Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
23.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε φίλε Κριέ, σήμερα καλό θα είναι να μην γίνεις σπάταλος με τα χρήματα σου μιας και η Σελήνη από τον Ταύρο σε παρασύρει σε υπερβολές και σε λάθος αποφάσεις. Με απλά λόγια, η Πέμπτη σου σε καθιστά τρομερά αισιόδοξο, με αρκετή αυτοπεποίθηση, όμως δεν είσαι καλός σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Συνιστάται να αποφύγεις να πεις πράγματα που δεν εννοείς, γιατί μια αντιπαράθεση σε περιμένει.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σήμερα Πέμπτη και σε καθιστά πρωταγωνιστή της ημέρας. Η σύνοδος Σελήνης / Δία σε καθιστά πιο επιρρεπή στο να κάνεις ατασθαλίες στο φαγητό, όμως παράλληλα ενισχύει τη διάθεση και την αισιοδοξία σου. Ταυτόχρονα βέβαια, το τετράγωνο Σελήνης / Ερμή , προκαλεί και κάποιες παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου, γιατί εσύ μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις, στο τέλος όμως δίνεις λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένε Δίδυμε σήμερα ξεκινά μια μοναχική ημέρα κατά την οποία βρίσκεσαι συνεχώς σε εσωτερική σύγκρουση. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου πρόκειται να έρθει σε σύνοδο με το Δία οπότε και εσύ έρχεσαι σε απόλυτη σύνδεση με τον ψυχισμό σου. Παράλληλα βέβαια, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου, τον Ερμή, επομένως κατά τη διάρκεια της ενδοσκόπησης σου δεν αποκλείεται να γεννηθούν καινούργιες ανασφάλειες. Η Πέμπτη αποτελεί την κατάλληλη στιγμή για παρασκηνιακή δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε φίλε Καρκίνε σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε καθιστά πιο δημοφιλή από ποτέ. Αυτή η Πέμπτη με την σύνοδο Σελήνης / Δία αποκτάς καινούργιους φίλους κοινωνικοποιείσαι κανείς ψαγμένες συζητήσεις και προσπαθείς να υλοποιήσεις κάποιους από τους στόχους σου. Εκτός από αυτό μπορείς να έρθει σε επαφή με άτομα που θα σου δείξουν τον δρόμο προς μια καλύτερη ζωή. Το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης/Ερμή υποδηλώνει ότι κάποιες αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα θα παρατηρηθούν.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε Λέοντα για εσένα έρχεται μια πολύ λαμπερή και φιλόδοξη ημέρα χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και σε ευνοεί κυρίως στα επαγγελματικά. Η σύνοδος που κάνει με το Δία σου χαρίζει παραπάνω αισιοδοξία αλλά και πολλαπλές ευκαιρίες κοινωνικής ανόδου. Είσαι και αισθάνεσαι περισσότερο δημοφιλής. Καλό θα είναι βέβαια να αποφύγεις την υπερβολική σου έκφραση μιας και η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ερμή, όπου και δεν θα λείψουν κάποιες υπερβολές από την πλευρά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε σύνοδο με τον Δία αυξάνει την αισιοδοξία σου περισσότερο από ποτέ. Η ημέρα σε ευνοεί σε περίπτωση που θέλεις να το ρίξεις στο διάβασμα, την μελέτη τη φιλοσοφία ή τα ταξίδια. Είναι μια ιδανική στιγμή για εσένα που θέλεις να εξερευνήσεις τον κόσμο και να αναζητήσεις καινούργιες εμπειρίες που θα σε καταστήσουν πιο δυνατό και σοφό άνθρωπο. Πρόσεξε όμως, τις τάσεις υπεραισιοδοξίας σου γιατί ή Σελήνη κι ο Δίας σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ερμή προκαλώντας σου υπερβολικές συναισθηματικές εξάρσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε φίλε Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη στον Ταύρο οπότε για σένα είναι απολύτως λογικό να επενδύσεις αρκετό χρόνο στην προσωπική σου αναζήτηση, προσπαθώντας να νιώσεις υλική ή και ψυχολογική ασφάλεια. Η σύνοδος μεταξύ Σελήνης και Δία θα σου προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και παράλληλα να προσπεράσεις κάποιες από τις φοβίες σου. Βέβαια, έχε το νου σου γιατί το τετράγωνο του Δία και της Σελήνης με τον Ερμή προκαλούν κάποια ερωτικά καβγαδάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε φίλε Σκορπιέ, σήμερα η Πέμπτη είναι πολύ δυναμική για χάρη στην Σελήνη στον Ταύρο, ακριβώς απέναντί σου. Το καλύτερο είναι ότι σχηματίζει και μια σύνοδο με το Δία και αυτό σε βοηθά αν θέλεις να ξεκινήσεις μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία ή να έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους στα προσωπικά. Από την άλλη, πρόσεχε γιατί το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης, Δία και Ερμή μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω κτητικότητα από μέρους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε φίλε Τοξότη σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, οπότε και εσύ επικεντρώνεσαι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αυτή η Πέμπτη κορυφώνει την σύνοδο μεταξύ Σελήνης και Δία οπότε μπορεί οι υποχρεώσεις σου να αυξάνονται, η διάθεσή σου όμως παραμένει απτόητη. Έτσι, μπορείς και ολοκληρώνεις όλες τις δραστηριότητές σου. Το τετράγωνο μεταξύ Δία, Σελήνης και Ερμή θα φέρει αρκετή υπερβολή στον τρόπο που εκφράζεσαι και καλό θα είναι να μην δώσεις υποσχέσεις που αργότερα δεν μπορείς να τηρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε σήμερα έρχεται μια άκρως ερωτική ημέρα για σένα με τη Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει σύνοδο με το Δία. Έχεις κάθε ευκαιρία την Πέμπτη για καινούργιες γνωριμίες έρωτες ή την ανανέωση του υφιστάμενου δεσμού που διατηρείς. Μπορείς επίσης, να μπεις στη διαδικασία σκεφτείς αν θα ήθελες να κάνεις οικογένεια με τον άνθρωπο που είστε μαζί. Καλό θα είναι να προσέξεις τα οικονομικά σου γιατί το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης, Δία και Ερμή σε κάνει ελαφρώς πιο σπάταλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ φίλε Υδροχόε σήμερα για σένα έρχεται μια σχετικά μοναχική ημέρα, αλλά από δική σου επιλογή. Η Πέμπτη έφτασε με μια Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με το Δία που αφενός βελτιώνει τη διάθεσή σου, αφετέρου σε κάνει να αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος. Προτιμάς να περάσεις με οικεία πρόσωπα την ημέρα σου χωρίς πολλές εντάσεις. Βέβαια, είναι ελαφρώς αναπόφευκτες, γιατί το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Δία με τον Ερμή υποδεικνύει ότι κάποιες μικρές κόντρες θα υπάρξουν.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα αρκετό ενδιαφέρον έχει και για εσένα η Πέμπτη, αφού η Σελήνη από τον Ταύρο σου προσφέρει αρκετή κινητικότητα. Μάλιστα, κορυφώνεται και η σύνοδός της με τον Δία οπότε μπορείς να περιμένεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που σου προσφέρουν νέα γνώση. Αναζητείς νέες εμπειρίες, έχεις πολλή περιέργεια ενώ αν επιθυμείς ένα νέο συμβόλαιο, είναι η κατάλληλη στιγμή να το επιδιώξεις. Το τετράγωνο μεταξύ Ερμή, Σελήνης και Δία σου προκαλεί κάποιες μικρές εσωτερικές εντάσεις και προβληματισμούς.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...