Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 4 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα Πέμπτη με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή, καθώς οι αλλεπάλληλες πληροφορίες που έρχονται στα αυτιά σου πρέπει να φιλτραριστούν. Επαφές, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, κρύβουν παγίδες που πρέπει να εντοπίσεις. Έχε τα μάτια σου ανοικτά και μην είσαι ευκολόπιστος. Κάποιοι λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου. Καλό θα ήταν να προσέχεις τα λόγια σου γιατί θα παρεξηγηθείς.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα Πέμπτη, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες σου και σε πιάνουν οι προσωπικές σου ανασφάλειες. Τα όνειρα, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου πάνε περίπατο και στην θέση τους έρχεται προσωρινά η απογοήτευση. Ίσως ήταν όνειρα θερινής νυκτός και πρέπει να ανακαλύψεις τι πήγε στραβά. Σκέψου με ωριμότητα και θέσε νέους στόχους εφικτούς. Μη σε παρασύρει η επιπολαιότητα!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καθιστά υπεύθυνο για την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σου σε όλα τα επίπεδα. Ζητάς να ανέβεις κοινωνικά αλλά θα πρέπει να το κάνεις με σύνεση και με αγνές προθέσεις. Αν παρακάμψεις το πρωτόκολλο των ανωτέρων σου θα το βρεις μπροστά σου. Προσπάθησε πάση θυσία να αποφύγεις σήμερα την εξιδανίκευση και την αυταπάτη. Η επιθυμία σου εκπληρώνεται βαδίζοντας αργά και σταθερά.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 4 Μαϊου
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 4 Μαϊου

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ταξιδέψεις σε μέρη μακρινά. Μη νομίζεις ότι θα γίνει στην πραγματικότητα. Μόνο η σκέψη σου θα βρεθεί κάπου αλλού. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην σου ξεφύγουν πράγματα που αφορούν την αληθινή ζωή. Παρόλα αυτά η ψυχή σου ευφραίνεται, αφού βολτάρεις στον μαγευτικό κόσμο της φαντασίας και της ονειροπόλησης.

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται την προσοχή σου, καθώς σε βγάζει εκτός προγράμματος και αγχώνεσαι για πράγματα που είναι εκτός ελέγχου. Η ασφάλεια και η σταθερότητα στην ζωή σου κλονίζονται εξαιτίας των στόχων που έθεσες και διαπιστώνεις ότι είναι ανέφικτοι. Αν είχες ποντάρει στα όνειρα σου καιρός να αναθεωρήσεις. Οι φίλοι για σήμερα είναι κακοί σύμβουλοι και μην τους εμπιστεύεσαι!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται την προσοχή σου για θέματα που άπτονται της κοινωνικής καταξίωσης και δημόσιας προβολής. Υπάρχουν άτομα που σου δίνουν ώθηση να ανέβεις, αλλά να ξέρεις ότι δεν το κάνουν από την καλή τους την καρδιά και κάτι θέλουν ως αντάλλαγμα. Πριν δεχθείς οτιδήποτε κάνε ένα καλό λογαριασμό μαζί τους. Προσπάθησε σήμερα να μην πέσεις θύμα εξαπάτησης.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα χρειάζεται την προσοχή σου διότι θα νιώσεις να σε καταβάλει το άγχος και η ψυχολογική κούραση. Οι δυνάμεις σου εξασθενούν και η ενέργεια μειώνεται. Ο λόγος που αισθάνεσαι έτσι είναι γιατί δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις ένα κύκλο σπουδών, ή ένα ταξίδι. Η απογοήτευση είναι εμφανής! Η ανασφάλεια τρυπώνει στην ψυχή σου.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θέλει προσοχή γιατί θέτει σε αμφισβήτηση τα ταλέντα και τις δεξιότητες που κατέχεις. Απογοητεύεσαι που δεν μπορείς να προβάλεις τις ικανότητες σου. Κουράζεσαι ψυχικά διότι δεν καρποφορούν οι προσπάθειες σου και τέλος εκνευρίζεσαι. Είσαι έτοιμος να εγκαταλείψεις τα όπλα. Μπορεί να χάθηκε μια μάχη αλλά όχι και ο πόλεμος. Πάλεψε με υπομονή και επιμονή!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θέλει την προσοχή σου γιατί φαίνεται να κλονίζει το στέρεο οικοδόμημα της ζωής σου. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν καθώς και η οικογένεια σε απογοητεύουν. Κάπου λειτουργεί ένα παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σου το οποίο υποψιάζεσαι. Ίσως ήρθε ο καιρός να πάρεις τα μέτρα σου και να μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου. Κράτησε τα για τον εαυτό σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα , σου κρούει το καμπανάκι σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, αλλά και την φυσική σου κατάσταση. Χρειάζεσαι ξεκούραση, τόσο σωματική, όσο και ψυχική. Χόρτασες λόγια αλλά από έργα τίποτα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός και όπου ακούς πολλά κεράσια να κρατάς μικρό καλάθι. Φτιάξε το δικό σου πρόγραμμα και ακολουθήσε το πιστά. Μην αφήνεις κανένα να ανακατεύεται στα πόδια σου και στις δουλειές σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θέλει προσοχή γιατί κλονίζει την συναισθηματική και υλική σου ασφάλεια. Αν στο παρελθόν είχες κτητική συμπεριφορά και ήσουν αυτός που τα ήθελε όλα δικά του, τώρα πρέπει να κάνεις ταμείο. Η πλεονεξία σου στερεί την χαρά και την διασκέδαση. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα περνούν δια πυρός και σιδήρου. Απογοητεύεις και απογοητεύεσαι!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα χρειάζεται την προσοχή σου. Έχεις υπερεκτιμήσει τις ικανότητες σου και νιώθεις παντοδύναμος. Σαφώς η εικόνα αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν είναι αντικειμενική. Παρόλα αυτά μπορείς εύκολα να πείσεις τους άλλους και έχεις ένα άσσο στο μανίκι σε περίπτωση που θέλεις να κερδίσεις κάτι. Προσοχή στα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος που θέλουν την βοήθεια σου. Βάζεις στόχους για ταξίδια που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...