Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί φέρνει μια αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας και δυνατής διαίσθησης, βοηθώντας σε να συνδεθείς με τα κρυμμένα συναισθήματά σου. Καθώς η Σελήνη μετακινείται στους Διδύμους το μεσημέρι σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα, η επικοινωνία σου με τον κοινωνικό σου κύκλο ενισχύεται, αποκαλύπτοντας πληροφορίες και απόψεις που μεταβάλλουν την πορεία των πραγμάτων προς το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, η Πέμπτη έφτασε με την Σελήνη στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κι επικρατεί μια αίσθηση ηρεμίας. Μάλιστα, η μετακίνησή της στους Διδύμους το μεσημέρι και η δημιουργία τριγώνου με τον Πλούτωνα προωθεί την επικοινωνία και τις ιδέες που πρόκειται να οδηγήσουν σε δυναμικές αλλαγές στα εργασιακά ή τα προσωπικά σου. Όπως καταλαβαίνεις ήρθε μία ημέρα γεμάτη προσωπική ανάπτυξη, δημιουργική έκφραση και βαθιές πνευματικές αναζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, με Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, οπότε η διαίσθησή σου και εσωτερική κατανόηση αυξάνονται. Έτσι, ανοίγεις το δρόμο για πνευματική αναζήτηση και δημιουργικότητα. Το μεσημέρι, με την Σελήνη να προχωρά στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, η προσωπικότητά σου λάμπει, φέρνοντας ευκαιρίες για υγιή έκφραση συναισθημάτων και εσωτερική μεταμόρφωση. Γίνεσαι πιο εξωστρεφής και δημοφιλής όσο περνάει η μέρα.

Ζώδια
Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Πέμπτη, Καρκίνε μου κι εσύ προβάλλεις εσωστρέφεια γιατί επικεντρώνεσαι στην προσωπική ανάπτυξη. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει την ανάγκη για να ονειροπολήσεις και την επιθυμία να αναλύσεις τα όνειρα και τους στόχους σου σε βαθύτερο επίπεδο. Η μετάβαση της Σελήνης στους Διδύμους το μεσημέρι και η όψη τριγώνου που κάνει με τον Πλούτωνα φέρνει μια ευκαιρία για μεταμόρφωση και βαθύτερη αναζήτηση, αναδεικνύοντας τις ανάγκες σου για ασφάλεια και ψυχική ενδυνάμωση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, Πέμπτη, Λέοντα, με την Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα να ενισχύει την ικανότητά σου να κατανοείς βαθύτερους στόχους και φιλοδοξίες. Αυτή η ενέργεια που προκαλείται από τις σημερινές όψεις σου φέρνει ένα αίσθημα ευημερίας και πνευματικής συνειδητοποίησης. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτό προάγει την ανάπτυξη στις προσωπικές σχέσεις και τις κοινωνικές διασυνδέσεις. Η ημέρα σου είναι πλούσια σε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και σημαντικές συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η Πέμπτη φέρνει μια δυνατή ενέργεια που αναδεικνύει τις πνευματικές και φιλοσοφικές σου αναζητήσεις, χάρη στη Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή σε καλεί να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες, είτε μέσω ταξιδιών, είτε μέσω της μάθησης. Η Σελήνη μεταβαίνει στους Διδύμους το μεσημέρι, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, άρα ενισχύεται η επαγγελματική σου εικόνα και η δημιουργικότητά σου, προσφέροντας ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και αναγνώριση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η Πέμπτη σε προδιαθέτει προς την εργασία και την ευεξία σου, με τη Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα να φέρνει ισορροπία και ηρεμία στην καθημερινότητά σου. Έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την υγεία σου και τις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Το μεσημέρι με την Σελήνη στους Διδύμους, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ανοίγεται ο δρόμος για δημιουργική έκφραση και εσωτερική εξερεύνηση. Αν επιθυμείς να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι νέο, το σύμπαν σου δωρίζει μία τέτοια ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η Πέμπτη φέρει εξελίξεις στις προσωπικές σχέσεις και την εσωτερική σου ανάπτυξη. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τρέφει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις φέρνοντας αρμονία και βαθιά κατανόηση. Η μετάβαση της Σελήνης στους Διδύμους το μεσημέρι, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, υπογραμμίζει την δύναμη της αισιοδοξίας βοηθώντας σε να έλξεις πιο θετικές καταστάσεις και άτομα στη ζωή σου. Έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες για τον εαυτό σου και να ενισχύσεις τις οικογενειακές και συναισθηματικές σου βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η Πέμπτη σε καλεί να εστιάσεις την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς και στην εργασία και την ευεξία σου. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σήμερα, φέρνει ένα αίσθημα ηρεμίας, βοηθώντας σε να βρεις ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σου αναγκών και των ευθυνών σου. Το μεσημέρι, με την Σελήνη απέναντί σου, στους Διδύμους, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αυξάνεται η δυνατότητα για επικοινωνία και η κοινωνικότητά σου. Έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, Αιγόκερε, η Πέμπτη σου εστιάζεται στην εσωτερική ανάπτυξη και την προσωπική εξέλιξη, χάρη στην Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Επικρατεί η αίσθηση ηρεμίας και διαύγειας στις σκέψεις και τις επικοινωνίες σου, βοηθώντας σε να συνδεθείς βαθύτερα με οικεία πρόσωπα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα μετακινηθεί στους Διδύμους το μεσημέρι, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, και θα δώσεις παραπάνω βάρος στην εργασία και τη σωματική σου ευεξία, προσφέροντας σου την ενέργεια για να κάνεις θετικές αλλαγές στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πέμπτη, Υδροχόε μου, με Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Σήμερα επικεντρώνεσαι στο πώς να έχεις άνεση και σταθερότητα, ενώ ενισχύεται η δημιουργικότητα στο σπίτι και στις προσωπικές σχέσεις. Όταν η Σελήνη μετακινηθεί στους Διδύμους το μεσημέρι, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αυξάνοντας την ενέργειά σου. Εστιάζεις στην αυτοέκφραση, την ψυχαγωγία και τις ρομαντικές σχέσεις. Έφτασε μια καταπληκτική ημέρα για να ακολουθήσεις τα πάθη σου και να δώσεις προσοχή στις δημιουργικές σου ανάγκες.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, Πέμπτη, αγαπητέ Ιχθύ, με Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό ενδυναμώνει τον τομέα των επικοινωνιών και της μάθησης, ενισχύοντας την ικανότητά σου να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με σαφήνεια. Πρόκειται να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να μοιραστείς τη γνώση σου με τους γύρω σου. Το μεσημέρι η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε οδηγεί προς την προσωπική μεταμόρφωση, καθώς οι βαθιές σου σκέψεις και συναισθήματα βρίσκουν διέξοδο έκφρασης και κατανόησης.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...