Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου;

 

Καλοκαιράκι, ας αφεθούμε στη μαγεία του και ότι προκύψει.

φιλάκια..

 

Κριός
Επικοινωνιακή πολύ τις μέρες αυτές, με καλή διάθεση αποφασίζεις να γίνεις ξεκάθαρη απέναντι στο σύντροφό σου, ακόμα και στους δικούς σου τους ανθρώπους. Καιρός να μάθουν την αλήθεια! Ο Ερμής σε κάνει πολύ γοητευτική. Φλερτάρεις στις 18. Μη τα θες όλα δικά σου!
Επαγγελματικά: Σκέψεις διαφορετικές, σε σώζουν από τις αμέτρητες υποχρεώσεις που έχεις. Διάλεξε ένα άλλο μονοπάτι και δε θα το μετανιώσεις. Η Αφροδίτη σε σιγοντάρει στις 17 και 18.

Ταύρος
Κλείνεσαι στο σπίτι σου, απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή με τους δικούς σου τους ανθρώπους, φίλους και συγγενείς. Απέφυγε τις εντάσεις και χαμογέλασε ακόμα και με το πιο παράξενο. Πετάς στα σύννεφα στις 17, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας φταίνε για αυτό! Η φυγή δεν είναι η λύση! Επαγγελματικά: Καιρός για σκληρή δουλειά! Να τα δώσεις όλα τις μέρες αυτές, γιατί θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να ανταμειφτείς. Μια νέα συμφωνία σε απογειώνει!

Δίδυμος
Μέρες που το ρίχνεις στη διασκέδαση και στο φλερτ! Είτε συνοδεύεσαι, είτε όχι! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σε ξεσηκώνει για καλοκαιρινά ταξιδάκια. Αποφεύγεις τις δεσμεύσεις, όμως μπορεί να σου κάνουν κάποιο προξενιό! Ερωτική, σέξι και πολύ γοητευτική στις 14 και 18! Να πας κομμωτήριο!
Επαγγελματικά: Συνεργάσου και συμβιβάσου για να βγεις κερδισμένη! Μην αγκομαχάς και μη γκρινιάζεις. Δυνατές οι μέρες πολύ, για να πετύχεις και το πιο δύσκολο στόχο!

Καρκίνος
Προστάτεψε την ερωτική σου ζωή από τα αδιάκριτα πρόσωπα! Αν έχεις μυστικά, στις 17 και 18, μπορεί να αποκαλυφθούν και να εκτεθείς. Ο Ποσειδώνας ναι μεν θολώνει το τοπίο, αλλά δε κάνει και θαύματα! Πλησίασε ρομαντικά το σύντροφό σου! Απέφυγε τις σπατάλες!
Επαγγελματικά: Πιέζεις τις καταστάσεις και εκεί που νομίζεις πως όλα παίρνουν το δρόμο τους, εμπόδια προκύπτουν και ξανά από την αρχή. Εντάσεις προκύπτουν..πρόσεχε πώς αντιδράς!

Λέων
Μέσα στην αισιοδοξία και τη τρελή τη χαρά, κάνεις μια τελευταία προσπάθεια να βελτιώσεις το σώμα σου. Επικοινωνιακή, περνάς πολύ χρόνο με τους φίλους σου, βγαίνεις έξω διασκεδάζεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου, φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, σε όλους τους τομείς! Πίστεψε στον εαυτό σου! Επαγγελματικά: Προσπάθησε στις 17 και 18, να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία που θα σου δοθεί. Μίλησε όμορφα με επιχειρήματα, ο στόχος είναι να αναγνωριστεί η αξία σου. Μη φοβάσαι!

Παρθένος
Κλείνεσαι στον εαυτό σου τις μέρες αυτές. Ναι μεν τον προφυλάσσεις από μελλοντικές απογοητεύσεις, όμως πρέπει κατά κάποιο τρόπο να εκδηλωθείς. Πρόσεχε τις αντιδράσεις σου και μην εκτίθεσαι σε εκείνους που δε σε γνωρίζουν τόσο! Μην αγχώνεσαι με το παραμικρό! Επαγγελματικά: Τα δίνεις όλα στη δουλειά και ακούς και εκείνο το μπράβο! Φτιάχνει το κλίμα και όχι μόνο! Μια νέα ευκαιρία σου δίνεται να ξεκινήσεις κάτι νέο. Άρπαξέ την, αν σε συμφέρει!

Ζυγός
Πιο κοινωνική από ποτέ, θα δεχτείς προτάσεις για βόλτες, να τις δεχτείς για να αλλάξεις παραστάσεις. Φίλοι σε ξεσηκώνουν ευχάριστα και κάνεις νέες γνωριμίες. Μην επιμένεις αν κάτι δε προχωράει, πάντα υπάρχουν εναλλακτικές. Ερωτικά μπερδέματα στις 17! Να σκέφτεσαι λογικά! Επαγγελματικά: Η Αφροδίτη θέλει να ρισκάρεις σε κάτι νέο! Έχεις τη στήριξη όλων, μπορεί να δανειστείς επίσης, ξεσηκώνεσαι για άλλες περιπέτειες. Οι δημόσιες σχέσεις, είναι το κλειδί.

Σκορπιός
Το λιγοστό χρόνο που έχεις τον αφιερώνεις στον έρωτα! Έχεις την ανάγκη να ικανοποιήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Η Αφροδίτη σε παθιάζει, σε ξυπνά, σε προστάζει, να δώσεις σημασία στο ενδιαφερόμενο το πρόσωπο. Μέχρι τις 17 ότι κάνεις! Να κοιμάσαι περισσότερο!
Επαγγελματικά: Βάζεις δύσκολους στόχους και τους πετυχαίνεις. Σκέψεις για ένα ρίσκο σε βασανίζουν και πώς να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Δώσε για να πάρεις.

Τοξότης
Η τύχη είναι με το μέρος σου τις μέρες αυτές! Η Αφροδίτη θέλει να αγαπήσεις με το ταίρι σου, ή να σου γνωρίσει κάποιο πρόσωπο που θα μείνει τούτη τη φορά! Να ξεχάσεις τις εφήμερες τις περιπέτειες, ο Κρόνος σου βάζει εμπόδια! Ερωτικές ημέρες στις 14 και 18! Δοκίμασε νέα πράγματα! Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι σε καλοκαιρινή διάθεση, έχεις τακτοποιήσει τα περισσότερα ζητήματά σου, μήπως να φύγεις με άδεια; Χαλαρώνουν οι ρυθμοί όμως μια νέα πρόταση σε αναστατώνει ευχάριστα.

Αιγόκερως
Θέματα καλλωπισμού σε απασχολούν έντονα! Η επιθυμία να φροντίσεις το σώμα σου, σε κάνει και τρέχεις στα γυμναστήρια, σε χώρους αισθητικής, όπως επίσης το να διαλέξεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ερωτικά έχεις τους ενδοιασμούς σου. Είσαι με το σωστό άνθρωπο ή όχι; Μη τσακώνεσαι για τα λεφτά!
Επαγγελματικά: Χειρίσου τις υποθέσεις σου, δίχως να ζητήσεις βοήθεια από κανέναν. Τα νέα είναι ευχάριστα, στηρίζουν τις απόψεις σου και ίσως να πάρεις και ένα μπόνους! Δούλεψε σκληρά!

Υδροχόος
Τις μέρες αυτές προτεραιότητα έχει η ερωτική σου η ζωή! Έχεις τα κέφια σου, σε σιγοντάρει και το σύμπαν, ευκαιρία λοιπόν, να δείξεις πόσο ζεστή καρδιά έχεις. Η Αφροδίτη σε μαγεύει και ο Ερμής σε κάνει πιο προσιτή στα απλά καθημερινά πράγματα! Προτίμησε τη διασκέδαση και το φλερτ. Βελτίωσε τις σχέσεις σου!
Επαγγελματικά: Νέες συνεργασίες προκύπτουν, λεφτά μπαίνουν στη τσέπη σου! Χαμογελάς επιτέλους, γιατί κάποτε κόπιασες και έφτασε η περίοδος της ανταμοιβής!

Ιχθύες
Αφιερώνεις χρόνο στους δικούς σου τους ανθρώπους, θυμίζεις τα όρια που έχεις θέσει, τακτοποιείς εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στον αέρα, καιρό τώρα! Η αλλαγή τόπου κατοικίας σε βασανίζει έντονα. Βάλε μια σειρά, δίχως υπερβολές. Να προσέχεις στις 17! Ταξίδεψε!
Επαγγελματικά: Εντάσεις προκαλείς με το ανικανοποίητο το πνεύμα σου! Μη ζητάς πολλά, αντιθέτως βελτίωσε τις σχέσεις σου και να έχεις υπομονή. Ότι σκέφτεσαι θα γίνει, αργότερα όμως!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 26 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Τίθεται σε...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας...

Σαν σήμερα 24 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1827: Μία μέρα...

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από...