικά, απέφυγε τα περιττά έξοδα!

Σκορπιός♏
Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση, μαζί με αυτήν όμως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Μην ακολουθείς την διαίσθηση σου τώρα, αλλά αντίθετα, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου και τις παρελθοντικές εμπειρίες σου και πριν πάρεις αποφάσεις και πριν κάνεις κινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε, ένα παρασκηνιακό πάθος ή έναν κρυφό έρωτα, διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποκαλυφθείς και να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στην σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, τουλάχιστον για τώρα, σε έναν έρωτα απωθημένο, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές αντιθέσεις! Οικονομικά, είναι αρκετά τα προβλήματα σήμερα και αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που έχεις άγχος!

Τοξότης♐
Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, αλλά δεν το γνώριζες, εκδηλώνεται! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τώρα τους υψηλούς στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα, την ωριμότητα και την λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου, με αποτέλεσμα να τα επαναλαμβάνεις! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε λάθος κινήσεις και υπερβολές που θα φέρουν απώλειες!

Αιγόκερως♑
Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν σήμερα, να μην μπερδέψεις έρωτα με δουλειά, γιατί σίγουρα θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο σύντροφο τα προβλήματα που κουβαλάς, από την δουλειά και ξεσπάς πάνω του, χωρίς να φταίει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας και του χρήματος, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν απώλειες, γι’αυτό προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς και κυρίως στις συμφωνίες σου!

Υδροχόος♒
Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, επηρεάζει άμεσα τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και πλήρως οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές, αναβολές και καθυστερήσεις που δεν θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις πειραματισμούς ερωτικούς και παίρνεις ρίσκα, τα οποία δεν θα σε ωφελήσουν, αντιθέτως θα σε εκθέσουν απέναντι σε νέες γνωριμίες ή το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις καυτές στιγμές σήμερα με τον σύντροφο σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα, καταπιέσεις και ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, κάνεις αρκετά λάθη, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, αναγκάζεσαι να αλλάξεις στρατηγική για ένα συγκεκριμένο στόχο σου!

Ιχθύες♓
Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα προκύψουν! Πιθανόν να εξαντληθείς από κάποιες συγκυρίες ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον εξυπνότερα κάποια πράγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία αρκετά δυσάρεστη κρίση που αφορά την σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας, καχυποψίας και τάσης για χειραγώγηση και εγωισμό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία, που αργά ή γρήγορα, θα σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν περιμένεις μία συγκεκριμένη εξέλιξη ή απάντηση, αυτή τη περίοδο σε καριέρα ή οικονομικό τομέα, θα την δεις να προχωρά, τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που περίμενες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή. Έμφαση θα δοθεί στην εξωτερική εμφάνιση, κάποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν...

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν, η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση. Σύμφωνα με τους...

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή. Έμφαση...

Σαν σήμερα 19 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1831: Σημειώνεται η...

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την...