Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει μια σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα, πρόσεξε για τυχόν παρανοήσεις ή ασάφειες που θα εμφανιστούν σε θέματα σχετικά με τις κρυφές επιθυμίες ή την επικοινωνία σου. Θα χρειαστεί να διατηρήσεις την κριτική σκέψη και να μην πέσεις θύμα εξαπατήσεων. Καθώς η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο το απόγευμα, χαίρεσαι την άνεση και τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς η ενέργεια γίνεται πιο γλυκιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, το Σάββατό σου μπορεί να ξεκινήσει με μία σύγχυση, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα που θα δοκιμάσει την προσοχή σου στις λεπτομέρειες και στην αντίληψή σου για την πραγματικότητα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από ανακρίβειες ή παρερμηνείες. Κατά το απόγευμα, μόλις η Σελήνη μετακινηθεί στον Καρκίνο, αναζητάς συντροφικότητα και καταφύγιο στον οικείο σου χώρο. Η βραδιά υπόσχεται να φέρει πιο ήρεμες και συναισθηματικά πλούσιες κι ευχάριστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε, το Σάββατό σου ξεκινά με προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει μια τάση αστάθειας, ιδίως όσο σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα, κάτι που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι αβέβαιος για κάποιες επαγγελματικές ή προσωπικές επιλογές σου. Επικεντρώσου στην πραγματικότητα αναζητώντας έμπρακτα στοιχεία ή αποδείξεις για να μην παρασυρθείς από πλάνες. Όσο η Σελήνη μεταβαίνει στον Καρκίνο το απόγευμα, εστίασε στις υλικές σου ανάγκες και την ανάγκη για άνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, αυτό το Σάββατο ξεκινά με μια πρόκληση που θα δοκιμάσει την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι ασάφειες και παρανοήσεις. Σήμερα, η Σελήνη στους Διδύμους σε σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει να αισθάνεσαι ευάλωτος φέροντάς σε αντιμέτωπο με κάποιου τύπου παραπληροφόρηση ή σύγχυση. Ωστόσο, το απόγευμα προσφέρει θετικές αλλαγές, καθώς η Σελήνη μετακινείται στο δικό σου ζώδιο, ενισχύοντας την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και οικειότητα. Αναζήτησε την άνεση στον οικείο σου χώρο και τους αγαπημένους σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα το Σάββατο έρχονται κάποιες προκλήσεις που σε αποτρέπουν από την κατανόηση των πραγμάτων γύρω σου, λόγω της σκληρής όψης της Σελήνης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα. Χρειάζεται να παραμείνεις προσεκτικός και να αποφύγεις να εμπλακείς σε καταστάσεις που μπορεί να σε παραπλανήσουν. Έπειτα, η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο το απόγευμα και δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα βαθύτερα συναισθήματα και τις εσωτερικές σου ανάγκες, αφήνοντας λιγότερο χώρο στο ‘τι θα πει ο κόσμος’.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο, Παρθένε, αντιμετωπίζεις προκλήσεις σχετικά με τη διαύγεια της σκέψης σου και την ικανότητά σου να παραμένεις αντικειμενικός σε διάφορες καταστάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει δυσκολίες και ένα θολό τοπίο, καθιστώντας σε επιρρεπή στις εξαπατήσεις. Όταν η Σελήνη μετακινηθεί στον Καρκίνο το απόγευμα, θα αισθανθείς την επιθυμία να στραφείς προς τους φίλους και τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο για υποστήριξη και κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, το Σάββατο είναι σα να διαχωρίζεται από δύο διαφορετικές δυναμικές. Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, το πρωί συναντάς κάποιες δυσκολίες, θολό τοπίο ή ακόμα κι εξαπατήσεις. Αυτό απαιτεί αυξημένη προσοχή στην επικοινωνία και στις πληροφορίες που λαμβάνεις. Το απόγευμα, με την μετάβαση της Σελήνης στον Καρκίνο, η εστίασή σου μετατοπίζεται προς την καριέρα, προσφέροντάς σου μια ευκαιρία να αναζητήσεις σταθερότητα και ασφάλεια σε αυτούς τους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, αυτό το Σάββατο ξεκινά με προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τη διορατικότητα και την ικανότητά σου να αναγνωρίζεις την αλήθεια από την πλάνη. Η Σελήνη στους Διδύμους σε σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πιο επιφυλακτικός με τις πληροφορίες που λαμβάνεις και να αποφεύγεις τις εξαπατήσεις. Ωστόσο, η μετακίνηση της Σελήνης στον Καρκίνο το απόγευμα φέρνει μια αλλαγή, με την ενέργεια να γίνεται πιο στοχαστική και να ευνοεί την εξερεύνηση των πνευματικών σου αναζητήσεων και την επέκταση των οριζόντων σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο. Τοξότη, είναι γεμάτο δυσκολίες, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα. Κατά τις πρωινές ώρες αισθάνεσαι επιρρεπής σε εξαπατήσεις ή ζεις καταστάσεις που είναι δύσκολο να ερμηνεύσεις σωστά. Ωστόσο, η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο το απόγευμα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς την εξερεύνηση των βαθύτερων συναισθηματικών και ψυχολογικών σου δυναμικών, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τις υπόγειες ροές των γεγονότων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σάββατο, σήμερα Αιγόκερε, με την Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η συγκεκριμένη όψη προβλέπεται να σε κάνει πιο επιρρεπή σε εξαπατήσεις ή να αισθάνεσαι ότι πλέεις σε θολά νερά. Ωστόσο, με τη μετακίνηση της Σελήνης στον Καρκίνο το απόγευμα, η επικέντρωσή σου μετατοπίζεται προς τις προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς και την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια. Το ένστικτό σου γίνεται πιο δυνατό και βάζεις τους κατάλληλους ανθρώπους στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο Υδροχόε φέρνει την ανάγκη για προσεκτική πλοήγηση αφού η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αυξάνοντας την τάση σου παραπλανητικές καταστάσεις, ιδίως σε θέματα προσωπικών αξιών και χρήματος. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον Καρκίνο το απόγευμα, τακτοποιείς την καθημερινή σου ρουτίνα. Επίσης, προχωράς προς αποφάσεις που σου εξασφαλίζουν ευεξία, παροτρύνοντάς σε να επικεντρωθείς στη φροντίδα του εαυτού σου και τη διατήρηση της ψυχικής σου ισορροπίας.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα Σάββατο με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό προμηνύει πως είσαι επιρρεπής σε τυχόν παραπληροφορήσεις συναντάς δυσκολίες στην ερμηνεία των πραγματικών συνθηκών γύρω σου. Η μετακίνηση της Σελήνης στον Καρκίνο κατά τις απογευματινές ώρες σε καλεί να εστιάσεις στην δημιουργικότητα, μα και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου προς τα παιδιά ή το σύντροφό σου. Επανεντάσσεις ευχάριστες ασχολίες στην καθημερινότητά σου και βρίσκεις απόλαυση στα μικρά πράγματα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...