Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
23.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα Δευτέρα ο Ερμής περνά στον Υδροχόο και ΄βλέπει’ με όψη συνόδου τον Πλούτωνα. Αυτό για εσένα δείχνει ότι έρχεσαι σε επαφή με πολύ σημαντικούς ανθρώπους με κοινωνική ισχύ. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς θα συμβάλλουν θετικά στην κοινωνική σου ανέλιξη, ενώ δεν αποκλείεται να σε κινητοποιήσουν να πετύχεις κάποιους παραμελημένους στόχους σου. Η Σελήνη στον Τοξότη ενισχύει την εσωτερική σου δύναμη και προσεγγίζεις τη ζωή αισιόδοξα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη μαζί με την σύνοδο Ερμή Πλούτωνα, φέρνει κάποιες ανασφάλειές σου στην επιφάνεια, χαρίζοντάς σου την ευκαιρία να δουλέψεις πάνω σε αυτές. Παράλληλα, αν σε ενδιαφέρει η επίλυση κάποιου κληρονομικού ή γραφειοκρατικούς θέματος, η ημέρα μοιάζει ευνοϊκή. Η Δευτέρα σου εκτιμάται να είναι μέρα ενδοσκόπησης, όπου αποκτάς τη δυνατότητα να γίνεις πιο δυνατός κι ανεξάρτητος άνθρωπος. Εντοπίζεις πολλαπλές ευκαιρίες πάσης φύσεως από το περιβάλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμέ μου, έφτασε η Δευτέρα, αλλά εσύ δε βλέπεις την ώρα να δεις τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής σου και να επικοινωνήσεις ανοιχτά μαζί τους! Σήμερα, η Σελήνη από το απέναντι από το δικό σου ζώδιο, τον Τοξότη συνδυαστικά με την σύνοδο Ερμή /Πλούτωνα, πρόκειται να βελτιώσει αισθητά τη διάθεσή σου, κάνοντάς σε να θέλεις να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, ενώ οι βαθυστόχαστες συζητήσεις σε εξιτάρουν. Στη δουλειά σου συνεννοείσαι σχεδόν διαισθητικά με τους συναδέλφους ή πελάτες σου, χάρη στο δυνατό ένστικτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, η Σελήνη στον Τοξότη μαζί με την σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα δεν κάνει τη Δευτέρα σου να μοιάζει… σαν κλασσική Δευτέρα! Παραμένεις επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου, χωρίς όμως να επικρατεί κάποια διάθεση βαρεμάρας. Πειραματίζεσαι συνεχώς, αναζητώντας νέες πρωτοποριακές μεθόδους για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου. Σήμερα, το να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο αποτελεί μία άριστη κίνηση αυτοβελτίωσης ή επαγγελματικής ενδυνάμωσης. Παράλληλα, περνάς περισσότερο χρόνο με το κατοικίδιό σου, έχοντας πια την ευκαιρία να το φροντίσεις λίγο περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Λέοντά μου, η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα απέναντί σου στον Υδροχόο και η Σελήνη από τον Τοξότη κάνουν την ημέρα σου άκρως ερωτική και δημιουργική. Η Δευτέρα σε ευνοεί για νέα επιχειρηματικά ανοίγματα και σχέδια, ενώ οι καινούριες ιδέες που σκέφτεσαι είναι ο λόγος που θα ξεχωρίσεις στα επαγγελματικά, ενδυναμώνοντας το όνομά σου στον επαγγελματικό χώρο που κινητοποιείσαι. Οι συνεργασίες που κάνεις σε κινητοποιούν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, ενώ διανύεις ένα νέο κεφάλαιο στα ερωτικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, συναντά τον Πλούτωνα με όψη συνόδου στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό για εσένα μεταφράζεται ως απόλυτη απορρόφηση από τις καθημερινές σου αρμοδιότητες κι εμμονή για την εργασιακή σου αναγνώριση. Αν ψάχνεις νέες ευκαιρίες καριέρας, αναβάθμισε το βιογραφικό σου σημείωμα και βάλε τα δυνατά σου, γιατί η τύχη μοιάζει να είναι με το μέρος σου. Μαζί, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να επενδύσεις σε κάτι πιο σταθερό, δίχως όμως να χάσεις το ενδιαφέρον σου για περαιτέρω πειραματισμό.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ σήμερα η Δευτέρα σου ξεκινάει με την σύνοδο Ερμή και Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ παράλληλα βρίσκεται και η Σελήνη στον Τοξότη. Με απλά λόγια η ημέρα σου πρόκειται να είναι αρκετά κοινωνική, ενώ πολλές αισθηματικές επιτυχίες αναμένεται να σημειωθούν. Για εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σταθερή ερωτική σχέση πολύ πιθανόν είναι να κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας όνειρα να γίνετε μαζί μια οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ σήμερα ξεκινά μια καινούργια εποχή με τον Ερμή να συναντά σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό για εσένα δείχνει ότι είσαι σε φάση ριζικών αποφάσεων για θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι ή ότι είναι πιο σημαντικό και πολύτιμο στη ζωή σου. Ως επακόλουθο δεν αποκλείεται να αναλώσεις τεράστιο κομμάτι της ενέργειας και του χρόνου σου σε αυτά και να καταλήξεις να δράσεις ελαφρώς χειρίστηκα προς τα υπόλοιπα οικογενειακά μέλη, άθελά σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε κάνει ελαφρώς πιο φιλόδοξο αλλά και σπάταλο με τα χρήματά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη κατά κάποιον τρόπο είσαι και εσύ ένας από τους πρωταγωνιστές της Δευτέρας με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ενώ παράλληλα ο Ερμής που περνά στον Υδροχόο συναντά με συνοδό τον Πλούτωνα. Με απλά λογάκια και για εσένα η προσοχή σου είναι στραμμένη στις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες σου, όμως ταυτόχρονα είσαι αρκετά επικοινωνιακός. Η ανάγκη σου να εμβαθύνεις στην επικοινωνία σου με τους άλλους, αναιρεί κατά κάποιον τρόπο τον εγωιστικό τρόπο με τον οποίο δρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε σήμερα μπαίνεις σε μια περίοδο όπου θα επενδύσεις πάρα πολύ στον ψυχολογικό σου τομέα χάρη στην σύνοδο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, συνδυαστικά με τη Σελήνη στον Τοξότη. Αυτά τα 2 ζώδια δεν είναι και τόσο φιλικά για εσένα, επομένως η Δευτέρα σου ξεκινά με αρκετές εσωτερικές προκλήσεις. Από την άλλη, βρίσκεις την κινητοποίηση και βελτιώνεις τα οικονομικά σου εντοπίζοντας νέες πηγές εσόδων ή διαπραγματευόμενος μια αύξηση στη δουλειά σου, γιατί αυτά που σου δίνονται αυτή την στιγμή δεν σου αρκούν και σε πιάνουν οι φόβοι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε είσαι και εσύ ένας από τους πρωταγωνιστές της σημερινής Δευτέρας χάρη στην σύνοδο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα που κορυφώνεται στο δικό σου ζώδιο. Συγχρόνως η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη αυξάνει αισθητά τη δημοτικότητά σου. Έτσι μέσα στην ημέρα σου θα παρατηρήσεις ότι ελκύεις στους πάντες γύρω σου σα μαγνήτης και συγχρόνως είσαι αποφασισμένος να επιτύχεις κάθε προσωπικό και επαγγελματικό σου στόχο, όποιο και να είναι το τίμημα, άλλωστε το πείσμα και η επιμονή σήμερα σε χαρακτηρίζουν απόλυτα. Αυτή η αποφασιστικότητά σου αποπνέει δέος και γοητεία.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε μου Ιχθύ σήμερα η Δευτέρα αυξάνει κατακόρυφα τη δημοτικότητα σου ενώ προσφέρει και φοβερές επαγγελματικές ευκαιρίες χάρη στη σύνοδο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Συνδυαστικά με τη Σελήνη στον Τοξότη, αληθεύει πως έχεις μερικούς κρυφούς εχθρούς μέσα από τον επαγγελματικό χώρο σου, όμως η παρασκηνιακή σου δράση θα σε προστατεύσει από τα φθονερά τους μάτια. Όσο διατηρείς χαμηλό προφίλ, τόσο πιο ανενόχλητος θα συνεχίζεις τις επιτυχίες σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...