Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 16 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η Κυριακή είναι μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης και οι σημερινές όψεις συνηγορούν σε αυτό. Οι θετικές γωνίες της Σελήνης, με τον Κρόνο και τον Δία, σε ευνοούν σε θέματα σπιτιού και οικογένειας κυρίως. Προβλήματα προερχόμενα από το παρελθόν που έχουν ριζώσει και έχουν εδραιωθεί για τα καλά, τώρα μπορούν να λυθούν και να πάψουν να σε βασανίζουν. Κατόπιν οι οικογενειακοί δεσμοί συσφίγγονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Κυριακή και ημέρα αργίας για τους περισσότερους. Τα νέα της ημέρας είναι μόνο καλά, αφού η Σελήνη σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία όπου ο τελευταίος βρίσκεται στο ζώδιο σου. Έρχονται θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μέσω επαφών και νέων γνωριμιών. Φίλοι έρχονται κοντά και απολαμβάνουν την παρέα σου και την κουβέντα μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή και σαφώς προέχει η ξεκούραση και η ηρεμία. Η Σελήνη κάνει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία που σε ευνοεί ώστε να μείνεις χαλαρός και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά τις αντιμετωπίζεις χαλαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι μια όμορφη Κυριακή με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Οι στόχοι σου, όσο και μεγαλόπνοοι κι αν είναι, εσύ καταφέρνεις να τους υλοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθεις περήφανος για τα επιτεύγματα και τα κατορθώματα σου. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση σου και στηρίζεσαι στα πόδια σου. Βαδίζεις με σιγουριά!

ΛΕΩΝ

Λέοντα φίλε μου, σήμερα είναι μια εσωστρεφής Κυριακή που δεν αποζητάς την κοινωνικοποίηση και τη έξοδο. Η Σελήνη όμως σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και το Δία οπότε δεν σε ενοχλεί να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με τα προσωπικά θέματα, αρχειοθετώντας τις προτεραιότητες. Θέλεις να ξεκινήσει η επόμενη μέρα και να είσαι προετοιμασμένος σε όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με Κρόνο και Δία. Φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου και σε βοηθούν στα σχέδια που κάνεις. Η επιθυμία σου για ένα ταξίδι υλοποιείται και είναι το καλύτερο νέο που λαμβάνεις από ένα σημαντικό πρόσωπο που έχει μεριμνήσει γι’ αυτό.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 16 Ιουλίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στα θέματα του κοινωνικού βίου και της καριέρας. Η αναγνώριση που αποζητάς και έχεις δουλέψει γι’ αυτή, σίγουρα θα σου δοθεί. Το αξίζεις άλλωστε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Είναι μια πολύ θετική μέρα για σένα που φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Αναδεικνύεις τα δημιουργήματα και τα ταλέντα σου. Απολαμβάνεις το παιχνίδι με τα παιδιά σου και γίνεσαι κι εσύ παιδί μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και το Δία που διευκολύνουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις. Τα προβλήματα του σπιτιού και της οικογένειας που σε ταλάνιζαν βρίσκουν λύση. Η λύση προέρχεται από ένα άτομο της καθημερινότητας, που συνεργάζεσαι στη δουλειά και αναλαμβάνει να σε βοηθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με Κρόνο και Δία. Είναι ιδανική μέρα για σένα γιατί έρχονται πολύ θετικές εξελίξεις που αφορούν κυρίως τις διαπροσωπικές σχέσεις. Λαμβάνεις ευχάριστα νέα από το στενό περιβάλλον και αφορούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και τα επιχειρηματικά σχέδια. Καταφέρνεις να τα αναδείξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τους δύο δασκάλους του σύμπαντος. Τον Κρόνο και τον Δία! Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στα οικονομικά έρχονται και στρώνουν και βρίσκεις λύσεις. Ένα μεγάλο μέρος του άγχους εξαλείφεται. Επίσης το οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί παίρνει το δρόμο του κι αυτό.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Πάρα πολύ θετική μέρα για σένα με ευνοϊκές εξελίξεις. Έχεις βάλει στην άκρη την επιπολαιότητα και πλέον βλέπεις με σοβαρότητα κάποια πράγματα. Βγάζεις από το συρτάρι ξεχασμένα ταλέντα που επιθυμείς να τα επαναφέρεις στην ζωή σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...