Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
22.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 7 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κυριακή, φίλε Κριέ, με Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, άρα η μέρα ξεκινά με έναν ονειρικό τόνο γεμάτο προβληματισμούς. Σε προσκαλεί σε αυτοσυγκέντρωση και προσωπική αναζήτηση. Από το μεσημέρι, η Σελήνη μετακινείται στο δικό σου ζώδιο, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, φέρνοντας μια ενεργειακή ανανέωση και ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την εξωστρέφεια σου. Είναι μια ημέρα γεμάτη πάθος και δυναμισμό, με την ανάγκη για αυτοέκφραση να κυριαρχεί, μία μέρα πριν την έκλειψη του Απρίλη. Ετοιμάσου για απρόβλεπτες συναντήσεις και νέα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή, Ταύρε μου, σε βρίσκει στα πρόθυρα σημαντικών αλλαγών, με τη Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα να φέρνει στο φως έντονα συναισθήματα. Σήμερα κάνεις ανασκόπηση και ασχολείσαι με την προσωπική σου ανάπτυξη, με έμφαση τις κοινωνικές συνδέσεις. Από το μεσημέρι, η Σελήνη μετακινείται στον Κριό, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, ενισχύοντας την ανάγκη για προσωπική έκφραση και οδηγώντας σε μια αναζήτηση βαθύτερης συναισθηματικής σύνδεσης, μία μέρα πριν την έκλειψη του Απρίλη. Αφήνεις πίσω τα παλιά και ανοίγεις νέους δρόμους στα εργασιακά και την καθημερινότητά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Κυριακή είναι μια μέρα γεμάτη αποκαλύψεις και εσωτερική διερεύνηση για εσένα, Δίδυμε. Με τη Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, η συναισθηματική σου ευαισθησία είναι αυξημένη, προωθώντας μια βαθύτερη σύνδεση με το ασυνείδητο και την εσωτερική σου φωνή. Από το μεσημέρι, η ενέργεια αλλάζει καθώς η Σελήνη μετακινείται στον Κριό, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, προκαλώντας μια εκρηκτική διάθεση για κοινωνικοποίηση, γνωριμίες και επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η Κυριακή σε προκαλεί να εξερευνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και πιστεύω σου. Με τη Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, βρίσκεσαι σε μια φάση προβληματισμού, αναζητώντας την εσωτερική σου αρμονία. Από το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στον Κριό, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, ενθαρρύνοντάς σε να εκφράσεις τον εαυτό σου και να αναδείξεις τη δημιουργικότητά σου. Είναι μια ημέρα γεμάτη πάθος και ενέργεια, ιδανική για να αναλάβεις πρωτοβουλίες που αντανακλούν την πραγματική σου ταυτότητα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, βρίσκεσαι σε μια ημέρα όπου το θολωμένο τοπίο των προκλήσεων απαιτεί την πλήρη προσοχή σου. Η Κυριακή με την Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα προκαλεί μια αίσθηση αβεβαιότητας, καλώντας σε να βασιστείς στη διαίσθησή σου. Από το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στον Κριό και συναντά την Αφροδίτη, άρα η εσωτερική σου δύναμη και το πάθος για ζωή ενισχύονται, φωτίζοντας το δρόμο για νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Σήμερα θα ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις και να κάνεις βήματα προς την υλοποίησή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H Κυριακή, Παρθένε, προσφέρει άφθονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και βαθιά εσωτερική διερεύνηση. Η Σελήνη στους Ιχθείς, απέναντί σου, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, καλώντας σε να αναζητήσεις βαθύτερη κατανόηση. Από το μεσημέρι, η Σελήνη μετακινείται στον Κριό σε σύνοδο με την Αφροδίτη, οδηγώντας σε εσωτερική μεταμόρφωση και ανανέωση. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναλάβεις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την προσωπική και οικονομική ανάπτυξη, μία μέρα πριν την έκλειψη του Απρίλη.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 7 Απριλίου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, η Κυριακή σε βρίσκει να πλέεις σε ένα θολωμένο τοπίο προκλήσεων, καθώς η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια εσωτερικές αναταραχές και συναισθηματική αβεβαιότητα. Αναζητείς βάθος και νόημα στις προσωπικές σου σχέσεις και την καθημερινότητά σου. Με την μετάβαση της Σελήνης στον Κριό σε σύνοδο με την Αφροδίτη, παρατηρείται το μεσημέρι μια δυναμική ανανέωση στις σχέσεις σου, προσκαλώντας σε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να επιδιώξεις αρμονία και ισορροπία με δυναμισμό και πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κυριακή, Σκορπιέ, όπου επικρατεί ένα θολωμένο τοπίο προκλήσεων, καθώς η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη για συναισθηματική κάθαρση και βαθύτερη κατανόηση των δημιουργικών και αισθηματικών σου αναζητήσεων. Σήμερα το μεσημέρι, καθώς η Σελήνη μετακινείται στον Κριό και συναντά την Αφροδίτη, η ενέργειά σου επικεντρώνεται στην καθημερινή σου ρουτίνα και την ευεξία, προσκαλώντας σε να βρεις ισορροπία και να ανανεώσεις τη ζωή σου με πάθος και δημιουργικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

H Κυριακή, Τοξότη, προκαλεί ένα θολωμένο τοπίο στο συναισθηματικό και οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα φωτίζει την ανάγκη για συναισθηματική κάθαρση και βαθύτερη κατανόηση των ριζών σου. Απαιτείται να εστιάσεις στην εσωτερική σου ανάπτυξη και να αναζητήσεις την αλήθεια μέσα στην ομίχλη. Το μεσημέρι, η Σελήνη στον Κριό συναντά την Αφροδίτη, αυξάνοντας τη δημιουργικότητά σου, προσφέροντάς σου μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τι σημαίνει για εσένα η ευχαρίστηση και πώς μπορείς να την ενσωματώσεις στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έφτασε μια Κυριακή, όπου η συναισθηματική ομίχλη και οι πνευματικές προκλήσεις έρχονται στο προσκήνιο, Αιγόκερε. Η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει θέματα επικοινωνίας και κατανόησης. Αντιμετωπίζεις, όμως, τις προκλήσεις με ευαισθησία και διορατικότητα. Από το μεσημέρι, η Σελήνη προχωρά στον Κριό και συναντά την Αφροδίτη, προσφέροντας μια ευκαιρία για ανανέωση και ενίσχυση των σχέσεων σου με τους αγαπημένους σου. Επιδιώκεις την αρμονία θεμελιώνοντας τις σχέσεις σου σε μια πιο σταθερή βάση, μία μέρα πριν την έκλειψη του Απρίλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κυριακή, Υδροχόε και βρίσκεσαι μπροστά σε προκλήσεις στον τομέα των προσωπικών σου αξιών και των υλικών σου πόρων, καθώς η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει αβεβαιότητες. Αναζητάς νέους τρόπους να αντιμετωπίσεις τις υλικές σου ανάγκες με πιο δημιουργική οπτική. Από το μεσημέρι, η Σελήνη μετακινείται στον Κριό και συναντά την Αφροδίτη, ενδυναμώνοντας την επικοινωνία σου. Κάνεις σύντομες μετακινήσεις, για να συνδεθείς με ανθρώπους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σου, μία μέρα πριν την έκλειψη του Απρίλη.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Κυριακή είσαι βαθιά συνδεδεμένος με τη συναισθηματική και πνευματική σου πλευρά, με την Σελήνη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Παρουσιάζονται δυνατότητες, για βαθύτερη κατανόηση και συναισθηματική κάθαρση. Μπορείς να αναζητήσεις την αλήθεια μέσα στην ομίχλη, προετοιμάζοντάς σε για μια μεταμόρφωση που επίκειται. Το μεσημέρι, η Σελήνη μετακινείται στον Κριό και συναντά την Αφροδίτη, βοηθώντας τα οικονομικά και τις υλικές σου ανάγκες. Συνιστάται να επανεξετάσεις τις αξίες σου και να αναδιοργανώσεις τις προτεραιότητές σου, μία μέρα πριν την έκλειψη του Απρίλη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...