Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
14.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου;

Μυστήρια η μέρα σήμερα, για κάποιους είναι χαρωπή και κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, κάποιοι άλλοι όμως θα τρέχουν και δε θα φτάνουν! Δε πειράζει όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και σίγουρα έχουν κάποια έννοια!

Παρασκευή σήμερα, τελειώνει και αυτή η εβδομάδα, για αυτό ας το πάρει το ποτάμι που λέμε και ότι είναι να συμβεί, ας συμβεί μπας και κατανοήσουμε το ανεξήγητο!

Κριός
Χρυσά μου σήμερα θα πρέπει να έχετε το νου σας, να μη κάνετε κάτι αυθόρμητο, γιατί μπορεί να μπλέξετε και μετά άντε να σώσετε τη κατάσταση! Μπορεί να σας ξεσηκώσουν, να σας ξεμυαλίσουν, όμως εσείς θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα. Φρόνιμα λοιπόν, κυρίως σε θέματα απιστίας!

Ταύρος
Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Όσο τα συναισθήματά σας κάνουν party, προτιμήστε να κάνετε βόλτα ένα τετράγωνο, να ανοίξετε ένα παράθυρο να πάρετε καθαρό αέρα, παρά να εκδηλωθείτε και να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Απρόβλεπτα ζόρικη η μέρα σας!

Δίδυμος
Μπορεί να έχετε βάλει δύσκολο στόχο, μπορεί να έχετε τις λύσεις στο τσεπάκι, όμως καλό είναι να έχετε εναλλακτικές και να μην επιμένετε, όταν οι άλλοι αντιδρούν! Μέρα που μπορεί να σας βγάλουν έξω από τα ρούχα σας, να σας ανατρέψουν τα σχέδια και εσείς να πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες!

Καρκίνος
Παράξενη η μέρα σας, δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας, θα προτιμήσετε την ησυχία σας σε όλες τις περιπτώσεις. Να όμως που δε θα σας αφήσουν και κάπως έτσι θα ξεκινήσει το πανηγύρι. Ξεσπάτε, αντιδράτε, δυσανασχετείτε, γιατί όπως σέβεστε εσείς τα θέλω των άλλων, έτσι περιμένετε να σας φερθούν!

Λέων
Όμορφη η μέρα σας, ηρεμείτε από την ένταση, πάλι η φαντασία σας καλπάζει σε τόπους εξωτικούς και ονειρεμένους. Αφήστε τις τεμπελιές και συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας, προκειμένου να κλείσετε εκκρεμότητες και να ξενοιάσετε! Μπορεί να σας αναθέσουν κάτι νέο. Έχετε τα φόντα, μη φοβάστε τίποτα!

Παρθένος
Χθες ήταν μια άλλη μέρα. Ξεχάστε την! Σήμερα καλό είναι να είστε ήρεμοι, ψύχραιμοι και λογικοί, γιατί δε γίνεται συνέχεια να σας κάνουν το χατίρι. Ούτε να φαίνεστε οι αρχηγοί. Κάντε πάσα τη μπάλα και στον επόμενο, να είστε δίκαιοι και αφήστε και τους άλλους να αποδείξουν την αξία τους! Μη προκαλείτε σχόλια!

Ζυγός
Κάτι θα συμβεί στη δουλειά σας και θα πάθετε μεγάλη ταραχή! Μπορεί να ανεβάσετε ακόμα και πίεση και να σας τρέχουν στους γιατρούς. Δύσκολη και απρόβλεπτη η μέρα σας, για αυτό ή εξαφανίζεστε ή τρώτε καλό πρωινό και μπαίνετε δυναμικά στη μάχη. Έχετε γενικώς το νου σας, αντιμετωπίστε το κάθε τι με λογική!

Σκορπιός
Ωχ τρομάζω γιατί σήμερα σας πιάνει το Σκορπίσιο και δε νομίζω να γλυτώσει κανείς! Βάζετε τα πράγματα στη θέση τους, είστε απόλυτοι και πολύ σοβαροί! Θα ανακοινώσετε τα δικά σας και θα απαιτήσετε να σας ακολουθήσουν. Ως συνήθως έχετε δίκιο, όμως είστε υπερβολικοί, ψυχροί, κακοί και ανάποδοι!

Τοξότης
Πετάει η ομάδα, είστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι και χαμογελαστοί. Μπορεί να είστε και μόνοι στο έργο αυτό, αφού οι περισσότεροι δεν έχουν διάθεση καμιά! Συνεπώς ρίξτε το βάρος στη δουλειά σας, ας γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και απολαύστε το αποτέλεσμα στο τέλος. Για πάρτη σας εντελώς! Και αυτό είναι ωραίο!

Αιγόκερως
Ιδανική μέρα για να προτιμήσετε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Πολλές φορές με το σταυρό στο χέρι δε γίνεται δουλειά, σας προκαλούν κατά κάποιο τρόπο και εσείς ως αντιδραστικό στοιχείο θα αποδείξετε για ακόμα μια φορά πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε. Λατρεύετε τα παραθυράκια, να τα επιλέξετε κιόλας!

Υδροχόος
Πεσμένα τα κέφια σήμερα! Μπορεί χθες να είχατε την απόλυτη ρομαντική διάθεση, σήμερα όμως θα αποζητήσετε την ησυχία σας. Οι δεσμευμένοι πάρτε το απόφαση πως χρειάζεται να αφιερώνετε το χρόνο σας πού και πού στο σύντροφό σας. Αφήστε τα μουτράκι λοιπόν και αγαπήστε. Φτιάξτε κατάσταση!

Ιχθύς
Με πολύ καλή διάθεση ξεκινά η μέρα σας! Θα σας έλεγα να μη πάτε στη δουλειά, να προτιμήσετε τις βόλτες και να απολαύσετε τον ήλιο! Οτιδήποτε σκέφτεστε κατά κάποιο τρόπο βγαίνει αληθινό και νιώθετε απίστευτη ικανοποίηση. Αλλιώς ξεκλέψτε χρόνο από τις υποχρεώσεις σας για να χαλαρώσετε λιγάκι..

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας...

Σαν σήμερα 24 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1827: Μία μέρα...

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από...

Σαν σήμερα 21 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα στις...