Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
23.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Η Σελήνη σήμερα Πέμπτη, συνεχίζει το ταξίδι της στους εξωστρεφείς Διδύμους, που για σένα φίλε μου Κριέ σημαίνει, ότι δεν στέκεσαι σε χλωρό κλαρί. Το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο με μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο που αυξάνει το άγχος για τις μισοτελειωμένες δουλειές που δεν έχεις προλάβει. Αν σταματήσεις να μιλάς ασταμάτητα στο τηλέφωνο και οργανωθείς θα τα κάνεις όλα στην ώρα τους.

Ταύρος

Σήμερα που είναι Πέμπτη αγαπημένε μου Ταύρε, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων από χθες. Έναν αέρα ανανέωσης σίγουρα θα φέρει στο οικονομικό κομμάτι που σε απασχολεί με έσοδα από την δουλειά σου. Η Σελήνη όμως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και διαπιστώνεις πως όσα και να έχεις αν δεν μπορείς να τα χαρείς δεν υπάρχει νόημα. Γι’ αυτό προσπάθησε να βάλεις λίγο χρώμα στην ζωή σου.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Δίδυμος

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί από χθες να διανύει το ζώδιο σου και γι’ αυτό είσαι αρκετά ευαίσθητος και συναισθηματικός. Δεν το συνηθίζεις, διότι πάνω από όλα είσαι εγκεφαλικό άτομο και σκέφτεσαι με βάση την λογική. Ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα που έχεις στο μυαλό κωλύεται από την δύσκολη όψη του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου-Σελήνης. Η οικογένεια δημιουργεί ανάγκες που πρέπει να καλύψεις παραμερίζοντας τις δικές σου.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Πέμπτη που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων, εσύ είσαι στην ίδια κατάσταση εσωστρέφειας από χθες. Η επικοινωνία για σένα είναι δύσκολη και δεν την επιθυμείς. Παράλληλα η Σελήνη με το σχηματισμό του τετραγώνου που κάνει με τον Ήλιο, προσπαθεί να σε βγάλει από το καβούκι αλλά τελικά δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Προτιμάς την καθόλου επικοινωνία από την δύσκολη επικοινωνία και δεν το διαπραγματεύεσαι.

Λέων

Λέοντα μου αγαπημένε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από το ζώδιο των εγκεφαλικών Διδύμων, αυξάνει την επιθυμία σου για κοινωνική ζωή, συναναστροφές με φίλους και προώθηση μελλοντικών σχεδίων. Νιώθεις ασφάλεια όταν συμφωνούν με τα επίδοξα και μεγαλεπήβολα πλάνα σου. Παρόλα αυτά κάτι συννεφιάζει τον ουρανό και είναι το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος με τη Σελήνη. Θέτει εμπόδια που αφορούν στα οικονομικά τα οποία λιγοστεύουν εξαιτίας των αναγκών που πρέπει να καλύψεις για την οικογένεια.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη από χθες κινείται στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων. Επιτέλους σήκωσες το βλέμμα ψηλά και συγκεκριμένα στην καριέρα και την κοινωνική καταξίωση. Έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση για να καλύψεις την ανασφάλεια και τα καταφέρνεις. Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο, που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φέρνει εμπόδια στους προσωπικούς σου στόχους αλλά δεν σε πτοούν. Ο βασιλιάς Ήλιος σε προστατεύει.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα που η Σελήνη κινείται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, κάνει την Πέμπτη για σένα μια ταξιδιάρικη μέρα. Η επιθυμία σου να βγεις εκτός συνόρων και να γνωρίσεις διαφορετικά άτομα είναι τονισμένη. Παράλληλα η Σελήνη επηρεάζεται από τον Ήλιο που την ενοχλεί με τον σχηματισμό τετραγώνου. Εκεί κοντράρονται οι ενέργειες και άλλα θέλεις, άλλα έρχονται. Επίσης άλλα έχεις ανάγκη, άλλα ποθείς και άντε να βρεις άκρη.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα όπως και χθες διανύει το ζώδιο των υπερκινητικών Διδύμων που για σένα φίλε μου Σκορπιέ σημαίνει αντίθετες και αντιφατικές ενέργειες. Πεσμένη διάθεση, μειωμένη ζωτικότητα και εσωστρέφεια. Εσωτερικές αναζητήσεις, απόκρυφες διεργασίες και μυστικά. Ταυτόχρονα η Σελήνη κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ήλιο και μπλοκάρει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία με φίλους και θέτει εμπόδια σε στόχους φιλοδοξίες και μελλοντικά σχέδια. Τα προβλήματα της οικογένειας επιτελούν την κύρια πηγή άγχους.

Τοξότης

Τοξότη μου αγαπημένε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων που κινείται από χθες, έχει καταλάβει τον διαμετρικά απέναντι τομέα του χάρτη σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον στους συνανθρώπους, που είτε σε βλέπουν φιλικά, είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά. Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη από τους Διδύμους και ο μεταβλητός σταυρός που ανήκεις κι εσύ επηρεάζεται κατά πολύ. Υπάρχουν εμπόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις όλων των ειδών και έλλειψη επικοινωνίας.

Αιγόκερως

Με την Σελήνη σήμερα Πέμπτη να κινείται στο ζώδιο των υπερκινητικών Διδύμων, εσύ φίλε Αιγόκερε θα ακολουθήσεις τους γρήγορους ρυθμούς αφού δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Η καθημερινότητα έχει πολλές εκκρεμότητες για σένα που σε πιέζουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο μπλοκάρει επιθυμίες και όνειρα για ταξίδια και ξένοιαστη ζωή. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν μπορείς να τις κουμαντάρεις εύκολα. Δεν σε φτάνουν οι δικές σου, φορτώνεσαι και της οικογένειας.

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη που κινείται στο συμβατό ζώδιο των αέρινων Διδύμων σε εκφράζει απόλυτα φέρνοντας θετικές εξελίξεις. Σκέφτεσαι τον έρωτα, το φλερτ, την διασκέδαση και τα παιδιά αν είσαι γονιός. Επιθυμείς να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο τα εμποδίζει. Οι ανάγκες σου είναι άλλες και αφορούν την ψυχική σου ισορροπία. Ο Ήλιος από τον πιο μυστικό τομέα του χάρτη σου φωτίζει τα απόκρυφα και μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια. Απαλλάσσεσαι από το βάρος που κουβαλούσες.

Ιχθύς

Ιχθύ μου αγαπημένε, έφθασε η Πέμπτη και βλέπουμε την Σελήνη από χθες να συνεχίζει το ταξίδι της στους μεταβλητούς Διδύμους. Ανήκεις κι εσύ στον μεταβλητό σταυρό και επηρεάζεσαι άμεσα. Παρουσιάζονται ανάγκες στην οικογένεια που σε φορτώνουν με υποχρεώσεις, καθήκοντα και δεσμεύσεις. Δεν έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι και να συναναστραφείς με κόσμο. Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη που σε εμποδίζει να χαρείς και να απολαύσεις τις παρέες και την κοινωνική ζωή αφού πρέπει να ασχοληθείς με τα του οίκου σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...