Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
18.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 11 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Τα νέα της ημέρας είναι ευχάριστα για θέματα που αφορούν το μέλλον και τις προοπτικές των επαγγελματικών και των οικονομικών σου, μεθοδεύεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο! Ταυτόχρονα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σε παρασύρει σε σπατάλες οικονομικές και υπερβολές συναισθηματικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή κι ο Ερμής, κάνει θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Μπορείς να ελπίζεις σε ευνοϊκότερες μέρες και να κάνεις το σχεδιασμό ενός καλύτερου μέλλοντος. Θετικά τα μηνύματα για ταξίδια και σπουδές. Παράλληλα την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία. Η οικογένεια δυσανασχετεί με την έλλειψη χρόνου σου και διαμαρτύρεται όταν ασχολείσαι με την δουλειά ακόμα και στις αργίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Διευκολύνει μια δύσκολη κατάσταση για σένα που αφορά σε παρελθοντικές οικονομικές εκκρεμότητες. Με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, δείχνει ότι μπλοκάρεις την τύχη σου με δεύτερες σκέψεις που βάζεις στο μυαλό σου. Προσοχή στις ερωτικές «γκάφες» επιπολαιότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής κάνει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Σε προμοτάρει σε όλων των ειδών τις διαπροσωπικές σχέσεις και φέρνει θετικές εξελίξεις. Τα κοντινά άτομα που σχετίζεσαι βοηθούν στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σου. Ταυτόχρονα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την ίδια μέρα, σου τονίζει ότι δεν μπορείς να περιμένεις καμιά βοήθεια από τους φίλους και πρέπει να κινηθείς μόνος.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Σε βοηθά να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες και να βελτιώσεις την ρουτίνα, αφού βάλεις τάξη στο χάος. Παράλληλα την ίδια μέρα σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και δείχνει πως τις επαγγελματικές τρικλοποδιές τις βάζεις μόνος και αναστέλλεις την εξέλιξη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τις αισθηματικές συναντήσεις και επικοινωνίες και θα έχεις όμορφες συζητήσεις που θα σε γεμίσουν με ικανοποίηση και πάθος. Παράλληλα την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία και μπλοκάρονται τα μελλοντικά σχέδια, αφού δεν έχεις ξεκαθαρίσει το παρελθόν σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 11 Ιουνίου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, ο Ερμής κάνει ένα θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι πολύ βοηθητικό για σένα ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις με το στενό περιβάλλον. Έρχονται κοντά σου οι άνθρωποι που αγαπάς και σε αγαπούν. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία και αναθεωρείς κάποιες αξίες, βάζοντας άλλες προτεραιότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής σχηματίζει την ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Παίρνεις βοήθειες για να ξεπεράσεις την πεσιμιστική διάθεση που έχεις λόγω πολλών υποχρεώσεων που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Την ίδια μέρα ταυτόχρονα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία, και μπορεί να βάλει μερικά μικρά εμπόδια στην καθημερινότητα αλλάζοντας το πρόγραμμα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ευνοείσαι παντού. Η μέρα προάγει την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία και σε προβληματίζουν κάποιες παλιές υποθέσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς για την ώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι μια βοήθεια σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον και την ασφάλεια που προσφέρει. Έχεις την στήριξη της οικογένειας που πάντα βρίσκεται κοντά σου στα δύσκολα. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, προσπάθησε να μην μεγαλοποιήσεις κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά και στις σχέσεις σου!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής κάνει θετική όψη τριγώνου με τον Πλoύτωνα. Είναι ευνοϊκή μέρα για σένα σε ότι αφορά τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες. Επαφές, συναντήσεις και ειδήσεις σε κάνουν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση διαρκώς, ενώ είσαι πολύ αγαπητός και δημοφιλής στους κύκλους σου! Ταυτόχρονα η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Δία, και η όψη αυτή σε κάνει αρκετά ανικανοποίητο, όπου προσπαθείς να χωρέσεις στο πρόγραμμά σου πολλές δραστηριότητες και στο τέλος πήζεις και αγχώνεσαι!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...