Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
18.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και λίγο πριν τελειώσει η εργάσιμη εβδομάδα αποφασίζεις να τρέξεις τις υποχρεώσεις και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες, ώστε να σου μείνει χρόνος τις επόμενες μέρες να περάσεις καλά. Ο Άρης βρίσκεται μαζί με τη Σελήνη και σε κάνουν να τρέχεις με πολλές υποχρεώσεις. Παράλληλα επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά και φορτώνεσαι ευθύνες. Η αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να φέρει μεγάλο φόρτο εργασίας που θα σου ρίξει την διάθεση.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Παρασκευή και έχεις ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τις εξόδους και τις διασκεδάσεις που έρχονται τις επόμενες μέρες. Έχεις όρεξη να βγεις, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις κόσμο και να διασκεδάσεις μέχρι πρωίας. Τόσο ο Άρης, όσο και η Σελήνη που βρίσκονται μαζί σε προτρέπουν για ξεφάντωμα. Η αντίθεση του Κρόνου όμως γίνεται για να σου δείξει ότι δεν πρέπει να το παρακάνεις. Επίσης μην εμπιστεύεσαι ένα φίλο και μην κλείνεις τα μάτια στα ελαττώματα του.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Άρη στον τομέα που συμβολίζει για σένα το σπίτι και την οικογένεια. Θα πρέπει να τιθασεύσεις τα νεύρα σου για να αποφύγεις τα καβγαδάκια με όσους αγαπάς, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εύθικτος και υπεραναλυτικός. Η αντίθεση του Κρόνου θα προκαλέσει και κάποιες πιέσεις στα επαγγελματικά Φρόντισε να μην υψώσεις τον τόνο της φωνής σου γιατί θα υψώσεις τοίχους με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη έχει ραντεβού με τον Άρη. Είσαι πολύ ευαίσθητος για να αναμετρηθείς σε τέτοια επεισοδιακή συνάντηση. Σαφώς και θα πάρεις μπρος για μετακινήσεις, ταξιδάκια, επαφές και συναντήσεις, αλλά επειδή είσαι εσωστρεφές άτομο μπορεί να κουραστείς. Ο Κρόνος με την αντίθεση του θα σε κουράσει ακόμα περισσότερο γιατί θα φέρνει εμπόδια σε αυτές τις εξωστρεφείς δραστηριότητες. Σε χαρακτηρίζει η υπομονή οπότε οπλίσου με αυτή.

ζωδιακός χάρτης

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Άρη καταλαμβάνοντας τον τομέα του χάρτη σου που συμβολίζει τα οικονομικά και γενικότερα την ασφάλεια που νιώθεις, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είσαι διεκδικητικός, μαχητικός και ρίχνεσαι στην μάχη των συμφερόντων σου. Κανείς δεν μπορεί να σου αφαιρέσει ότι είναι πολύτιμο για σένα και έχεις παλέψει για να το κερδίσεις. Η αντίθεση του Κρόνου ενδέχεται να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις αλλά τα υπερπηδάς.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη συναντά τον Άρη στο ζώδιο σου. Πάρτι γίνεται με αυτούς τους δύο που προσπαθούν να σε μεταβάλουν σε κάτι που δεν είσαι. Από την μια γίνεται μια υπερχείλιση συναισθημάτων και από την άλλη τα νεύρα βρίσκονται στο κόκκινο. Ευτυχώς που είσαι ψύχραιμο άτομο και θα το κοντρολάρεις το θέμα. Η αντίθεση του Κρόνου σημαίνει ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου ταράξει την ηρεμία.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Άρη καταλαμβάνοντας τον τομέα του υποσυνείδητου που είναι κρυφός και μυστικός. Βγάζει από την ψυχή σου πάρα πολύ συναίσθημα και ευαισθησία. Ταυτόχρονα θα σε απασχολήσει το παρελθόν και θα το σκαλίσεις αρκετά. Η αντίθεση του Κρόνου δείχνει ότι όσο ασχολείσαι με πράγματα που δεν έχουν κανένα νόημα, τόσο θα αγχώνεσαι και θα αναρωτιέσαι, γιατί δεν έγιναν τα πράγματα όπως ήθελες.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα που η Σελήνη πάει να τα βρει με τον Άρη «πράγμα δύσκολο», εσύ βρίσκεσαι σε καλή διάθεση με ανεβασμένη ψυχολογία. Ευνοείσαι στην προώθηση σχεδίων και στην επίτευξη των στόχων σου. Γίνεσαι μαχητικός και διεκδικείς αυτά που σε κάνουν χαρούμενο, που σου είχαν λείψει και που είχες στερηθεί. Η αντίθεση του Κρόνου θα φέρει κάποια εμπόδια που θα σε φρενάρουν αλλά θα τα παραμερίσεις προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου. Προσοχή σε ένα φιλικό άτομο!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη συμπορεύεται με τον Άρη στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Είσαι επικεντρωμένος στην καριέρα και επιδιώκεις να αποκτήσεις την θέση που σου αξίζει. Ο Άρης σε αυτό το σημείο θα σε κάνει μαχητή και διεκδικητικό ως προς την επαγγελματική ανέλιξη που επιθυμείς. Σαφώς και αναρριχάσαι! Η αντίθεση του Κρόνου μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με την οικογένεια που θεωρεί ότι δίνεις πιο πολλά από όσα πρέπει στην δουλειά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Άρη στον τομέα που αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια και αναπτύσσει την τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία. Τώρα θα πέσεις με τα μούτρα στην μάχη για να αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες μέσα από ταξίδια και αναζητήσεις. Υποστηρίζεις τα πιστεύω και τις θεωρίες σου με θάρρος και τόλμη. Η αντίθεση του Κρόνου μπορεί να φέρει εμπόδια στις μετακινήσεις ή να χρειάζεται να δείξεις προσοχή στο μεταφορικό σου μέσο. Πάντως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την φόρα που έχεις πάρει.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή και η συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη αφορά τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Οι διακυμάνσεις της ψυχολογίας γίνονται από τις σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σου και αφορούν το παρελθόν. Έχεις βαλθεί να σκαλίσεις τις στάχτες χωρίς να υπάρχει λόγος ουσιαστικός. Η αντίθεση του Κρόνου σε κάνει να αναπολείς, φέρνοντας στο παρόν τις αναμνήσεις ενός ατόμου που σε έκανε να νιώθεις ιδιαίτερα συναισθήματα.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη και θα συμπορευτούν απέναντι από σένα. Σαφώς όπως αντιλαμβάνεσαι και όπως είναι αναμενόμενο θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τα σημαντικά άτομα της ζωής σου. Είσαι διεκδικητικός σε ότι αφορά τις σχέσεις, είτε είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Ταυτόχρονα το κάνεις με τέτοιο τρόπο που θα βγάλεις και συναίσθημα που ούτως ή άλλως έχεις άφθονο. Η αντίθεση του Κρόνου σε μαζεύει αρκετά για να μη τα θέλεις όλα δικά σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...